2010 Temmuz Anneleri : )

canımmmmmmmm hakkında hayırlısı..

açılma nasıl oluyor ya birşey hissediyor musun mesela..CADIARZU

korkma sakın...artık kocaman olmuştur senin kız..Allahın izni ile alıcaksın kucağına sağlıcakla..

cevabın için çok teşk ediyorum cnm.etrafımdaki insanlar o kadar çok kötülediler ki sezeryanı ben de çok fena tırstım.ama yine de allah bi mani vermezse ben normal olsun istiyorum.
allahım hakkımızda hayırlısı neyse onu versin inş:Saruboceq:

papatyacım yemin ederim saha 1 saat önce aklımdan geçtin ama ben böyle olduğunu hiç aklıma getirmemiştim. dinlen canım hiç ayakta durma. Rabbim senide evladınıda korusun amin. vaktiyle gelmesi en iyisi ama eğer vakit saat geldiyse durmaz. Rabbim ikinizde sağlığını sıhhatini korusun :Saruboceq:

hayırlısı canım..

tabii ki en iyisi normal doğum..
adı üzerinde normal......:)))))

ama şartlar sezeryana uygunsa yapacak birşey yok..
sezeryan da dünyanın sonu değil sonuçta..:)))

dualarımız seninle canım.allah hayırlı doğumlar nasip etsin...

Teşekkür ederim canım ya...inş..hakkımızda hayırlısı olsunn...Dualarınıza çok ihtiyacım var...

Denizicm valla bende anlamadım...Ağrı eşiğimin düşük olduğunu söyledi doktor yani bu kadarını anlamadıysam ço iyiymiş kimi insanlar çok ağrılı olurmuş herkes farklıymış..Şok oldum zaten...Çatı muayenesi esnasında farketti doktorumuz...Ama kontrolden 1 gün önce falan kasıklarımda sancı olmuştu sanırım onunla alakalı ama ben üstüme alınmamıştım hiç..

dualarımız seninle canım.allah hayırlı doğumlar nasip etsin...

Çok teşekkür ederim amin inş...Tek dileğim onun sağlıklı sıhhatli olması...

canım hayırlısı olsun korkma bebeğie kavuşacaksın
haftan kötü değil
bizim doktor 36 dan sonra sorun yok demişti
yine de inşallah biraz daha bekler vaktindfe zamanında gelir

kızlar birazda şansa kalmış her iki doğum şeklide kendine göre zordur elbet. benim çevremde hep normal doğumdan şikayetçi. neler duydum neler. her söyleneni taksam burda anlatsam inanın bir kişi kalmaz normal doğuran ama gerek yok. hele ki devlete bağlı hastaneler kasap gibi. ama sanırım aramızda devlette doğuracak olan yok. varsada umarım iyi doktora merhametli ebelere düşer. kızlar pekte sağa sola kulak asmayın. kben her zaman diyorum kendine güvenen yapsın normal doğumu. tam doğururken doktora beni sezeryan al diye yalvarıp çocuğu sıkıştıranlardan olmasın kimse. benim kendime güvenip yok ben bayılırımki zaten daha evde sancı vurduğunda hastaneye gidene kadar ben çoktan bayılmış olurum adet tecrübelerim çok fazla bu konuda. öyle ya da böyle herkes doğursun hayırlısıyla. ne şekilde çıktığı önemlimi ? dünyanın en kutsal sıfatı üstümüze yapışacak Anne olucaz var mı ötesi ??

vay canına..
çatı muayenesi esnasında farketti demekCADIARZUCADIARZU

hayırlısı olsun..
biz sezeryan olacağımız için çatı muayenesi falan yapılmıyor doğal olarak..CADIARZU
ben de sancı falan yok ama arada altta baskı hissediyorum bende.

cuma günü de benim randevum var.

papatyacım bol boldinlen canımm...Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin...

iyidir kıslarr kasıklardaki ara ara sancıları saymassak ...eh cıkacak artık bişiler..

evet haklısın herkes de normal yapamaz zorlamanın anlamı yok.:umursamaz:
bence de sen sezeryan ol.:kedi:.hakkında hayırlısı..

ben de ilk çocupum sezeryan olduğu için bu da mecburen sezeryan oluyor..

Çok teşekkür ederim amin inş...Tek dileğim onun sağlıklı sıhhatli olması...

canmm benmm hiç korkmaa benm doktor 36 dan sonra istediği zman gelsin bir problem yok dedi hatta 36 haftadaa plesanta zaten yavş yavş yaşlanmaya başlar oyle doğum zamannı belirleir dedi

canım hayırlısı olsun korkma bebeğie kavuşacaksın
haftan kötü değil
bizim doktor 36 dan sonra sorun yok demişti
yine de inşallah biraz daha bekler vaktindfe zamanında gelir

evet 36.haftadan sonra doğan bebekler erken doğum kategorsine girmiyormuş......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…