kkgm geçmiş olsun canım ayaklarını yüksek te tut dinlendir kendini mümkün olduğunca ayaklanıp işmiş yapma bgn sen nazlan eşin ilgilensin
canım ıyı dınlenınce bıraz daha hafifliyo .biraz daha gecmezse doktorunla mutlaka konuş .
bizim bebek şekerlerimzde bu model teyzeleri.. üzerinde emzikler var ama belli olmadı çekince.içine badem şekeri koyup,üzerine isim yapıştırcaz :jeyyar:
günaydın kızlarrrrrrrrrr.. canım çok tatlı olmuş bunlar. çok sevimli benimki de ayakkabı şeklinde. badem şekerini eminöünden aldım draje gibi olanların bir paketi 7,5 tl içinde 250 tane falan var. içi badem ve çikolata olanların bir paketi 10 tl onun içinde de 150 tane falan varmış.
günaydınnn güzel anneler ve tatlı bebeklerimiz.
güzel bir hafta diliyorum
bu gün bebişimin kontrolu var bakalım neler yapıyo.dün aksam nihayet adına karar verdik .umut kaan karapınar olucak .
maşallah çok güzel bir isim ismiyle yaşasın inşallah... artık biz de karar verebilseydik. sempatiksalakcinni
cnm benim tanesi 75 kuruşa mal oldu. magnetli değil. magnet artı tül istersen 95 kuruştu tanesi ama ben magnetli istemedim. bide ekstradan içinin badem şekerini biz alcaz ama onun fiyatı ne kdr bilmiyorum
cnm benim tanesi 75 kuruşa mal oldu. magnetli değil. magnet artı tül istersen 95 kuruştu tanesi ama ben magnetli istemedim. bide ekstradan içinin badem şekerini biz alcaz ama onun fiyatı ne kdr bilmiyorum
ALLAHIM hayırlı oturmak nasip etsin ailenle canım..insanın kendı evı olsun kac m2 oldugu önemsiz bence...
bugün kontrolümüz vardı. ilk defa nst ye bağladılar beni ama benim veledim maşallah hiç yerinde durmadı hatta doktorda nst te ne kadar çok hareket etmiş bu böyle dedi. 47 cm 2500 gr olmuşuz. doktor haftasına göre normal dedi. bir de benim arasıra kasıklarma ani sancılar giriyor dedim. normal ilerleyen zamanlarda artacak karnında sertleşmeler olacak merak etme dedi 10 gün sonra tekrar çağırdı nst için bir sonraki kontrolde de doğum şeklini ayrıntılı konuşuruz dedi.
hoşgeldiniz kilodaşım :1hug:selam kızlar biz geldikkkk
canım ben de biberonlu istiyorum çok ucuza mal olmuş nereden aldın?
hımm ben magnette yaptırıcammm...
sanırım tül ve magnet olur benmkilerdee..
nettenmi sipariş ettin yoksa sendee eminönündenmi aldınn
bugün kontrolümüz vardı. ilk defa nst ye bağladılar beni ama benim veledim maşallah hiç yerinde durmadı hatta doktorda nst te ne kadar çok hareket etmiş bu böyle dedi. 47 cm 2500 gr olmuşuz. doktor haftasına göre normal dedi. bir de benim arasıra kasıklarma ani sancılar giriyor dedim. normal ilerleyen zamanlarda artacak karnında sertleşmeler olacak merak etme dedi 10 gün sonra tekrar çağırdı nst için bir sonraki kontrolde de doğum şeklini ayrıntılı konuşuruz dedi.
hoşgeldiniz kilodaşım :1hug:
ben enimönünden aldım kızlar.. burda kocaeli fuarına stand açmışlar tanesini 2 lira diyorlardı. bizde istanbula gezmeye gitmiştik 2 hafta önce. eminönündeki hanlardan birtanesinin sadece 2 katını gezdik ve inanılmaz güzel şeyler var. imkanı olanlara tavsiye ederim
Gunaydin kizlarr..
dogum izni ile ilgili birseyler sormam lazim..
Suan 34+6 dayim. 32 +6 te calisabilir raporu aldim devlet/ssk hastanesinden. (3 hafta kalana kadar calisabilir raporu) bu raporun bir kopyasini sirket muhasebesine verdim orjinali bende.
Simdi izne cikacagim zaman yani 37. haftada tekrar devlet/ssk hastanesine gidip calisamaz(is goremez raporu) almam gerekiyormus.
Fakat tam olarak ne zaman gitmeliyim doktora? 36+ gunlerde mi yoksa 37+ gunlerde mi?
O aldigim raporu ne yapmaliyim?
Iznim bitince SSk dan maasimi nasil alacagim?
Bilgisi olan varsa yardim edebilir mi??
maşallah bebişine çakırcım..bugün kontrolümüz vardı. ilk defa nst ye bağladılar beni ama benim veledim maşallah hiç yerinde durmadı hatta doktorda nst te ne kadar çok hareket etmiş bu böyle dedi. 47 cm 2500 gr olmuşuz. doktor haftasına göre normal dedi. bir de benim arasıra kasıklarma ani sancılar giriyor dedim. normal ilerleyen zamanlarda artacak karnında sertleşmeler olacak merak etme dedi 10 gün sonra tekrar çağırdı nst için bir sonraki kontrolde de doğum şeklini ayrıntılı konuşuruz dedi.
geçmiş olsun ipekböcüğü.. :teselli:Slm tontişler...Bugün felaket midem yanıyor...Hem havalar hem midem yakıp kavırıyor yani...
Gunaydin kizlarr..
dogum izni ile ilgili birseyler sormam lazim..
hoşgeldiniz kilodaşım :1hug:
ben enimönünden aldım kızlar.. burda kocaeli fuarına stand açmışlar tanesini 2 lira diyorlardı. bizde istanbula gezmeye gitmiştik 2 hafta önce. eminönündeki hanlardan birtanesinin sadece 2 katını gezdik ve inanılmaz güzel şeyler var. imkanı olanlara tavsiye ederim
şaka maka bugün 38 bitiyo eyvahedigeldismile
selam kızlar biz geldikkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?