hastaneye arkadaslar sütümüz ilk gün gelmezse mam götürmeyi düşünüyormusunz ve ne alalım sevtap hanım sizce
hastaneye arkadaslar sütümüz ilk gün gelmezse mam götürmeyi düşünüyormusunz ve ne alalım sevtap hanım sizce
ben koyucam mama karşı değilim
birde hagis kalın diyolar yasvipcim prima en inceymiş
küçük yavruşlarkaydirigubbakcemile3ıslak mendil olarak uni baby aldım ondan herkes memnun .bayagıda pamuk aldım ilk dönem belki kırkı çıkana kadar nemli pamukla silerim
bizim altınolukta bir özel hastane var oda sezeryan 2 buçuk milyar istiyor ben devlette yapmak zorundayım okadar vermek istemiyorum yanımda bez mama biberon emzik götürücem ne olur ne olmaz
bende süt gelmesse diye mama aldırıyorum eşime hatta listeyi gece verdim oda güldü. ya aslında ben bilmezdim çantaya ne koyulacağını burdaki listeler o kadar kabarıkki koy koy koy bitmiyor bende şaşırdım ne yapacağımı
birde süt pompamı hepsiburadadan alıcam. baktım yorumları okudum herkes memnunmuş ama sesli çalışıyormuş. medela elektirkli pilli pompa. fiyatıda indirimde 139 tl miydi neydi.
orasıda pahalıymış burdada ssk sız o fiyata yakın özel hastane ama ssk lı sezeryan+2 gece yatış 700 gayme
sonbahar sen ne alacaksın mama yı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?