gökcek benimde bebgimde bir kez kordon dolanması var doktor biz bunu tıpda normal karsılıyoruz dedi ama 2 ise dedigin gibi sakıncalı ben zaten sezeryan düşündügüm için takmadım ama 2 dolanma 1 e inermi bilmem böyle bir ihtimal zor gibi
canım hayırlısı olsun takma kafana inşallah çözülür
Allah bebişine sağlık versin
Kızlar merhaba....nasılsınızz...Ben geldimmm 5 dk.lığına tekrar yatıcam...
Pekte güzel haberlerim yok((
Cuma günü kontrole gittiğimizde 4 cm.açılmam olduğunu söyledi doktor şok olduk resmen...
Ama daha hafta oalrak küçük olduğu için en azından salı gününe kadar beleyelim 37.haftasına girsin dedi.Açılmam devam ederse hemen doğuma alıcam doğum yapıcakmış gibi çantanla beraber gel dedi...
Çok telaş yaptım korktum nedense...heyecanla ve merakla bekliyoruzz kızımızı yarın sabah 9 da belli olucak inş.herşey..Kızlar ne olur dua edin benim içinn....Ve kendinize iyi bakın....
evet benimde tekti. önemli değil tek kordon dolanması ile normal doğabiliyorlar dedi. ama cuma günü gittim bir baktıkki 2.kez kordon dolanmış. belki bir ihtimal kendisi çözebilirmiş. ama çok zor sanırım artık yerleri de dar, 2 kat olduğu içinde mecbur sezeryan olur...neyse sağlıklı olsunlar da.. peki risk yoksa, kordonun verdiği bir rahatsızlık yoksa bebeğe 40.haftayı beklerler mi acaba biliyor musun? yoksa erken mi alınır?
bugün topicte bereket var maşallah maşallah :teytey:
evet benimde tekti. önemli değil tek kordon dolanması ile normal doğabiliyorlar dedi. ama cuma günü gittim bir baktıkki 2.kez kordon dolanmış. belki bir ihtimal kendisi çözebilirmiş. ama çok zor sanırım artık yerleri de dar, 2 kat olduğu içinde mecbur sezeryan olur...neyse sağlıklı olsunlar da.. peki risk yoksa, kordonun verdiği bir rahatsızlık yoksa bebeğe 40.haftayı beklerler mi acaba biliyor musun? yoksa erken mi alınır?
Bizi İlgilendirmez
Çocuğun biri babasına sormuş :
-baba biz nasıl olduk?
baba cevap vermiş maymunlar ...türeye türeye biz olduk demiş...
tabi çocuk babasının lafına inanmamış.
annesine biz nasıl olduk demiş?
annesi, ALLAH Adem babayla Havva annemizi yaratmış nesilden nesile biz olmuşuz demiş.
çocuk demişki ama babam maymunlar türeye türeye biz olduk dedi
anne cevap verir: o babanın sülalesi bizi ilgilendirmez :)
bebgin kalp atımları zayıflar eger zarar verirse sen merak etme bişey olmaz sen bebginin hareketlerini takip et.doguma z kaldı zaten 2 kez dolandıysa seninki sezeryan olma ihtimali yüksek o zamana kadar bebgi yakın takibe alıp beklersiniz.38. haftada zaten sezryanla alınıyor bebkler azkaldı merak etme yani bişey olmaz.benimde çarsamba muayenem var bakalım hayırlısı
güzel fıkra eline saglık .kızlar ben simdilik çıkıyorum bide bişey sorucagım araba kullanabiliyormusun bu son haftalarınızda yemegimizi yiyelim yavruşumla kalsiyumumuzu içelim gelelim
teşekkür ederizz :1hug:gökçek sonbahar be katrem bebk odalarıonız güzel olmuş maşllah gökçek benimki seninkiyle aynı ben ama yeşil tonda olanını aldım ortak renk aynı takım bebişlerimizin odası ama herkez çok begendi güzel model dimi bende severek aldım simdi yavruşumun odasındayım cenente bahçesi gibi ben diger topige koydum baktınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?