2010 Temmuz Anneleri : )

heh burdasın tamam bak yavsib sana ne sormuş.. sezeryan oldun ya pijama giyebildinmi bende 2 takım pijama var ama gecelik sabahlık alcamda al al al param kalmadı wallahi :) şaka bi yana da bu hafta alıcam sence gecelik sabahlıkmı pijama mı ??

yavsib cim ben sezeryanla doğum yaptım gecelik giydim ilk doğum yaptığım gün ertesi gün çıkarkende pijamayla çıktım ilk gün gecelik iyi oluyor çünkü pedini falan değiştirmek daha rahat gecelikle gerçi ben değiştiremedim hemşireler yaptı gecelik daha iyi ilk gün ama tabiş rahatlik meselesi
ben üşümedim hiç zaten pike örtüyolar üstüne

canım eğer doktorum tavsiye etmezse bende yapmam tabii. benimkide çok titizdir. ama fikrinide soracağım elbette. sonra karar vereceğim.
bu mevzuu edilecek bir durum bile değil. herkesin görüşü, bakış açısı farklıdır her konuya.

sakin olalım bi, gerildi ortam gereksiz yere olumunekankayizsmile

yok uzatmaya gerek yok aten kusura bakma.benim asabım da bozuk biraz bugün.dengesizim.

burası bile sıcak ki hatayı düşünemiyorum canım Allah kolaylık versin.klima filan yok mu bulunduğun yerde.

ay var inanki fayda etmıor benimi bastıla bugun anlamadım şekerimmm...
yanı kilam açık ama ben yanıorumm ne oluyor anlamıorum

yok uzatmaya gerek yok aten kusura bakma.benim asabım da bozuk biraz bugün.dengesizim.

sakin ol sen canım bak hamilesin bebeğin var normal bu davranışlar biraz gerildik o kadar boşver sen bildiğin yoldan git kulak asma benim yazdıklarıma umarım sen benim acılarımı çekme dediklerimede kulak asma canım :teselli:

sonbaharcık seninde biraz kaba olucak kusura bakma ama agzından sel geliyormuş yaa yatıncakaydirigubbakcemile3:kedi:benimde öyle yaaa bu beni mahfediyor aksam yatıyorum agzım acık yastık yüzüm gözüm sel içinde mide asitleri yukarı bogazıma kaçtıgı içinde bogazım bir agrıyor sorma yanıyor yoksa ne soguk içitim ne bişey nasıl baktım kendime bir kez bile hamileligimde hap kullanmadım sendede varmı bu durum ne yapayım sence

kızlar ben cidden çokmu şişkoyum dicem resme bakıp yok değilsin diyeceksiniz biliyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ben önceden 50 kg olduğum için bu kadar kilo artışımdan zaman zaman bende rahatsız oluyorum ama genelde eşimin desteği ve doktorun söyledikleriyle kafaya takmıyorum kendimi seviyorum böylede. ama kaç kilo aldık topiğine yazılan mesaj canımı sıktı bende hassaslaşıyorum galiba yaa.. benide mi sarıyor hamilelik psikolojisi...
incecik insan birden 25 kg alırda herkes off ne çok ne çok derse zoruna gider tabi ama di mi

Son düzenleme:
valla ben şimdiden bunalıorumm evde sadece penye kısa bir gecelik giyiorumm iç çamaşırını bile kaldıramıorummm vantilaör sabaha kadr açık kalıor otururkenden klimayı açıorumm bana geliorlar soldan soldan

yavsib ben bir uyanıyorum kollarım elim ağzım heryerim ıslak elimde değilki inan 2 günde bir nevresim yastık kılıfı yıkıyorum akıyorda akıyor çeşme gibi.. boğazım benimde oluyor heleki bazen geceleri boğulurken uyanıyorum. ama böyle devam ediyorum walla hiçbirşey denemedim. 32 gece daha boğulmassam ne makbule geçer birde zeymuran ya da katrem bu 2 arkadaştan birinede oluyordu şimdi hepimizin kilo artışı çok olduğu için karıştırdım. senin kilo artışında çokmu bizim gibi ? biz kilodan olduğu kanısına vardık

bende yarın yıkayacagım yastık mastık felaket oldu çarsamba muayenem var ne olur ne olmaz.ben50 kiloyla başladım simdi 70 kioyum 20 almışım ben bu zamana kadr hayatımda 50 üstüne çıkmadım 1 kg bile.ben kiloya degilde mide asitine baglıyorum mide yukarda ne olucak hemen dısarı asit yitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…