2010 Temmuz Anneleri : )

hayırlı olsun cnm ne güsel
ben de 2 hafta sonra ayrılacağım artık hihoyyyt

ohh çok şükür
evde olmak süper bişeyyy :))

alt taraftaki kaslarda acaip ağrım var kızlar. kasık tarafındaki yani yürüyemiyorum bile.yani hep vardı ama şimdi çok fena. sizin oluyo mu?

hayırlı olsun flower. bol bol evdesin artık yani topictesin sende bizler gibi
:CüvCüv:

kızlarr bu arada yarın 39 haftalık oluyoruz ve yarın evlilik yıldönümümüz
bebiş sürpriz yapar mı dersiniz?
eşime ne sürpriz yapsam diye düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum
doğum mu yapsam süper olurdu demi sürpriz?

alt taraftaki kaslarda acaip ağrım var kızlar. kasık tarafındaki yani yürüyemiyorum bile.yani hep vardı ama şimdi çok fena. sizin oluyo mu?

benim belimde ve kasıklarımda son 2-3 gündür ara ara sancım oluyor. bazen öyle şiddetli giriyor ki ürkütüyor beni resmen eyvahedigeldismile
ama düzenli olmaması rahatlatıyor. her sancı girdiğinde gözüm saatte. ne olur ne olmaz değil mi?

ay bu gobiklerle oynarsakkk aynı abıye kuzu gibi oluruz herhaldee
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben 29 mayısta yani 21 gün önce eşimle dansettim arkadaşımın düğününde aramızdan tren geçecekti nerdeyse

maşallah canım ya gününde gelmiş artık ay ne güzel olurdu ya bellide olmaz he bakarsın en güzel yıldönümü hediyesi gelir.. ve bir ses duyulur ingaaaaaaa :ecrin_bebek:

verebileceğin en güzel yıldönümü hediyesi olurdu valla.. a.s
bizimkide perşembe. benimde aklıma geldi ogün doğum olursa diye ama olmasın, bizim için daha erken...

hayırlı olsun iyi günlerde otur evde ..insallah

kızlar ya benim evlilik yıldönümüm 2 ekimde. acaba o zamana kadar tutabilirmiyim içimde.. sonrada süprizzz hazır büyümüş çocuk irican kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

nazocum kimin düğünüydü ?? oynadınızmı yoksa anne kız hıı sizi gidi sizi ondan yorgunsunuz ama çaktırmıyorsunuz di mii ??

eşimin kuzeninin düğünüydü canım.
yok şekerim oynayamadık. yani cesaret edemedim açıkçası. ama eşimle dans ettik uzak mesafeden.. sempatiksalakcinni :dance:
zaten gecenin yarısı tuvalette geçti.
" iç iç suları git git tuvalete" cümlesi yaşam tarzım oldu artık :roflol:

maşallah canım ya gününde gelmiş artık ay ne güzel olurdu ya bellide olmaz he bakarsın en güzel yıldönümü hediyesi gelir.. ve bir ses duyulur ingaaaaaaa :ecrin_bebek:

evet hiç belli olmaz nasıl olsa artık vaktidir yanii

verebileceğin en güzel yıldönümü hediyesi olurdu valla.. a.s
bizimkide perşembe. benimde aklıma geldi ogün doğum olursa diye ama olmasın, bizim için daha erken...

evet yaa süper bir hediye olurdu
zaten hediye alamıcam çok masraf yaptık bize para kalmadı :)))
zaten 10 güne kadar doğmuş olur gecikmeli hediye :))
bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
Allah hepimize ev huzuru ağız tadı versin inşallah

kızlar ya benim evlilik yıldönümüm 2 ekimde. acaba o zamana kadar tutabilirmiyim içimde.. sonrada süprizzz hazır büyümüş çocuk irican kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

dişiyle çıkar kız o zamana
yumurtadan civciv çıkar ya anneee diyee
seninki de çıkar çıkmaz anneee deyiverir

aynen yaa içim yanıyo susuyorum
sonra da habire tuvaleteee

ooo kızlar herkes de burada
ama ben ara ara gelmeye çalışayım eşim gelecek evi azıcık toparlayayım
abiye kuzu asıl benim eşi zili çalınca temizliğe başlıyo ya
nerdeyse öyle oldum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…