2010 Temmuz Anneleri : )

canım valla bizim içinde isism secmek cok zor oldu .esim gece bıle kalkıp isim sayıyodu sonunda kızdı ee sen bul artık valla ben bulamıcam dedi aksam otururken ailecek bır anda sıcak geldı karar verdık darısı sizin basınıza[/QUOTE]

amin inşallah canım

kilodaş :roflol:

canım ben bu halde eminönüne gidemicem malesef biraz daha erken olsa süper olurdu
şaka maka bugün 38 bitiyo eyvahedigeldismile

canım hayırlısıyla geçsin inşallah insan heyecanlanıyor ben bugün kontrole giderken bile heyecanlandım ne oluyorsa kaydirigubbakcemile3

kızlar ben uzun süredir foto ekleyememekten yakınıyordum hatırlarsanız artık ekleyebiliyorum eşim sorunu kökünden halletti çok şükür.. göbik topiğinde göbiğim var 25 kg aldım demiştim ya sonunda ekleyebildim... bebiş odaları topiğindede bebişimin eşyaları var teyzeleri ekledim sonunda yaşasınnnalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar ben yemek yapmaya gidiyorum öğlenden sonra çok sıcak oluyor mutfak size iyi sohbetler tatlı temmuz anneleri ve kuzuları...

kızlar ben yemek yapmaya gidiyorum öğlenden sonra çok sıcak oluyor mutfak size iyi sohbetler tatlı temmuz anneleri ve kuzuları...

kolay gelsin çakır. sen yazınca benimde yemek pişirmem gerektiği aklıma geldi yazmasan gelmeyecekti kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız sen eminönünden ne ara libyaya yerleştinnn :))kaydirigubbakcemile3

yok kız ben eminönünde istanbulda oturmuyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ben kocaelide izmitte oturuyorum. dün topicte kimse yoktu benimde canım sıkılıyordu girdim profilime oynadım libya yaptım hihihi

kızlar merhaba bugün hastaneye gittim raporumu açtırdım sonra şirkete gittim eşyalarımı topladım arkadaşlarla vedalaştım geçici süre için sonra muhasebeye raporumu verdim veee eve geldim. artık resmi olarak doğum iznim başladı. hep evdeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…