kızlar bende enteresan bir cesaret var
aslında çok cesaretli biri değilim
maşallah hiç korkmuyorum
normal doğumun kadın için faydalarını biliyorum
Allah izin verirse epidural bile olmadan normal doğum düşünüyorum
bilmiyorum nerden geliyo bu cesaret ama korkmuyorum işte
tabii ki şartlar izin vermezse yine sezeryan olur kimse önüne geçemez
ama herşey yolunda gider de inşallah normal doğum yapmış olurum
maşallah hiç korkmuyorum
kızlar birazda şansa kalmış her iki doğum şeklide kendine göre zordur elbet. benim çevremde hep normal doğumdan şikayetçi. neler duydum neler. her söyleneni taksam burda anlatsam inanın bir kişi kalmaz normal doğuran ama gerek yok. hele ki devlete bağlı hastaneler kasap gibi. ama sanırım aramızda devlette doğuracak olan yok. varsada umarım iyi doktora merhametli ebelere düşer. kızlar pekte sağa sola kulak asmayın. kben her zaman diyorum kendine güvenen yapsın normal doğumu. tam doğururken doktora beni sezeryan al diye yalvarıp çocuğu sıkıştıranlardan olmasın kimse. benim kendime güvenip yok ben bayılırımki zaten daha evde sancı vurduğunda hastaneye gidene kadar ben çoktan bayılmış olurum adet tecrübelerim çok fazla bu konuda. öyle ya da böyle herkes doğursun hayırlısıyla. ne şekilde çıktığı önemlimi ? dünyanın en kutsal sıfatı üstümüze yapışacak Anne olucaz var mı ötesi ??
maşallah hiç korkmuyorum
Kızlar merhaba....nasılsınızz...Ben geldimmm 5 dk.lığına tekrar yatıcam...
Pekte güzel haberlerim yok((
Cuma günü kontrole gittiğimizde 4 cm.açılmam olduğunu söyledi doktor şok olduk resmen...
Ama daha hafta oalrak küçük olduğu için en azından salı gününe kadar beleyelim 37.haftasına girsin dedi.Açılmam devam ederse hemen doğuma alıcam doğum yapıcakmış gibi çantanla beraber gel dedi...
Çok telaş yaptım korktum nedense...heyecanla ve merakla bekliyoruzz kızımızı yarın sabah 9 da belli olucak inş.herşey..Kızlar ne olur dua edin benim içinn....Ve kendinize iyi bakın....
katrem maşşlahh ne cesaretlisin senin cesaretten bizede bulaşsa biraz.ben normal dogumu istiyorum fakat ben bebgime zarar gelmesınden korkuyorum ya sıkısırsa yaa bişey olursa bu korku beni sogutuyor normalden kendim için tırsıyosam ne olayım:bbo::bbo:
sonbahar senin bebgin odası nı topikte ekledim demişsin göremedim ekledinmi
sonbahar senin bebgin odası nı topikte ekledim demişsin göremedim ekledinmi
diğer topicte canım
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/372148-2010-temmuz-bebislerinin-odalari.html
benden sonra gokcekte eklemiş onunkide çok cici
selam kızlar.
bende nstye girmeye başladım. herşey normal. ama 2 kez kordon dolanmış bebişimintek kordon vardı, 15 gün içinde 2 oldu. eğer teke inmezse sezeryan yolları gözüküyor ve ben sezeryandan korkuyorum. tamamen normal olsun istiyordum ama kısmet tabi. inş. çözülür bi şekilde... varmı böyle birşey yaşayan?
selam kızlar.
bende nstye girmeye başladım. herşey normal. ama 2 kez kordon dolanmış bebişimintek kordon vardı, 15 gün içinde 2 oldu. eğer teke inmezse sezeryan yolları gözüküyor ve ben sezeryandan korkuyorum. tamamen normal olsun istiyordum ama kısmet tabi. inş. çözülür bi şekilde... varmı böyle birşey yaşayan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?