günaydınnn güzel anneler ve tatlı bebeklerimiz.
güzel bir hafta diliyorum
bu gün bebişimin kontrolu var bakalım neler yapıyo.dün aksam nihayet adına karar verdik .umut kaan karapınar olucak .
günaydınnnn kıslarrrrrrrrrrrrrrrrr :))
iyi geceler kızlar...
yatmadan bi sizlere bakayım dedim.tüm gün doğum temizliği yaptık eşimle.ölüyorum yorgunluktan.gurbette yalnız olmak ne zormuş yaaa:gitme:
o kadar yorulmuşum ki bu gece doğurmazsam iyi valla...
dün eminönündeydim. bebek şekerimiz için son malzemeleri aldım. kapı süsü aldım. hastanede gelenlere ikram etmek için mavi badem şekeri :) ve onları koymak için küçük hasır bebek arabası aldım. şekerleri de yaptım. kutuladım. bir tek yazısını zımbalamak kaldı. sonra bir de oğluma mevlüt takımı aldım. minidamla marka ekru renk çok süslü değil sade ama güzel. resimlerini ekleyecektim ama onun için 100 mesaj yazmam gerekiyormuş olunca eklerim artık resimleri. yağmur yağdı ama evin içi çok bunaltıcı
günaydın melahatt çok güzel bir isim seçimi yapmışsınız adıyla yaşasın umut kaan bebek
cok tesekkurler canım saol
günayın güllcüm nasılsınn ??
gece uyuyamıyorum dön dön dön adamcığımada rahat vermiyorum oda uykusunu alamıyor az önce konuştuk esniyordu her zamanki gibi..
sabahta erken uyanıyorum birdaha yatamıyorum. bu uyku düzeni şimdiden bu kadar bozuldu bu normalmi acaba.. hep sıcaklardan diyoruz ama yoksa gün yaklaştıkça stres yapıyoruz ondanmı? normalde 8-9 aylık hamilelerin kafayı kaldıramadan uyuması heran uyku bastırması lazım değilmi??? CADIARZUCADIARZU
günaydın iyi haftalar..
günaydınnn annişlerr
canımm
işe mi gittin sen yineee :uhm:
evet çok az resmi fat var onları kesmek içinn donecem birazdan
kızlar arada sancım oluyo sanki adet olucakmışım gibi zaman da çok daraldı 12 güncük oyy oyyy doğuracakmıyım neee akannehir
kızlar arada sancım oluyo sanki adet olucakmışım gibi zaman da çok daraldı 12 güncük oyy oyyy doğuracakmıyım neee akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?