2010 Temmuz Anneleri : )

kkgm cnm doğurmadın di mi gece yorgunluktan umarım iyisindr iyice dinlenmişsindir

iyiyim cnm şimdilik sadece ayakta kalmaktan ve kendime ettiğim iş yapma zulmünden sonra kasıklarımda kasılmalarım var...
bugün geçmezse bakalım dra gitmeyi düşünüyorum...

iyiyim cnm şimdilik sadece ayakta kalmaktan ve kendime ettiğim iş yapma zulmünden sonra kasıklarımda kasılmalarım var...

çok geçmiş olsun canım bol bol istirahat etmeye çalış umarım geçer

günaydın kızlar
nasılsınız bakalım
bugün benim sol göğsümde bi ağrı var göğüs ucum yanıyo sanki

canım çok sevindim yerleşmene
bence büyük evden daha rahat edeceksin biz çalışan bayanlarız ev işin şip şak biti verecek hem ne güzel samimi samimi oturucaksınız misafirlerinizle yani benim evi de biliyosun minik minik kutucuk gelenleri ağırlarken öyle seviniyorum ki iç içe samimi olmaktan....

canım ıyı dınlenınce bıraz daha hafifliyo .biraz daha gecmezse doktorunla mutlaka konuş .

bizim bebek şekerlerimzde bu model teyzeleri.. üzerinde emzikler var ama belli olmadı çekince.içine badem şekeri koyup,üzerine isim yapıştırcaz :jeyyar:

cok güzel canımm.. benım sekerlede beyaz ve mavı biberon cok sevimliler allahım saglıkla mutlu günümüzde dagıtmayı nasıp etsın.

güle güle bebişle mutlu günlerde oturun canımm

çok tşk ederim canımmm...

:) iç içe samimi olcam hakketendee sıcak oluyor küçük evler onu farkettim yada dortyolun serinliğine alıştımm iskendern bana sıcak geliorrr .. gerçi klimalar sağolsun

kkgm geçmiş olsun canım ayaklarını yüksek te tut dinlendir kendini mümkün olduğunca ayaklanıp işmiş yapma bgn sen nazlan eşin ilgilensin

Sonbahar şekerler süper bn daha hazırlamadım netten sipariş etcemm ...
seninki nkara mal oldu birde magnetlimi

canım senin sezeryan mıydı?
zamanın iyice azalmış..

hayırlısı olsun:Saruboceq: normal doğum olacaksa bence heran doğum olabilir senin..

canım en son normal doğum için konuşmuştuk dr la ama dr doğum doğum sırasında belli olur dedi bir aksilik çıkmaz ise epi.normal olacak doğumum :CüvCüv:

kızlar arada sancım oluyo sanki adet olucakmışım gibi zaman da çok daraldı 12 güncük oyy oyyy doğuracakmıyım neee akannehir

Canım senin zamanın artık bence kaydirigubbakcemile3 gelsin bebişşş kollarına...
2 gundurde bende basladı.. ha adet oldum ha olucam şeklinde sancılar boshayallersmile
benimki düzensiz ama.. sanırım yalancı sancı dedıklerı bu sempatiksalakcinni

bizim bebek şekerlerimzde bu model teyzeleri.. üzerinde emzikler var ama belli olmadı çekince.içine badem şekeri koyup,üzerine isim yapıştırcaz :jeyyar:

Güle güle dagıt.. cok şirinler

[ı]yerleŞtİmm.. KÜÇÜk evİmee
Şİmdİlİk garİp gelİor 200 m2 95 m2 dÜŞmek ama sevdİm alıŞırım zamnla [/ı]
ALLAHIM hayırlı oturmak nasip etsin ailenle canım.. insanın kendı evı olsun kac m2 oldugu önemsiz bence...

Sonbahar şekerler süper bn daha hazırlamadım netten sipariş etcemm ...
seninki nkara mal oldu birde magnetlimi

cnm benim tanesi 75 kuruşa mal oldu. magnetli değil. magnet artı tül istersen 95 kuruştu tanesi ama ben magnetli istemedim. bide ekstradan içinin badem şekerini biz alcaz ama onun fiyatı ne kdr bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…