- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
valla ben şimdiden bunalıorumm evde sadece penye kısa bir gecelik giyiorumm iç çamaşırını bile kaldıramıorummm vantilaör sabaha kadr açık kalıor otururkenden klimayı açıorumm bana geliorlar soldan soldan
istersen sor doktora canım sen benim çok yanma olmuyor sadece gece boğulur gibi oluyorum sanırım yutkunamamaktan oluyor benim boğazım o zaman çok acıyor..bogazım yanıyor agrı gibi 2 gündür hiç böykle olmamıştım acaba doktora muayene olup hapmı kullansam ben sevmiyorum bu bogaz agrısını yaww ne yapsam sence
yavsib ben bir uyanıyorum kollarım elim ağzım heryerim ıslak elimde değilki inan 2 günde bir nevresim yastık kılıfı yıkıyorum akıyorda akıyor çeşme gibi.. boğazım benimde oluyor heleki bazen geceleri boğulurken uyanıyorum. ama böyle devam ediyorum walla hiçbirşey denemedim. 32 gece daha boğulmassam ne makbule geçerbirde zeymuran ya da katrem bu 2 arkadaştan birinede oluyordu şimdi hepimizin kilo artışı çok olduğu için karıştırdım. senin kilo artışında çokmu bizim gibi ? biz kilodan olduğu kanısına vardık
neyse kızlar ben çıkıyım yeterinde huzurunuzu kaçırdım sanırım iyi akşamlar herkese opuyorumnanaktan
neyse kızlar ben çıkıyım yeterinde huzurunuzu kaçırdım sanırım iyi akşamlar herkese opuyorumnanaktan
yok bende de var. kaydirigubbakcemile3
sabah bir uyanıyorum yastık kılıfım suuu gibi. utanıyorum bide. olmasın diye peçete falan koydum ama başaramadım. sonuçta insan uyurken kendini kontrol edemiyor.
sinir oluyorum amaklava:
benimde baş ucumda kağıt havlu var gece uyandıkça koparıp siliyorum
sonra hepsi yatağın içinden çıkınca eşim dediki naptın sen gece??
bütün gece ağladınmı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yooo salyalarımı akıttımdemedim tabi.. arada ağzımdan su geliyor dedim
benimde baş ucumda kağıt havlu var gece uyandıkça koparıp siliyorum
sonra hepsi yatağın içinden çıkınca eşim dediki naptın sen gece??
bütün gece ağladınmı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yooo salyalarımı akıttımdemedim tabi.. arada ağzımdan su geliyor dedim
İYİ AKŞAMLAR KIZLAR HEPİNİZE HAYIRLI DOĞUMLAR OLSUN İNŞALLAH SORMAK İSTEDİKLERİNİZ OLURSA GENE YARDIMCI OLURUM HEPİNİZE olumunekankayizsmile
moralini bozmak istemem canım kaç kilo oldun kilolu olmak çok kötü ben bir ara kilo almıştım boyum 159 74 olmuştum depresyona girdim veremiycem diye ama uğraşınca 6 ayda verdim canı emzirince günde 500 kalori gidiyormuş spordan ziyade az yiyince veriliyor kilo doğumdan sonra kesersin artıkın
kaydirigubbakcemile5
göğüs kremini artık bu dönemden sonra düzenli kullan canım
ben çıkıyorum kızlar sonra görüşürüz akşama filan.
yavsib ben bir uyanıyorum kollarım elim ağzım heryerim ıslak elimde değilki inan 2 günde bir nevresim yastık kılıfı yıkıyorum akıyorda akıyor çeşme gibi.. boğazım benimde oluyor heleki bazen geceleri boğulurken uyanıyorum. ama böyle devam ediyorum walla hiçbirşey denemedim. 32 gece daha boğulmassam ne makbule geçerbirde zeymuran ya da katrem bu 2 arkadaştan birinede oluyordu şimdi hepimizin kilo artışı çok olduğu için karıştırdım. senin kilo artışında çokmu bizim gibi ? biz kilodan olduğu kanısına vardık
İYİ AKŞAMLAR KIZLAR HEPİNİZE HAYIRLI DOĞUMLAR OLSUN İNŞALLAH SORMAK İSTEDİKLERİNİZ OLURSA GENE YARDIMCI OLURUM HEPİNİZE olumunekankayizsmile
canım ben şuan 75 im ama benim boyum 1.72 önceden 50 idim şimdi 75 im. kiloluyum diye kendimikötü hissetmiyorum kilo yüzündende depresyona girmem ama dengesizce yazılanlar ya da söylenenler olmasa!!!
bir tek ben mi alınıyorum diyodum ben de
çok dengesiz var etrafta malesef
ben de 15 kg aldım tamam az diil ama o kadar büyütülecek bir kilo da değil.
her gören çok şişmişsin diyo.
ben hala eski pantolonlarıma girebiliyorum yani beli olmuyo tabiki de bacak kısmı oluyo.
üst tarafım da almadı.
yüzüm zaten tombişti biraz daha tombiş oldu:)
ama çok şişmişim.
şimdiye kadar bozmadım salon kadını çizgimi ama
birini çok fena benzeticem o olucak.
hamileyiz biz arkadaşlar.
kilo da alıcaz.
ayaklarımız da şişecek.
iştahımız da açık olacak.
ne biçim insanlar var yaaalsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?