hoşgeldinizzz :1hug:
ütü var ütü !
ne ütü çıkartırmışız iki kişi anlamıyorum ki!
nazocumm girme şoka a.s
ben geri aldım napıyım günleri şaşırıyordum benimki 23 temmuzda olacak ya 23 temmuza 32 gün var ben geri aldım tickeri ondan yani. dayanamadım napıyım
az önce topladım bende çamaşırlıktan bir sepet ütülenecek. kim yapacak ??? walla ben tanımıyorum. şuan bu evde ütü yapacak bir kişi yok. akşama olurmu bilmem
hani geçen doktora gittik ya 15 haziranda o zaman doktorla konuştuk. ben buraya yazmadım ondan bilmemen normal canım. doktor normal olur dedi bende ben istemiyorum dedim bir hayli uğraştı ama sonra dediki fizyoloji kadar psikolojide önemli istemediğin birşeyi sana zorla yaptıramam dedi. kimse yaptıramaz dedi. bu konuşmadan sonra 20 temmuz itibariyle hangi gün uygunsa belirleyin dedi. 23 temmuzda bizim tanışma yıldönümümüz. eşimde 23 diye tutturdu. eğer o gün doktorada müsaitse o güne gün alcaz. işte kısaca böyle.şimdi oldu.
canım senin ne zaman belli oldu tarihi. ben kaçırmışım orasını. sezeryan olacak sanırım..
hani geçen doktora gittik ya 15 haziranda o zaman doktorla konuştuk. ben buraya yazmadım ondan bilmemen normal canım. doktor normal olur dedi bende ben istemiyorum dedim bir hayli uğraştı ama sonra dediki fizyoloji kadar psikolojide önemli istemediğin birşeyi sana zorla yaptıramam dedi. kimse yaptıramaz dedi. bu konuşmadan sonra 20 temmuz itibariyle hangi gün uygunsa belirleyin dedi. 23 temmuzda bizim tanışma yıldönümümüz. eşimde 23 diye tutturdu. eğer o gün doktorada müsaitse o güne gün alcaz. işte kısaca böyle.
hani geçen doktora gittik ya 15 haziranda o zaman doktorla konuştuk. ben buraya yazmadım ondan bilmemen normal canım. doktor normal olur dedi bende ben istemiyorum dedim bir hayli uğraştı ama sonra dediki fizyoloji kadar psikolojide önemli istemediğin birşeyi sana zorla yaptıramam dedi. kimse yaptıramaz dedi. bu konuşmadan sonra 20 temmuz itibariyle hangi gün uygunsa belirleyin dedi. 23 temmuzda bizim tanışma yıldönümümüz. eşimde 23 diye tutturdu. eğer o gün doktorada müsaitse o güne gün alcaz. işte kısaca böyle.
sezeryan sonrası çok ağrı oluyo dayanılmayacak derecede diyorlar ben bundan çok endişe ediyorum açıkçası.haa bi de sonda takılıyormuşş...daha kolay gibi normal doğum en azından hemen kalkılıyo sonrasında.yine de kişi kendi bilir.dediğiniz gibi korkuyla herşey daha da kötü olabilir.sezeryan daha ii olabilir bi nevi...
Kızlar merhaba....nasılsınızz...Ben geldimmm 5 dk.lığına tekrar yatıcam...
Pekte güzel haberlerim yok((
Cuma günü kontrole gittiğimizde 4 cm.açılmam olduğunu söyledi doktor şok olduk resmen...
Ama daha hafta oalrak küçük olduğu için en azından salı gününe kadar beleyelim 37.haftasına girsin dedi.Açılmam devam ederse hemen doğuma alıcam doğum yapıcakmış gibi çantanla beraber gel dedi...
Çok telaş yaptım korktum nedense...heyecanla ve merakla bekliyoruzz kızımızı yarın sabah 9 da belli olucak inş.herşey..Kızlar ne olur dua edin benim içinn....Ve kendinize iyi bakın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?