flowersun uzatmayalım istersen konuyu dediğim gibi ben drum bana önerisini paylaştım yapıp yapmamak herkese kalmış
ayrıca dr umn sakınca görmediği için doğum yapmadım ben gebelik zehirlenmesi yüzünden doğum yapmıştım
ben krem sürmeye başlıyım mı dedim amman sakınnn dedi canım doktorum. bence doktoruna sor herkes doktoruna güveniyo sonuçta bazı doktorlar sakınca görmüyodur. 5 dakkası 1 snsi yok kremin nasıl etki yaptığını bilemiyoruz. sen zaten sorarsın doktorun sür bişi olmaz derse sürersin. benim doktorum titiz bir adam önermedi.
flowersun uzatmayalım istersen konuyu dediğim gibi ben drum bana önerisini paylaştım yapıp yapmamak herkese kalmış
ayrıca dr umn sakınca görmediği için doğum yapmadım ben gebelik zehirlenmesi yüzünden doğum yapmıştım
burası bile sıcak ki hatayı düşünemiyorum canım Allah kolaylık versin.klima filan yok mu bulunduğun yerde.
yok uzatmaya gerek yok aten kusura bakma.benim asabım da bozuk biraz bugün.dengesizim.
benim geceligimin kolu uzun çok begenip aldım rengini modelini kestirsem mi acep kolunu kısa kol mu yapsam yaaa
yok uzatmaya gerek yok aten kusura bakma.benim asabım da bozuk biraz bugün.dengesizim.
sonbaharcık seninde biraz kaba olucak kusura bakma ama agzından sel geliyormuş yaa yatıncakaydirigubbakcemile3:kedi:benimde öyle yaaa bu beni mahfediyor aksam yatıyorum agzım acık yastık yüzüm gözüm sel içinde mide asitleri yukarı bogazıma kaçtıgı içinde bogazım bir agrıyor sorma yanıyor yoksa ne soguk içitim ne bişey nasıl baktım kendime bir kez bile hamileligimde hap kullanmadım sendede varmı bu durum ne yapayım sence
sonbahar soruma cevap yazarsan sevinirim markete gidicem cıkıcam birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?