2010 Temmuz Anneleri : )

işte bende sunu diyorum bu gögüs yarası arkadaşlar her hamilede olmuyor olacaksada bilmiyoruz mesela benim yengemde olmadı iki bebektede hiç bişey kullanmadan emzirdi.ama bir arkadasım var sevtap hanımında dedigi gibi annem ölse diyor ciddi ciddi bu kadr acı cekmezdim o öyle bir agrıki diyor kim ne derse sür gögsüne dedi kız yemin içti felaket bir acı diyo

sevtapcım ben kendi adıma teşekkür ederim tavsiyelerin için..
daha öncede bazı konularda fikirlerin bana yardımcı olmuştu..
ee ne de olsa tecrübelisin bizim gibi değilsin. senin tecrübelerinden her zaman faydalanmak isterim. sık sık gel topiğe.hatta gitme..burda kal

tabiki tercih meselesi çünkü çok acı verici bi durum göğüs koruyucu silikon göğüs ucuda aldım ben ama bebek emmedi onunla öyle yara içinde kanata kanata emdi o her emdiğinde ben ağlıyordum

bencede kullanmakta fayda var bende sürüp başlayacagım çünkü karsı komsumda 4 aylık bebgi yeni dogum yaptı catır catır kan aktı bebgin agzına bile geldi kabuk yaraları yaw gözümle gördüm hııı bende olurmu bilmem ama önlem almak lazım yoksa çatlayıp sürersen düzelmiyor anam

nazo da benim gibi düşünenlerden kaydirigubbakcemile5
olumunekankayizsmile

kızlar bu çok önemli lütfen es geçmeyin sonra acısını siz çekersiniz göğüs kremi kullanıyormusunuz

ben 2 haftadır falan lansinoh kullanıyorum günde bir kere.

göğüs ucu kremini sürerken göğüs ucunu uyarmak değil bence kastedilen. 5 saniye sürüyo her bir göğüse krem sürmek. sonradan çok kötü yara olabilir. herkes sürülmesini tavsiye ediyor. ben bu hafta doktoruma da sorucam.
bence uyarılmaktan kasıt başka birşey kaydirigubbakcemile3

olumunekankayizsmilecanım benim gelirim tabiki takılırım sizlerle de arada daha çok paylaşırız fikirlerimizi hele bi bebişleriniz olsun

hayır yeterli değil doktorun önermediği ve interbette heryerde yazan bişeyi mutlaka al kullan canım demek bana doğru gelmedi. ben de bu konuda fikrimi paylaştım alınmaya g
gerek yok. ayrıca hamilelikte değil her kim göğüs ucuyla çok oynarsa prolaktini yükselir bana mahsıus bişey değil ve doktorunuza sorun göğüs ucuyla oynamak ve krem sğrmek tavsişye edilmez hamilelikte oksitosin hormonu başlatır o da suni sancıda verilen ve doğumu tetikleyen bir hormondur. doktorunuz 36.haftadan sonra doğum yapmanızda sakıncsa görmemiş ama ben şahsen 39dan önce doğum yapmak istemiorum hele ki göğüs ucum yara olmasın die böyle bir risk alamam bu da benim fikrimdir. ben burda kimseyi bugüne kadar eleştirmedim kimseye de laf etmedim arkadaşlar beni tanır bana doğru gelmeyeni de yazarım ama kimse kusura bakmasın.

kızlar flower arkadaşımızıda başından beri takip ediyorum çok araştırmacı oda bizim iyiliğimiz için uyarıyor.saol flowercim

ben krem sürmeye başlıyım mı dedim amman sakınnn dedi canım doktorum. bence doktoruna sor herkes doktoruna güveniyo sonuçta bazı doktorlar sakınca görmüyodur. 5 dakkası 1 snsi yok kremin nasıl etki yaptığını bilemiyoruz. sen zaten sorarsın doktorun sür bişi olmaz derse sürersin. benim doktorum titiz bir adam önermedi.

yarabbimm bune sıcakkk böyleeee..................
kızlarrrr yanıorum resmennn
yaaaa havalar çoook sıcakkk

erken dogum yapsak yapsak geldik zaten 36 haftaya ne olucak yaaa.birer cinke sürülecek ama arkadaslar

ya düşünce tarzı tabi. benim arkadaşım 36. haftada doğum yaptı. bebek 2 gün küveze girdi. sarılık oldu ve erken doğuma bağlı olabileceği söylendi emme refleksleri gelişmiyor ememiyor yoruluyorlar. ama bişi olmaz diyen de der yani bilemem. sonuçta evet yüzde doksan da bişi olmuyor 36 haftada doğuyor alıp geliyorsun.ama benim içime sinmiyor.ben 39a kadar kalsın istiyorum.

sevtap hanım benim bir sorumda su olucak dogumda gecelikmi giydiniz pijamamı tercih ettiniz ne önerirsinz ve temmuz annesi olarak üşüdünüzmü dogum sonrası

kızlar uygular mısınız bilmem ama yeni doğum yapan bir arkadaşım yaptı. tek çare o oldu göğüslerine...
aktarda bal mumu satılıyor ondan alıyorsunuz. cevizi ortadan ikiye ayırıyorsunuz. içinin pisliklerini bıçak yardımı ile temizliyorsunuz.
bir cezvede balmumunu eritip cevizin içine döküyorsunuz. donmaya başlayınca ortasını elinizle çukurlaştırıyorsunuz ve memenize kapatıyorsunuz. silmeden emzirebiliyorsunuz balmumunun bir zararı da yok. bir kere yaptıktan sonra uzun süre aynısını kullanabiliyorsunuz.
ben hala kararsızım açıkçası ama gözümün önünde işe yaradığını da gördüm....

flower tamam cnm gerilme bu kadar. sen sürme arkadaşım.
madem daha öncede bir problem yaşadın sen hiç dokunma.
arkadaşlar isteyen sürsün isteyen sürmesin zaten ortalama 35-36 haftalık herkes. ben hariç benimki daha küçük

flowersun uzatmayalım istersen konuyu dediğim gibi ben drum bana önerisini paylaştım yapıp yapmamak herkese kalmış
ayrıca dr umn sakınca görmediği için doğum yapmadım ben gebelik zehirlenmesi yüzünden doğum yapmıştım

bebegin bir gün bile anne karnında kalması bebek için gıda demek tabiki hepemiz isteriz anne olark 40. haftaya kadr dursun babklım kısmet yüce rabbim ne gösterecek krem mırem bahane dogacagı varsa dogar

kızlar flower arkadaşımızıda başından beri takip ediyorum çok araştırmacı oda bizim iyiliğimiz için uyarıyor.saol flowercim

teşekkür ederim canım. herkes özgür tabi kullanılabilir de her kullanan erken doğurcak die bişi yok kasılma yapar ama rahim ağzı sağlamdır hiçbişi olmaz .ama ben ne bilim ben titizim biraz. bişi öneririm de yanlış bişeye sebep olur die eksisiyle artısıyla yazarım bişeyi ondan öle titizlendim yani yoksa kimseye kastım yok tabiiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…