Kızlar merhaba....nasılsınızz...Ben geldimmm 5 dk.lığına tekrar yatıcam...
Pekte güzel haberlerim yok((
Cuma günü kontrole gittiğimizde 4 cm.açılmam olduğunu söyledi doktor şok olduk resmen...
Ama daha hafta oalrak küçük olduğu için en azından salı gününe kadar beleyelim 37.haftasına girsin dedi.Açılmam devam ederse hemen doğuma alıcam doğum yapıcakmış gibi çantanla beraber gel dedi...
Çok telaş yaptım korktum nedense...heyecanla ve merakla bekliyoruzz kızımızı yarın sabah 9 da belli olucak inş.herşey..Kızlar ne olur dua edin benim içinn....Ve kendinize iyi bakın....
yok canım ya dayanılmayacak kadar ağrı diye birşey yok..
hele ki artık epidural diye birşey var..artık hiçbir ağrı sızı duymadan iyileşiyor dikiş yerin..
sonda takılıyor evet ilk gün..çok basit birşey sonda olayı..
tabii ki normal doğum en iyisi..
papatyacım yemin ederim saha 1 saat önce aklımdan geçtin ama ben böyle olduğunu hiç aklıma getirmemiştim. dinlen canım hiç ayakta durma. Rabbim senide evladınıda korusun amin. vaktiyle gelmesi en iyisi ama eğer vakit saat geldiyse durmaz. Rabbim ikinizde sağlığını sıhhatini korusun :Saruboceq:Kızlar merhaba....nasılsınızz...Ben geldimmm 5 dk.lığına tekrar yatıcam...
Cuma günü kontrole gittiğimizde 4 cm.açılmam olduğunu söyledi doktor şok olduk resmen...
Ama daha hafta oalrak küçük olduğu için en azından salı gününe kadar beleyelim 37.haftasına girsin dedi.Açılmam devam ederse hemen doğuma alıcam doğum yapıcakmış gibi çantanla beraber gel dedi...
Çok telaş yaptım korktum nedense...heyecanla ve merakla bekliyoruzz kızımızı yarın sabah 9 da belli olucak inş.herşey..Kızlar ne olur dua edin benim içinn....Ve kendinize iyi bakın....
merhaba kızlarrrr....
cevabın için çok teşk ediyorum cnm.etrafımdaki insanlar o kadar çok kötülediler ki sezeryanı ben de çok fena tırstım.ama yine de allah bi mani vermezse ben normal olsun istiyorum.
allahım hakkımızda hayırlısı neyse onu versin inş:Saruboceq:
merhaba kızlarrrr....
akannehir
canım kıyamam ya. ama endişelenme bence korkulacak birşey yok. çok şükür haftanda normal. bir sorun olmaz doğum sonrasında da. içini ferah tut.
biz senin için dua ediyor olacağız. bizi habersiz bırakma merak ederiz...
canımmmmmmmm hakkında hayırlısı..
açılma nasıl oluyor ya birşey hissediyor musun mesela..CADIARZU
korkma sakın...artık kocaman olmuştur senin kız..Allahın izni ile alıcaksın kucağına sağlıcakla..
hayırlısı canım..
tabii ki en iyisi normal doğum..
adı üzerinde normal......:)))))
ama şartlar sezeryana uygunsa yapacak birşey yok..
sezeryan da dünyanın sonu değil sonuçta..:)))
papatyacım yemin ederim saha 1 saat önce aklımdan geçtin ama ben böyle olduğunu hiç aklıma getirmemiştim. dinlen canım hiç ayakta durma. Rabbim senide evladınıda korusun amin. vaktiyle gelmesi en iyisi ama eğer vakit saat geldiyse durmaz. Rabbim ikinizde sağlığını sıhhatini korusun :Saruboceq:
dualarımız seninle canım.allah hayırlı doğumlar nasip etsin...
Denizicm valla bende anlamadım...Ağrı eşiğimin düşük olduğunu söyledi doktor yani bu kadarını anlamadıysam ço iyiymiş kimi insanlar çok ağrılı olurmuş herkes farklıymış..Şok oldum zaten...Çatı muayenesi esnasında farketti doktorumuz...Ama kontrolden 1 gün önce falan kasıklarımda sancı olmuştu sanırım onunla alakalı ama ben üstüme alınmamıştım hiç..
Papatya sakın bizi habersiz bırakma...
kızlar birazda şansa kalmış her iki doğum şeklide kendine göre zordur elbet. benim çevremde hep normal doğumdan şikayetçi. neler duydum neler. her söyleneni taksam burda anlatsam inanın bir kişi kalmaz normal doğuran ama gerek yok. hele ki devlete bağlı hastaneler kasap gibi. ama sanırım aramızda devlette doğuracak olan yok. varsada umarım iyi doktora merhametli ebelere düşer. kızlar pekte sağa sola kulak asmayın. kben her zaman diyorum kendine güvenen yapsın normal doğumu. tam doğururken doktora beni sezeryan al diye yalvarıp çocuğu sıkıştıranlardan olmasın kimse. benim kendime güvenip yok ben bayılırımki zaten daha evde sancı vurduğunda hastaneye gidene kadar ben çoktan bayılmış olurum adet tecrübelerim çok fazla bu konuda. öyle ya da böyle herkes doğursun hayırlısıyla. ne şekilde çıktığı önemlimi ? dünyanın en kutsal sıfatı üstümüze yapışacak Anne olucaz var mı ötesi ??
Çok teşekkür ederim amin inş...Tek dileğim onun sağlıklı sıhhatli olması...
canım hayırlısı olsun korkma bebeğie kavuşacaksın
haftan kötü değil
bizim doktor 36 dan sonra sorun yok demişti
yine de inşallah biraz daha bekler vaktindfe zamanında gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?