2010 Temmuz Anneleri : )

günaydınnn güzel anneler ve tatlı bebeklerimiz.

güzel bir hafta diliyorum

bu gün bebişimin kontrolu var bakalım neler yapıyo.dün aksam nihayet adına karar verdik .umut kaan karapınar olucak .

günaydın melahatt çok güzel bir isim seçimi yapmışsınız adıyla yaşasın umut kaan bebek

günaydınnnn kıslarrrrrrrrrrrrrrrrr :))

günayın güllcüm nasılsınn ??

kkgm cnm doğurmadın di mi gece yorgunluktan umarım iyisindr iyice dinlenmişsindir

güle güle kullanın canım hayırlı olsun.. bende eminönünden almıştım orda herşey çok uygun . gözün aydın eksiğin bitmek üzereymiş

gece uyuyamıyorum dön dön dön adamcığımada rahat vermiyorum oda uykusunu alamıyor az önce konuştuk esniyordu her zamanki gibi..
sabahta erken uyanıyorum birdaha yatamıyorum. bu uyku düzeni şimdiden bu kadar bozuldu bu normalmi acaba.. hep sıcaklardan diyoruz ama yoksa gün yaklaştıkça stres yapıyoruz ondanmı? normalde 8-9 aylık hamilelerin kafayı kaldıramadan uyuması heran uyku bastırması lazım değilmi???
CADIARZUCADIARZU

günaydın kızlar.bende dün gece uyuyamayanlardanım.geceyarısı uyandım lavaboya gittim sonra sağa dön sola dön yok uyku falan,şimdi de başım ağrıyor sersem gibiyim :bbo:

günayın güllcüm nasılsınn ??

çok şükür canım iyiyiz şişliklerimizde azalıyor ama benim sıpacan çok fena son günlerde hiç yerinde durmuyor sürekli hareket halinde ve buda beni çok yoruyor ama yinede olsun yorulayım sorun değil yeterki o hareket etsin.

canım bizdede aynı durum var uyku düzeni sıfır ( eşim bizimle uyumuyor artık yanlışlıkla karnıma falan çarpmaktanda korkuyor bikaç olay atlattıkta :))

gunaydıın
bende annemlerden bıseyler gordum esımın alıesı yok sayılır o yuzden sadece bızımkıler var
bebegım saglıklı gelsınde hayırlı bı ınsan olsun yeter bana

kızlar arada sancım oluyo sanki adet olucakmışım gibi zaman da çok daraldı 12 güncük oyy oyyy doğuracakmıyım neee akannehir

bizim bebek şekerlerimzde bu model teyzeleri.. üzerinde emzikler var ama belli olmadı çekince.içine badem şekeri koyup,üzerine isim yapıştırcaz :jeyyar:

Son düzenleme:
[ı]yerleŞtımm.. KÜÇÜk evımee
Şımdılık garıp gelıor 200 m2 95 m2 dÜŞmek ama sevdım alıŞırım zamnla [/ı]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…