2010 Temmuz Anneleri : )

canım gözün aydın.

memlekete geldim doğum burda yapayım hem 2 gün rahat edeyim diye ama ablam benden bu halimle temizlik yapmamı bekliyor,yapamam deyince de laf etti ben de içerledim ağladım ağladım

sen takma kimseyi. insanlar bazen böyle düşüncesiz olabiliyor en yakınından gelince insan ister istemez üzülüyor ama sen bebeğini düşün. o herşeyden önemli...:ecrin_bebek:

dün eminönündeydim. bebek şekerimiz için son malzemeleri aldım. kapı süsü aldım. hastanede gelenlere ikram etmek için mavi badem şekeri :) ve onları koymak için küçük hasır bebek arabası aldım. şekerleri de yaptım. kutuladım. bir tek yazısını zımbalamak kaldı. sonra bir de oğluma mevlüt takımı aldım. minidamla marka ekru renk çok süslü değil sade ama güzel. resimlerini ekleyecektim ama onun için 100 mesaj yazmam gerekiyormuş olunca eklerim artık resimleri. yağmur yağdı ama evin içi çok bunaltıcı

memlekete geldim doğum burda yapayım hem 2 gün rahat edeyim diye ama ablam benden bu halimle temizlik yapmamı bekliyor,yapamam deyince de laf etti ben de içerledim ağladım ağladım

keşke gitmeseydin en iyi kendi evinde rahat ederdin canım bazen insanın kendi ailesi bile böyle yapabi,liyor işteben artık iyice akıllandım gitmiyorum hiçbiryere evim evim güzel evim diyorum

valla doğum yaptıktan sonra bir de lohusalık var o halde de senden iş beklemesinler. ablan hamile olmadı mı? hamile olmayan olanın halinden anlamıyor.yazık. ne yapmanı bekledi ki? annem ben gidip kendime su alsam kızıyo ben getirirdim niye sölemedin diye. kadın akşamları ayaklarıma masaj yapıyo. eşimin bütün gömleklerini pantolonlarını ütülüyo evi çeviriyo yemek yapıyo. yani ne bilim ben böle alışmışım garip geldi. üzme kendini cahilliğine ver.

ne kadar güzel ya anne gibisi var mı. ama artık benim annemde gelsin :2:

kızlar hayırlısı ile biran önce doğursak..:gitme:

ya nasıl desem ben sıkıldım bu hamileliktenkafamçokkarıştı

Allaha binlerce kere şükür bebişlerimiz olacak orası ayrı da...
sıcaklardan mıdır nedir, valla biraz bıkkınlık geldi bana artıkkafamçokkarıştı

valla ben inanırım güzel kardeşim bende bir annem ve eşim dışında kimseden bir igne kadar fayda görmedim.sagolsun annem ve eşim yaptı genel temizlik işlerimi yün işlerimi evimi ikisi temizledi.kayınvalide sehir dışında yaşlı 70 yaşında kendi işini zor yapıyor,ablam desem bir tane var oda çalışıyor ve şimdi hamile kendide 2 aylık bakalım nasıl olucak görecegiz.abimin eşleri var iki tane yengem var birinin 2 çocugu var küçük ikiside ve annesini kayıpetti çok zor dönemler geçirdi,hiç bir gün gelmedi,görümcem yok eşim hep erkek kardeş,bir eltim var oda sehirdışında.yani senin anlayacagın acıyan ALLAH BANA acısın ve güç kuvvet versin yüce rabbim kimseyi elden ayaktan düşürmesin.ben herseyimi kendim yaptım teacherofelt benim ilk aylar lekelenmem oldu doktor istirahat et dinlen kalkma ne olur ne olmaz dedi düşük olabilir önlem alalım dedi tam o dönem annem erkek kardeşini kaybetti dayım tek benim oraya gittim orda yemek servisi yaptım ayakata kal kal bir dk oturmadım,sonra bayrama az bir süre vardı geldim annem gelemiyor cenaze evi üzgün kendi nasıl çagırayım kendi evimi o halimle temizlemeye kalktım hadi lekelenmeler kanamaya cevrilsinmi ben hastanelik oldum gece yarısı bayramın ilk günü hastanedeydim baktım orda kafamda şimsekler çaktı kızım dedim kendi kendime seni düşünen yok aglarsa bir anan aglar oda zaten acılı kardeşini kaybetmiş yanında yok yalnızsın kendine sen dikkat et kimseye güvenme dedim eve geldim arkadaslar hastaneden ilk gün yemek falan yapıpı getirdi ablam yakın bana ikinci günden sonra yatması kalkmaması gereken ben eşim geliyor saat oluyor aksam 8 benim beslenmeye ihtiyacım var o saaatten sonra yemek pişecek yiyecegiz vay anam vay bu bebek bakıımsızlıktan ölecek dedim içimden kalk kızım dedim kendin yap yemegini ye.allah büyük yardım eder sana dedim.ona sıgındım kendime yavruma o halde baktım arkadaslar ve bu günlere geldim evimide temizledim yemegimide yaptım sonra o sıkıntılı günleri atlattım ve dısarı alışverişinide yaptım bebgimin carsıya cıkıp herseyini aldım aldım taşıdım eve öyle öyle bu günlere geldik açtın yaramı çenem düştü ne yapayım içim yandı o dönem o kadar üzüldüm sıkıntı çektim ki arkadaslar simdi bebegimin odasındayım ve ALLAHA SÜKÜR BUGÜNLERE geldim 36 haftama girecegim yarın.yavrum saglıklı dogsun ben ona prensesler gibi bakarım .ben ne günler geçirdim yalnız neler atlattım.sunu diyeyim bide ben hamileligimde kimseden fayda görmedim herkese kırgınım herkese yanımda olan eşim ve annem dışında hamileligim boyunca herseyimi kendim yaptım %80 oranında siz anlayın artıkALLAH SAGLIK VERSİN YARABBİM BANA ELDEN AYAKTAN DÜŞÜRMESİN KİMSEYİ

iyi geceler kızlar...
yatmadan bi sizlere bakayım dedim.tüm gün doğum temizliği yaptık eşimle.ölüyorum yorgunluktan.gurbette yalnız olmak ne zormuş yaaa:gitme:
o kadar yorulmuşum ki bu gece doğurmazsam iyi valla...

keşke gitmeseydin en iyi kendi evinde rahat ederdin canım bazen insanın kendi ailesi bile böyle yapabi,liyor işteben artık iyice akıllandım gitmiyorum hiçbiryere evim evim güzel evim diyorum

bende akıllandım bi daha hamilelik yaşarsam oturcam evimde

ablam evli değil canım o yüzden halimden anlamıyor ama erkekler bu konuda daha anlayışlı babam sen birşey yapma etme diye tembihliyor,yapmaya kalksam izin vermiyor

ahh canım sen de çok dertliymişsin.hiç yardım etmedim değil baktım canım acıyor bıraktım ama yaptığım görünmedi yapmadığım göründü

benim sıkıntım bana yetiyor zaten kendimi normal doğuma hazırlamıştım hep ama şimdi sezeryan olcak.onun sıkıntısı var birde bunlar tuz biber ekiyor klava:

günaydınnn güzel anneler ve tatlı bebeklerimiz.

güzel bir hafta diliyorum

bu gün bebişimin kontrolu var bakalım neler yapıyo.dün aksam nihayet adına karar verdik .umut kaan karapınar olucak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…