gökçek sonbahar be katrem bebk odalarıonız güzel olmuş maşllah gökçek benimki seninkiyle aynı ben ama yeşil tonda olanını aldım ortak renk aynı takım bebişlerimizin odası ama herkez çok begendi güzel model dimi bende severek aldım simdi yavruşumun odasındayım cenente bahçesi gibi ben diger topige koydum baktınmı
2010 temmuz annelerİ bebİŞlere neler aldık topİgİnde koydum bende
slm kızlar birşey sorcaktım bebek bezini kaç numara aldınız 1 mi 2 miyani 2-5 kilo olandan mı yoksa 3-6 kilo olandan mı ?
slm kızlar birşey sorcaktım bebek bezini kaç numara aldınız 1 mi 2 miyani 2-5 kilo olandan mı yoksa 3-6 kilo olandan mı ?
kızlar bencede 3-6 kg olanlar mantklı fakat hangi marka bezi aldınız bende henüz almadım birde ıslak mendil kullanıcakmısınız yada hangisi eniyi miş?
kızlar bencede 3-6 kg olanlar mantklı fakat hangi marka bezi aldınız bende henüz almadım birde ıslak mendil kullanıcakmısınız yada hangisi eniyi miş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?