2010 Temmuz Anneleri : )

teşekkürler, bende çok severek aldım, odasına gidip bakmak bile çok huzur veriyor :)
linkini verir misin yavsib, benim resimleri paylaştığım tpicte seninki yok baktım da..

Son düzenleme:
yavsib ben baktım cnm biraz gerilerde kalmış ondan uzun sürdü.
emzik biberon kutunu, kapı süsünü birde dolabınızdaki giysileri görebildim. Allahım hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin minik bebeğine..

:Saruboceq:

sonbahar-katren -gökçekarkadaşlarbebişlerin odaları çok güzel sağlıkla kullansınlar allahın izniyle

akşam misafir var kek yapıcam markete gidip malzeme alıcamduş almak lazım balkonlar yıkanıcak birde kapının önünü süpürücem hiç bir şey yapasım yoksizin öyle keyifsizken misafir geldiği oldumu arkadaşlar

slm kızlar birşey sorcaktım bebek bezini kaç numara aldınız 1 mi 2 miyani 2-5 kilo olandan mı yoksa 3-6 kilo olandan mı ?

slm kızlar birşey sorcaktım bebek bezini kaç numara aldınız 1 mi 2 miyani 2-5 kilo olandan mı yoksa 3-6 kilo olandan mı ?

canım bugün keyfin nasıl memlekettesin dimi
ben iki numaradan 4 tane yeni doğan primadan 1 tane aldım 1 numara 1 adet yetermiş canım

evet yaaaa biz dün eşimle 1 numaraya bakmadan 2 numara aldık sonra eltim ne olursa olsun 1 numara alacaktın dedi kafam karıştı bende onu düşünüyordum ne yapsam diye????

ben 3-6 olandan aldım 2 numara çünkü zaten bebek 3 kiloya yakın dogucak bebek 1 hafta sonra büyüyor hemen kilo alıyor 200 300 gr daha derken bez sıkıyor içindede az degil 70 adet var ben 2 ile başlayacagım bana bu mantıklı geldi zaten minicik 3-6 yaw minyatür gibi nasıl sevimli bezleri bile:ecrin_bebek:

2-5 baktınızmı bilmem ama yenidogan diye satılıyor onlar çok küçük yavruşlarınız bacaklarını sıkar prematüre bebk için çok uygun bence 2 midi başlangıç için gayet iyi

yaaa bende düşündüm bizim bebek 3,5 kg dan fazla olur doğana kadar, 3-6 çok mantıklı geldi. eltimin bebeği 3 kg doğdu 5 paket 2-5 kullandım dedi. daha yeni 3-6 ya geçtim dedi bebeği 4 aylık.

yaa biraz bu annenin psikolojisinede baglı olabilirmi hani tam bez bacaga otursunmu istiyor içi öyle rahat ediyor yoksa bilmiyorum çok küçük gibi 2_5

kızlar bencede 3-6 kg olanlar mantklı fakat hangi marka bezi aldınız bende henüz almadım birde ıslak mendil kullanıcakmısınız yada hangisi eniyi miş?

kızlar bende 2 kere bez aldım ikisindede yanlışlıkla midi 2 almışım yani yenidoğan 3-6 kg. ama sorun olmaz dediler. hemde sizce nasıl bir sorun olabilirki.. sonuçta minicik bi çiş ypcak hemen değiştircez hihi.. onun çişinden ne olurki yenidoğmuş

kızlar bencede 3-6 kg olanlar mantklı fakat hangi marka bezi aldınız bende henüz almadım birde ıslak mendil kullanıcakmısınız yada hangisi eniyi miş?

benim huggies, prima bezler.
ıslak mendilde prima alkolsuz ama ıslak mendil benim pek hoşuma gitmedi desem yerdir. alkolsuz olduğu için sanırım kokusu yok böle nemli bez gibi

selam kızlar direk konunuza daldım ama kusura bakmayın okuyunca fikrimi yazmadan geçemedim
bende 2009 temmuz annesiyim
bana sorarsanız 2-5 almanızı tavsiye ederim tabi bu benim fikrim çünkü bebek zaten çok küçük doğuyor bide doğum şişliğini atıp biraz kilo veriyor ilk haftalarda doğum kilosunun altına düşüyor yani o alacağınız 2-5 lik bez bile büyük geliyor bebeğe tabi siz bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…