- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
olumunekankayizsmilenazo da benim gibi düşünenlerden kaydirigubbakcemile5
kızlar bu çok önemli lütfen es geçmeyin sonra acısını siz çekersiniz göğüs kremi kullanıyormusunuz
36dan sonra vermesi 36dan sonra erken doğum olursa bebek küveze gitmiyor. bana 38den sonra demesi de 38den sonra doğsa da olur. ama erken doğuma sebep oluyor. yani başka tedbirler var alınabilecek. mesela göğüs pedi aldım ben de hem de 2 kutu ama pişman oldum aslında. çünkü onlar göğüs ucu yaraları için hiç iyi değilmiş. göğüs kalkanı kullanmak gerekiyormuş. yani başka da tedbirler var zamanı gelince onları uygulamak daha iyi bence. bir de silikon göğüs uçları var en kötü onlarla emziriyosun. illa kesin bizimki de yara olcak die bişi yok ki olacaksa hertürlü oluyo zaten yara.
sevtapcım ben kendi adıma teşekkür ederim tavsiyelerin için..
daha öncede bazı konularda fikirlerin bana yardımcı olmuştu..
ee ne de olsa tecrübelisin bizim gibi değilsin. senin tecrübelerinden her zaman faydalanmak isterim. sık sık gel topiğe.hatta gitme..burda kal
öncelikle tavsiye vermiyorum fikirlerimi paylaşıyorum sizin yada bi başkasının kolundan tutup eczaneye götürüp aldırmıyorum kremleri uygulamasınıda yaptırmıyorum kaldıki isterseniz 1-2 sayfa geriyi okumanızı tavsiye ederim dr unuza mutlaka danışın diyede yazmışımdır
ayrıca sizin göğüslerinizde problem çıkıp hormonlarınız yükseldiyse buradaki herkesinde yükselecek anlamınada gelmiyor
vee benim dr umun tavsiyesini paylaştım arkadaşlarıma ve benimde eşim sağlıkcı sanırım doğru kaynak paylaştıklarım dr umda yeni değil 26 senelik kadın doğumcu yeterli olmuştur sanırım açıklamalarım size
bu kremler oksitosin hormonu salgılatıyor göğüs uçlarınızla sakın oynamayın ve krem filan da sürmeyin dedi doktor bana. sizde yapmamış olabilir ama internette de yazıyor göğüs ucuyla oynamanın iyi olmadığı.benim göğüs uçlarım içine kaçık olduğu halde bana kesinlikle kremi yasakladı doktorum. artı ben 3-4 yıl öncesinde de bu tip bir problem yaşadım. göğüs ucuyla oynadığım için prolaktinim yükseldi ve tedavi gördüm. yani tavsiye veriyoruz da emin olmak lazım önce problem çıkmayacağından.
olumunekankayizsmile
ben 2 haftadır falan lansinoh kullanıyorum günde bir kere.
göğüs ucu kremini sürerken göğüs ucunu uyarmak değil bence kastedilen. 5 saniye sürüyo her bir göğüse krem sürmek. sonradan çok kötü yara olabilir. herkes sürülmesini tavsiye ediyor. ben bu hafta doktoruma da sorucam.
bence uyarılmaktan kasıt başka birşey kaydirigubbakcemile3
erken dogum yapsak yapsak geldik zaten 36 haftaya ne olucak yaaa.birer cinke sürülecek ama arkadaslar
yarabbimm bune sıcakkk böyleeee..................
kızlarrrr yanıorum resmennn
yaaaa havalar çoook sıcakkk
kızlar flower arkadaşımızıda başından beri takip ediyorum çok araştırmacı oda bizim iyiliğimiz için uyarıyor.saol flowercim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?