2010 Temmuz Anneleri : )

sevtap sen bize hızır gibi yetişiyorsun arada geliyor olsan bile..
demek öyle.. o zaman birer pakette 2-5 alıp koyalım hangisi olursa öyle devam ederiz. sağol teşkürler

demek öyle.. o zaman birer pakette 2-5 alıp koyalım hangisi olursa öyle devam ederiz. sağol teşkürler

evet canım sanırım bende her ihtimale karşı bir pakette 2-5 alıcam :))

sonbaharcım bende milupa indirim kuponları vardı nivea ıslak mendil aldım ama çok kaliteli belki ondan kullanırımhagiste var bende ıslak mend,l

ben huggies aldım ve kesinlikle onla devam edecegim bel bandından sızıntı yapmıyormuş bebkler ilk dogdugunda bayagı boklu oluyormuş sızıntı yapmayan bir ondan memnun kaldık diyor herkez

evet yaa ben buraya arada takılıyorum ama bak sizlerle deneyimlerimi paylaşıyorum sizinle yararlanın benim etimden sütümden kaydirigubbakcemile3
öyle fazlada bez almayın kızlar bebek hediyesi bile getiriyorlar bez kaydirigubbakcemile3
hem gerek yok öyle tepmeyin prima falanda belki bebeğin cildi kabul etmeyecek sizin aldığınız markayı 2 paket alın yedek işte biri sonra bebeğe göre ayarlarsınız kendiniz ne benim bi arkadaş aldı 5-10 paket çeşitlerden bide hediye geldi çocukda bi kilo aldı yarısı patladı elinde kaydirigubbakcemile3 ne o öle kıtlık mı var bebek bezinde zaten her köşede satılıyor alınır daha sonrada

küçük yavruşlarkaydirigubbakcemile3ıslak mendil olarak uni baby aldım ondan herkes memnun .bayagıda pamuk aldım ilk dönem belki kırkı çıkana kadar nemli pamukla silerim

primanın yenidoğanlarının minik paketlerinden gördüm bugün 7li paket ama sadece 2numarasından kalmıştı markette.1 numarasından bulursam alıcam bir paket az var içinde nasıl olsa.2 numara olandan büyük paket alayım

ben ıslak mendili uni baby yeni doğan aldım.
daha önceki işimde ıslak mendil sektörü ile çalışıyordum. hangi firma ne kullanıyor hangisi daha sağlıklı az çok bilirim. uni baby yeni doğan ya da fresh'n soft yeni doğan almanızı tavsiye ederim. türkiyede firmasında kimyager bulunduran ve gerçek anlamda dermotolojik testlerden geçirilen iki ıslak mendil bu firmalara ait.
tabi yine siz bilirsiniz....

bebedor un pamuklu ıslak havlularından aldım sadece su hastanede kullanırım diye ama sonrasında ilk 6 ay en azından kendim pamukla su kullanıcam. ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum.

kızlar niveanın ıslak mendili var yeni doğanlar için ben ondan kullanmıştım ilk 3 ay sonrada normal ıslak mendile döndüm ama mutlaka pişik kremi alın ve kullanın bebeğinizde ben doğduğundan beni nivea kullanıyorum pişik kreminide şampuanında çok da memnunum

ben bir paket prima premium care 2-5kg aldım. başka da almayacağım şimdilik.
teyzemin oğluna prima alerji yaptı. alırım sonra elimde patlar. önce test edeceğim sonra alacağım...

hastaneye arkadaslar sütümüz ilk gün gelmezse mam götürmeyi düşünüyormusunz ve ne alalım sevtap hanım sizce

slm kızlar..ben bebeğğime prima yeni doğan 2-5 aldım..1 veya 2 paket kullandı sadece..3-6 yı daaz kullandı...sakın çok almayın..bir de uyum meselesi var ..

ıslamk mendil uni baby kullanılıyor genelde..eve gelince zaten hep pamuk ılık suya kullanılıyor..sonra istediğinizi seçersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…