2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar bende enteresan bir cesaret var
aslında çok cesaretli biri değilim
maşallah hiç korkmuyorum
normal doğumun kadın için faydalarını biliyorum
Allah izin verirse epidural bile olmadan normal doğum düşünüyorum
bilmiyorum nerden geliyo bu cesaret ama korkmuyorum işte

tabii ki şartlar izin vermezse yine sezeryan olur kimse önüne geçemez
ama herşey yolunda gider de inşallah normal doğum yapmış olurum

maşallahhh..hakkında hayırlısı ne güzel..:lepi:

hakkında hayırlısı olsun canım.inş sağ salim alırız da bebeklerimizi kucağımıza o zaman da doğum hikayelerimizi anlatırız:)

bnde normal olursa epidural düşünmüyorumm....
bebek çok fazla kanalada beklior ıkınma hissi oluşmadığı için ve ilerde bebek için hiçte iii olmuyormuşşş....
ki benm bebeğimde kordon dolanması var ... daha tehlikeli epidural normal doğumda... madem normal doğurucan epidural almaa diorum kendı kendime ama sancıdanda korkuyormm

canım sen kendini biliyorsun sonuçta kasmaya gerek yok
tabii ki kimse bebeğini de kendini de tehlikeye atmasın
hakkımızda hayırlısı olsun
önemli olan sonunda bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak

katrem maşşlahh ne cesaretlisin senin cesaretten bizede bulaşsa biraz.ben normal dogumu istiyorum fakat ben bebgime zarar gelmesınden korkuyorum ya sıkısırsa yaa bişey olursa bu korku beni sogutuyor normalden kendim için tırsıyosam ne olayım:bbo::bbo:

merhaba kızlar bende korkuyorum normalden esma arkadaşımızın bahsettiği rahmetlik annemde olmuştu normal doğumdan idrar torbası sarkmıştı sezeryan gibi ameliyat oldu bir hafta hastanede yatmıştı benim hiç cesareti yok sezeryandada anestezi uyguluycaklar diye korkmuyorum ama sonra ağrı olursa diye korkuyorum

sonbahar güzel seyler yazmışsın normal dogumu benimde bir çok arkadasım yapmaya gitti ne oldu orda pes ediliyor ve hemen sezeryana alınıyorlar.bunu dedigin gibi yapacak kişi kendine güvebnen girecek o agrı nasıl bişey pes edermiyim ben kendimden emin degilim o yüzden bende sezeryan olsun istiyorum ACI+ZAMAN=NORMAL DOGUM BUDUR BUNU GÖZE ALAN YAPSIN

herkez için değil malesef acı+zaman kimi doğum hikayelerinde okudumm... açılmalarını bile hissetmemişler kişiden kişiye çok değişior şekerimmm....
ama ben adet olurken bile mahf oluyorumm.. doğumu düşünemiorummm sanırım benm için acı+zamn=normal doğum olur

canım umarım herşey senin için yolunda gider, dualarımız seninle...

bilmiyorum şu an böyle düşünüyorum bebeğim 4 kiloyu geçecek olmasına rağmen
doktorum da destekliyor
hatta o dedi yapabilirsin diye
annem de 4750 doğurmuş kardeşim de 3 küsür kilo doğmuş
hep de normal doğum ne bileyim adı üstünde normal olanı bu

selam kızlar.
bende nstye girmeye başladım. herşey normal. ama 2 kez kordon dolanmış bebişimin tek kordon vardı, 15 gün içinde 2 oldu. eğer teke inmezse sezeryan yolları gözüküyor ve ben sezeryandan korkuyorum. tamamen normal olsun istiyordum ama kısmet tabi. inş. çözülür bi şekilde... varmı böyle birşey yaşayan?

kızlar dün akşam başım ağrımaya başladı bu saat oldu hala ağrıyor normalmi sizce sizede oluyormu

gökcek benimde bebgimde bir kez kordon dolanması var doktor biz bunu tıpda normal karsılıyoruz dedi ama 2 ise dedigin gibi sakıncalı ben zaten sezeryan düşündügüm için takmadım ama 2 dolanma 1 e inermi bilmem böyle bir ihtimal zor gibi

canım hayırlısı olsun takma kafana inşallah çözülür
Allah bebişine sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…