2010 Temmuz Anneleri : )

ben chicco aldım bakım ürünlerini memnun kalacagımdanda eminim güveniyorum chicco ya

bakım ürünleri bizimde chicco sebamed alacaktım aldığım yerde bikaç hamile daha alışveriş yapıyordu benimle onlar chicco ya ikna ettiler göğüs kremi olarakta lansinoh aldım.

çok sıcak kızlar yakında bayılmazsam iyidir

güle güle kullanın inşallah

kaydirigubbakcemile5
bakım ürünleri bizimde chicco sebamed alacaktım aldığım yerde bikaç hamile daha alışveriş yapıyordu benimle onlar chicco ya ikna ettiler göğüs kremi olarakta lansinoh aldım.

göğüs kremini artık bu dönemden sonra düzenli kullan canım

ben korktum şimdi göğüs kremi kullanmadık diye. ben hep dove krem kullandım hay allah bilsem ondan kullanırdım aklımada gelmediki. cidden ben hiçbirşey bilmiyorum hep burdan öğreniyorum teşekkürler herkese

ben korktum şimdi göğüs kremi kullanmadık diye. ben hep dove krem kullandım hay allah bilsem ondan kullanırdım aklımada gelmediki. cidden ben hiçbirşey bilmiyorum hep burdan öğreniyorum teşekkürler herkese

göğüs kremi göğüs ucu kremiyse doktor 38. haftadan çncesinde kesinlikle yasakladı. oksitosin salgılatıp erken doğum başlatıyor.

Ssonbaharcım geç değil hayatım daha zaten 8 aylıkken başlıyorsunuz kullanmaya hemen al kullanmaya başla çünkü o göğüs acısı hiçbişeye benzemiyor inşallah hiçbirinizde olmasın hemen al ya garmastan al yada losinoh du galiba ondan al ikiside iyi düzenli başla kullanmaya

bende lansinoh alacagım carsamba günü kesinlikle benim tercihimde o .yalnız herkesin gögüsü çatlamıyormuş bu genetikmi niye bazılarında olmuyor yaw

göğüs kremi göğüs ucu kremiyse doktor 38. haftadan çncesinde kesinlikle yasakladı. oksitosin salgılatıp erken doğum başlatıyor.

ben normal dove nemlendirici sürüyordum hani hamilelik başından beri çatlamasın diye ucuna sürmedimde hiç. bende nette okudum yazmışlar hamileyken göğüslere dokunmak onları uyarmak erken doğuma neden olur diye. alıp az az mı sürsek.. eşimin ablası 38 haftada sezeryan oldu kızcağız ağlamaktan harap düşmüştü göğüs ucu kanamalrı yüzünden. sevtap söyleyince o geldi aklıma.

Benim dr um 36 . Haftada verdi ama kullanmaya kalmadı zaten 2. Günde aşırı tansiyon ve gebelik zehirlenmesinden acil doğum yaptım

bu kremler oksitosin hormonu salgılatıyor göğüs uçlarınızla sakın oynamayın ve krem filan da sürmeyin dedi doktor bana. sizde yapmamış olabilir ama internette de yazıyor göğüs ucuyla oynamanın iyi olmadığı.benim göğüs uçlarım içine kaçık olduğu halde bana kesinlikle kremi yasakladı doktorum. artı ben 3-4 yıl öncesinde de bu tip bir problem yaşadım. göğüs ucuyla oynadığım için prolaktinim yükseldi ve tedavi gördüm. yani tavsiye veriyoruz da emin olmak lazım önce problem çıkmayacağından.

teşekkür ederim sevtapcım bende isimlerini kağıda yazdım kremlerin.
bu akşamda eşim gelince onların siparişini vereyim. ben kendim çıkamadığım için servis yapıyor bana ama ben güneşte kalınca şişiyorumda ondan çıkmıyorum

Valla sonbaharcım bir kez daha sezeryan olurum gözümü bile kırpmam ama allak göğüs acısı vermesin bir daha bana çok acıyor çookk dr unuza danışın bide belki yüzünüz buruşacak ama soğanın suyunu sıkıp da silerseniz oda iyi gelirmiş ben bileydim bunları doğum yapmadan hepsini denerdim bide sirke diyorlar valla o acıyı çekmektense herşeyi yapmaya razıyım ben

ben gogus kremi kullanmiyorum.. Aslinda kullanmak icin aldim ama doktorum kullanmami istemedi. Erken dogumu tetikledigini soyledi.. Risk..

Ayrica olusabilecek yaralara karsi cildi daha da yumusatmak dogru degil dedi.. Yapacaksan o deriyi sertlestirmeye calis ki daha zor yara olsun dedi..

kızlar bu çok önemli lütfen es geçmeyin sonra acısını siz çekersiniz göğüs kremi kullanıyormusunuz

36dan sonra vermesi 36dan sonra erken doğum olursa bebek küveze gitmiyor. bana 38den sonra demesi de 38den sonra doğsa da olur. ama erken doğuma sebep oluyor. yani başka tedbirler var alınabilecek. mesela göğüs pedi aldım ben de hem de 2 kutu ama pişman oldum aslında. çünkü onlar göğüs ucu yaraları için hiç iyi değilmiş. göğüs kalkanı kullanmak gerekiyormuş. yani başka da tedbirler var zamanı gelince onları uygulamak daha iyi bence. bir de silikon göğüs uçları var en kötü onlarla emziriyosun. illa kesin bizimki de yara olcak die bişi yok ki olacaksa hertürlü oluyo zaten yara.

öncelikle tavsiye vermiyorum fikirlerimi paylaşıyorum sizin yada bi başkasının kolundan tutup eczaneye götürüp aldırmıyorum kremleri uygulamasınıda yaptırmıyorum kaldıki isterseniz 1-2 sayfa geriyi okumanızı tavsiye ederim dr unuza mutlaka danışın diyede yazmışımdır
ayrıca sizin göğüslerinizde problem çıkıp hormonlarınız yükseldiyse buradaki herkesinde yükselecek anlamınada gelmiyor
vee benim dr umun tavsiyesini paylaştım arkadaşlarıma ve benimde eşim sağlıkcı sanırım doğru kaynak paylaştıklarım dr umda yeni değil 26 senelik kadın doğumcu yeterli olmuştur sanırım açıklamalarım size

canım dr dru tutmuyor işte benimki kullan dedi ben kullanmaya kalmadı doğum yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…