ben chicco aldım bakım ürünlerini memnun kalacagımdanda eminim güveniyorum chicco ya
bebek bakım ürünlerini nivea aldım. Niveanın ATTA ÇANTASI aldım içinde sabun, islak mendil,pişik önleyici krem,saç ve vucüt şampuanı var.bi de alt açma bezi vardı.güzel birşey.almayanlara tavsiye ederim.ıslak mendili de yenidoğan alkolsüz
bakım ürünleri bizimde chicco sebamed alacaktım aldığım yerde bikaç hamile daha alışveriş yapıyordu benimle onlar chicco ya ikna ettiler göğüs kremi olarakta lansinoh aldım.
ben korktum şimdi göğüs kremi kullanmadık diye. ben hep dove krem kullandım hay allah bilsem ondan kullanırdım aklımada gelmediki. cidden ben hiçbirşey bilmiyorum hep burdan öğreniyorum teşekkürler herkese
göğüs kremi göğüs ucu kremiyse doktor 38. haftadan çncesinde kesinlikle yasakladı. oksitosin salgılatıp erken doğum başlatıyor.
Ssonbaharcım geç değil hayatım daha zaten 8 aylıkken başlıyorsunuz kullanmaya hemen al kullanmaya başla çünkü o göğüs acısı hiçbişeye benzemiyor inşallah hiçbirinizde olmasın hemen al ya garmastan al yada losinoh du galiba ondan al ikiside iyi düzenli başla kullanmaya
Ssonbaharcım geç değil hayatım daha zaten 8 aylıkken başlıyorsunuz kullanmaya hemen al kullanmaya başla çünkü o göğüs acısı hiçbişeye benzemiyor inşallah hiçbirinizde olmasın hemen al ya garmastan al yada losinoh du galiba ondan al ikiside iyi düzenli başla kullanmaya
kızlar bu çok önemli lütfen es geçmeyin sonra acısını siz çekersiniz göğüs kremi kullanıyormusunuz
ben normal dove nemlendirici sürüyordum hani hamilelik başından beri çatlamasın diye ucuna sürmedimde hiç. bende nette okudum yazmışlar hamileyken göğüslere dokunmak onları uyarmak erken doğuma neden olur diye. alıp az az mı sürsek.. eşimin ablası 38 haftada sezeryan oldu kızcağız ağlamaktan harap düşmüştü göğüs ucu kanamalrı yüzünden. sevtap söyleyince o geldi aklıma.
bu kremler oksitosin hormonu salgılatıyor göğüs uçlarınızla sakın oynamayın ve krem filan da sürmeyin dedi doktor bana. sizde yapmamış olabilir ama internette de yazıyor göğüs ucuyla oynamanın iyi olmadığı.benim göğüs uçlarım içine kaçık olduğu halde bana kesinlikle kremi yasakladı doktorum. artı ben 3-4 yıl öncesinde de bu tip bir problem yaşadım. göğüs ucuyla oynadığım için prolaktinim yükseldi ve tedavi gördüm. yani tavsiye veriyoruz da emin olmak lazım önce problem çıkmayacağından.
ben gogus kremi kullanmiyorum.. Aslinda kullanmak icin aldim ama doktorum kullanmami istemedi. Erken dogumu tetikledigini soyledi.. Risk..
Ayrica olusabilecek yaralara karsi cildi daha da yumusatmak dogru degil dedi.. Yapacaksan o deriyi sertlestirmeye calis ki daha zor yara olsun dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?