2010 Temmuz Anneleri : )

nazocumm girme şoka a.s
ben geri aldım napıyım günleri şaşırıyordum benimki 23 temmuzda olacak ya 23 temmuza 32 gün var ben geri aldım tickeri ondan yani. dayanamadım napıyım

nazocumm girme şoka a.s
ben geri aldım napıyım günleri şaşırıyordum benimki 23 temmuzda olacak ya 23 temmuza 32 gün var ben geri aldım tickeri ondan yani. dayanamadım napıyım

şimdi oldu.
canım senin ne zaman belli oldu tarihi. ben kaçırmışım orasını. sezeryan olacak sanırım..

şimdi oldu.
canım senin ne zaman belli oldu tarihi. ben kaçırmışım orasını. sezeryan olacak sanırım..
hani geçen doktora gittik ya 15 haziranda o zaman doktorla konuştuk. ben buraya yazmadım ondan bilmemen normal canım. doktor normal olur dedi bende ben istemiyorum dedim bir hayli uğraştı ama sonra dediki fizyoloji kadar psikolojide önemli istemediğin birşeyi sana zorla yaptıramam dedi. kimse yaptıramaz dedi. bu konuşmadan sonra 20 temmuz itibariyle hangi gün uygunsa belirleyin dedi. 23 temmuzda bizim tanışma yıldönümümüz. eşimde 23 diye tutturdu. eğer o gün doktorada müsaitse o güne gün alcaz. işte kısaca böyle.

keşke normal deneseydin sonbahar.bu kadar çok mu korkuyorsun normal doğumdan?

hayırlısı olsun güzelim. tabi sen ne istersen o... tabi inşallah o tarihe kadar sabreder minik kuşun, biliyorsun bu tarihten itibaren sürprizlere açığız kaydirigubbakcemile3
bize de 15 haziranda normal olacak gibi gözüküyor dedi. bende normal istiyorum zaten.
tabi her an herşey değişebilir, zaman ne gösterir bilemem...

yaaa kızlarr normal yapamayacağını düşünen insan kesinlikle sezeryan olmalı bebeğin sağlığı için bencee..
hem iki türlü doğumunda riski varrr ... normal doğumda bebeğin zarar görme olasılığı sezeryandan çok...
anne çok etkilenior sezeryan doğumdan.....
normal doğumunda anneler için sakıncası çok rahim sarkması idrar torbasının sarkması heleki bebekte vakum kullanılıorsa çekerkenn kas yırtılması çok görülüorrr ...
benm ablam 2 normal doğum yaptı ve idrar torbası sarktı....
kayınvalidem aynı şekildee... komşumdaa aynıı ve onları kaldırmak için aynı sezeryan gibi ameliyat oluyorsunnn ...
rabbim herkeze hayırlı doğumlar versin

ben "normal doğum" adı altında bir yöntemin sezeryandan daha tehlikeli olduğunu düşünmüyorum.
sezeryan bir doğum şekli olabilir ama doğum değil bir ameliyat neticede.
örnek verirsek hem sezeryan için hemde normal doğum için bir sürü iyi-kötü örnek verebilirim.
hepimizin hakkında hayırlısı, normal ya da sezeryan bebişlerimiz sağlıklı gelsin, bizde sağlıklı olalım. en önemlisi bu canlarım

sezeryan sonrası çok ağrı oluyo dayanılmayacak derecede diyorlar ben bundan çok endişe ediyorum açıkçası.haa bi de sonda takılıyormuşş...daha kolay gibi normal doğum en azından hemen kalkılıyo sonrasında.yine de kişi kendi bilir.dediğiniz gibi korkuyla herşey daha da kötü olabilir.sezeryan daha ii olabilir bi nevi...

Normal şartlarda normal doğum en iyisi kızlar..

tabii bazı anne adayları kesnlikle normale yanaşmıyor. Bu da bir psikoloji..

zorla da ite kaka normal doğuma sokulamaz kimse..

hakkımızda hayırlısı olsun.

normal şartlarda, fazla değil 1 ay sonra çoğunluğumuz doğurmş olacağız Allahın izni ile hayırlısı ile.:))))))))))) kikikik..

Kızlar merhaba....nasılsınızz...Ben geldimmm 5 dk.lığına tekrar yatıcam...
Pekte güzel haberlerim yok((
Cuma günü kontrole gittiğimizde 4 cm.açılmam olduğunu söyledi doktor şok olduk resmen...
Ama daha hafta oalrak küçük olduğu için en azından salı gününe kadar beleyelim 37.haftasına girsin dedi.Açılmam devam ederse hemen doğuma alıcam doğum yapıcakmış gibi çantanla beraber gel dedi...
Çok telaş yaptım korktum nedense...heyecanla ve merakla bekliyoruzz kızımızı yarın sabah 9 da belli olucak inş.herşey..Kızlar ne olur dua edin benim içinn....Ve kendinize iyi bakın....

yok canım ya dayanılmayacak kadar ağrı diye birşey yok..

hele ki artık epidural diye birşey var..artık hiçbir ağrı sızı duymadan iyileşiyor dikiş yerin..

sonda takılıyor evet ilk gün..çok basit birşey sonda olayı..

tabii ki normal doğum en iyisi..

aslında doğaya aykırı bir şekilde bebek dünyaya getireceğim için kendime kızmıyor değilim. ama her ay adet sancısına dayanamayarak gece 3 lerde 4 lerde acillerdeydik acı eşiğim dayanma gücüm çok zayıf bayılıveriyorum hemen. aslında bende epidural normal istiyordum ama yapamıcam en başta kendime güvenim yok. eşimde bana veya bebeğe birşey olur endişesiyle şiddetle sezeryanı savunuyor. çünkü gece yarıları hastanelere giderken götürürken ben yollarda ayılıp bayılırken kahrımı çeken oydu. şimdi yine bana bakacak olan kendisi. böyle bir karar verdikte bakalım inşallah o tarihi bekler. doktorlar 38 haftada sezeryan yaparken bizimki 39 hafta dolunca 20 temmuzdan sonra yaparız dedi. . acaba dedim beni sezeryan diye avutup sancılanmamı bekleyecek diye aklıma da takılmadı değil...

akannehir
canım kıyamam ya. ama endişelenme bence korkulacak birşey yok. çok şükür haftanda normal. bir sorun olmaz doğum sonrasında da. içini ferah tut.
biz senin için dua ediyor olacağız. bizi habersiz bırakma merak ederiz...

çoğu kadınlar normal doğum yapınca gerçek anne olduklarına inanıor ve şartlar el vermemesine rağmennn normal doğum yapıorlar böyleliklee bebek kanalda sıkışabiliorrr .. oksijensız kalabılıorr kakasından yiyebiliorrr.... bunlar çok büyük tehlikeee...bebek içinnn
tabi sezeryanda anne için sonuçtaa kaslar yırtılıor ve 2 sene sürüor kasların kendını onarmasııı... işin ehlii doktorlara düşmek en iyisi ............
rabbim hakkımızda hayırlısını versin ben iki doğum şeklindende korkuyorum açıkçasııı...
normal doğum, sezeryannn .... hepsi ürkütücüüü ama bir şekilde doğurucaz rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…