2010 Temmuz Anneleri : )

hastaneye arkadaslar sütümüz ilk gün gelmezse mam götürmeyi düşünüyormusunz ve ne alalım sevtap hanım sizce

canım benim sezeryanla oldu bebeğim ben ameliyattan çıktığım 15. dakikada emzirmeye başladım sütüm geldimi hayır azıcık ilk sütüm geldi ama oda yetiyor 1-2 damla da olsa bebeğe eğer zaten benim 2 hafta gelmedi sütüm drum mulipa aptamil conformil önerdi hem kusmaması hemde gaz yapmaması için ama şimdi mama almayın bebeğinize göre dr gerek görürse yazıyor bazı hastanelerdede oluyor mama direk veriyorlar bebeğe zaten mama için biraz erken canım

hastaneye arkadaslar sütümüz ilk gün gelmezse mam götürmeyi düşünüyormusunz ve ne alalım sevtap hanım sizce

ben koyucam mama karşı değilim
birde hagis kalın diyolar yasvipcim prima en inceymiş

ben koyucam mama karşı değilim
birde hagis kalın diyolar yasvipcim prima en inceymiş

canım zaten sütünüz gelmezse mecbur vericeksiniz mama çocuk açmı kalıcak zaten çok bağırıyor durmadığında mecbur vericeksiniz ama dr un tavsiye ettiğini muayeneden sonra alın bana kalırsa benimde oğlum mama aldı halada alıyor bende karşı değilim mamaya zaten dayanamazsınız bebeğin açken ağlayışına ne mümkün vermemek mama

bizim altınolukta bir özel hastane var oda sezeryan 2 buçuk milyar istiyor ben devlette yapmak zorundayım okadar vermek istemiyorum yanımda bez mama biberon emzik götürücem ne olur ne olmaz

küçük yavruşlarkaydirigubbakcemile3ıslak mendil olarak uni baby aldım ondan herkes memnun .bayagıda pamuk aldım ilk dönem belki kırkı çıkana kadar nemli pamukla silerim

bende uni baby yenidoğan ıslak mendillerinden aldım, pişik kremi falanda..
sadece su ve pamuktan oluşuyor,katkısız

bende süt gelmesse diye mama aldırıyorum eşime hatta listeyi gece verdim oda güldü. ya aslında ben bilmezdim çantaya ne koyulacağını burdaki listeler o kadar kabarıkki koy koy koy bitmiyor bende şaşırdım ne yapacağımı

birde süt pompamı hepsiburadadan alıcam. baktım yorumları okudum herkes memnunmuş ama sesli çalışıyormuş. medela elektirkli pilli pompa. fiyatıda indirimde 139 tl miydi neydi.

bizim altınolukta bir özel hastane var oda sezeryan 2 buçuk milyar istiyor ben devlette yapmak zorundayım okadar vermek istemiyorum yanımda bez mama biberon emzik götürücem ne olur ne olmaz

orasıda pahalıymış burdada ssk sız o fiyata yakın özel hastane ama ssk lı sezeryan+2 gece yatış 700 gayme

mama sevtap hanımcıgım hadi diyelim akşam vakti gecenin yarısı dogum yaptık süt gelmiyor ki gelmeyecek hemen zırt diye foşur foşur gelmez bende bu arad sezeryan düşünüyorum bebek doymuyor ve gerisini siz düşünün o saatte çıkıp mama arayacagıma alayım götüreyim diyorum zaten dogumdan itibaren diye satılıyor bir çok marka o sastte doktor sizce muayene edermi nertde bulacan benim yengem gece dogum yaptı hastaneside özeldi hemşireler mam alın dediler vermediler abim çıktı nöbetçi eczanden mama aradı geldi

bebek bakım ürünlerini nivea aldım. Niveanın ATTA ÇANTASI aldım içinde sabun, islak mendil,pişik önleyici krem,saç ve vucüt şampuanı var.bi de alt açma bezi vardı.güzel birşey.almayanlara tavsiye ederim.ıslak mendili de yenidoğan alkolsüz

sonbahar sen ne alacaksın mama yı

hemen başlayın canım geç bile aslında ben de geç kalmıştım bide erken doğum yaptım benim oğlum 36+2 doğumlu kırkım çıkana kadar göğüslerimin yaraları geçmedi kanıyordu bebek emerken bide o yaralar yüzünden kesildi ben garmastan kullanmaya başlamıştım ama kullandığım 2. günümde de doğuma gittim pek bi işe yaramadı
bide gold lanolin var oda çok iyi ikisinden birisi olabilir canım

orasıda pahalıymış burdada ssk sız o fiyata yakın özel hastane ama ssk lı sezeryan+2 gece yatış 700 gayme

sonbaharcım çok uygunmuş zaten devlet hastanesinin özel muaynahaneye gittim doktora her ay 100 verdim şimdiye kadar 600 verdim doktora

bende bakım ürünlerini niveya aldım kızlar mamada aptamil

canım ben aptamil conformil kullanmıştım gaz yapmayan mama kullanmıştım yada aptamil 1 de alabilirsiniz biraz pahalı ama bebeğe çok yararlı benimkine yaradı ordan biliyorum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…