kızlar merhaba bugün hastaneye gittim raporumu açtırdım sonra şirkete gittim eşyalarımı topladım arkadaşlarla vedalaştım geçici süre için sonra muhasebeye raporumu verdim veee eve geldim. artık resmi olarak doğum iznim başladı. hep evdeyim.
amaaan boşver tatil ver kendine bugün uzat ayaklarını dinlen canım
kızlar merhaba bugün hastaneye gittim raporumu açtırdım sonra şirkete gittim eşyalarımı topladım arkadaşlarla vedalaştım geçici süre için sonra muhasebeye raporumu verdim veee eve geldim. artık resmi olarak doğum iznim başladı. hep evdeyim.
bende bugün aynen öyle yapıyorum canım ...
hihoyyyt
alt taraftaki kaslarda acaip ağrım var kızlar. kasık tarafındaki yani yürüyemiyorum bile.yani hep vardı ama şimdi çok fena. sizin oluyo mu?
alt taraftaki kaslarda acaip ağrım var kızlar. kasık tarafındaki yani yürüyemiyorum bile.yani hep vardı ama şimdi çok fena. sizin oluyo mu?
ay bu gobiklerle oynarsakkk aynı abıye kuzu gibi oluruz herhaldee
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ay bu gobiklerle oynarsakkk aynı abıye kuzu gibi oluruz herhaldee
kızlarr bu arada yarın 39 haftalık oluyoruz ve yarın evlilik yıldönümümüz
bebiş sürpriz yapar mı dersiniz?
eşime ne sürpriz yapsam diye düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum
doğum mu yapsam süper olurdu demi sürpriz?
kızlarr bu arada yarın 39 haftalık oluyoruz ve yarın evlilik yıldönümümüz
bebiş sürpriz yapar mı dersiniz?
eşime ne sürpriz yapsam diye düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum
doğum mu yapsam süper olurdu demi sürpriz?
nazocum kimin düğünüydü ?? oynadınızmı yoksa anne kız hıı sizi gidi sizi ondan yorgunsunuz ama çaktırmıyorsunuz di mii ??
maşallah canım yagününde gelmiş artık ay ne güzel olurdu ya bellide olmaz he bakarsın en güzel yıldönümü hediyesi gelir.. ve bir ses duyulur ingaaaaaaa :ecrin_bebek:
verebileceğin en güzel yıldönümü hediyesi olurdu valla.. a.s
bizimkide perşembe. benimde aklıma geldi ogün doğum olursa diye ama olmasın, bizim için daha erken...
kızlar ya benim evlilik yıldönümüm 2 ekimde. acaba o zamana kadar tutabilirmiyim içimde.. sonrada süprizzz hazır büyümüş çocuk irican kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
eşimin kuzeninin düğünüydü canım.
yok şekerim oynayamadık. yani cesaret edemedim açıkçası. ama eşimle dans ettik uzak mesafeden.. sempatiksalakcinni :dance:
zaten gecenin yarısı tuvalette geçti.
" iç iç suları git git tuvalete" cümlesi yaşam tarzım oldu artık :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?