2010 Temmuz Anneleri : )

bogazım yanıyor agrı gibi 2 gündür hiç böykle olmamıştım acaba doktora muayene olup hapmı kullansam ben sevmiyorum bu bogaz agrısını yaww ne yapsam sence

ya soldan soldan gelmesi çok normal değilmi sayılı gün sonra alttan alttan ağlayan birşey gelecek. son zamanların senin canım. sana ne olsa normal karşılarım ben artık. birşey olmasında.. kız sen akşama sabaha tetikte ol gerçi senin bebiş erkek 40 hafta bekler derler inşallah canım ya zaten sen işteyken hep üzüldüm senin için çok çalıştın birde taşındın daha da üzüldüm yat aşağıya dinlennn :jeyyar:

sevtap sen ne kaçırıcaksın huzurumuzu anacıgım sen bildigini yazdın zorla degil ya kullanan kullanır allah allah

bogazım yanıyor agrı gibi 2 gündür hiç böykle olmamıştım acaba doktora muayene olup hapmı kullansam ben sevmiyorum bu bogaz agrısını yaww ne yapsam sence
istersen sor doktora canım sen benim çok yanma olmuyor sadece gece boğulur gibi oluyorum sanırım yutkunamamaktan oluyor benim boğazım o zaman çok acıyor..

yok bende de var. kaydirigubbakcemile3
sabah bir uyanıyorum yastık kılıfım suuu gibi. utanıyorum bide. olmasın diye peçete falan koydum ama başaramadım. sonuçta insan uyurken kendini kontrol edemiyor.
sinir oluyorum ama klava:

benimde baş ucumda kağıt havlu var gece uyandıkça koparıp siliyorum

sonra hepsi yatağın içinden çıkınca eşim dediki naptın sen gece??

bütün gece ağladınmı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yooo salyalarımı akıttım demedim tabi.. arada ağzımdan su geliyor dedim

:roflol:
eşim erken uyanıp işe gittiği için kesin beni öyle görüyordur... aman ya rezillik :roflol:
ilk defa başıma geliyor böyle bişi. tuhaf yani...
kilo ile ilgisi yok be tatlım.. ben toplamda 13kg aldım. çok sayılmaz. ama tabi azda değil. ortalama işte...

benim yastıgımın bir sagın bir solunda peçete aktıkça siliyorum aktıkça siliyorum hi,ssediyor uyanıyorum agız acık yata yat bogaz tahriş oldu dogumumada az kaldı sizce ilaç kullansam ne olur

moralini bozmak istemem canım kaç kilo oldun kilolu olmak çok kötü ben bir ara kilo almıştım boyum 159 74 olmuştum depresyona girdim veremiycem diye ama uğraşınca 6 ayda verdim canı emzirince günde 500 kalori gidiyormuş spordan ziyade az yiyince veriliyor kilo doğumdan sonra kesersin artıkın

İYİ AKŞAMLAR KIZLAR HEPİNİZE HAYIRLI DOĞUMLAR OLSUN İNŞALLAH SORMAK İSTEDİKLERİNİZ OLURSA GENE YARDIMCI OLURUM HEPİNİZE olumunekankayizsmile

valla sohbet sohbeti açıyor ben kaçıyorum hergün kukumav kuşu gibi biri yazsa diyordum boştum bugünde maşşlhha sohbet bol adama çok benim işim var hadi hoşçakalınkaydirigubbakcemile3

bende kaçar kızlar, bugün nerdeyse hiçbirşey yapmadım... :dance:
eşim gelmeden birşeyler hazırlayayım bari :sm_cool:
çok öptümmmm

kızlar forumda okumuştum göğüs ucu yaralarına ayva çekirdeği iyi geliyormuş.ayva çekirdeklerinin üstüne azcık sıcak su döküp bekliycekmişiz.sümüksü bir sıvı halini alıyormuş o döktüğümüz su.onu sürmek çok iyi geliyormuş çatlaklara aklınızda bulunsun

canım ben şuan 75 im ama benim boyum 1.72 önceden 50 idim şimdi 75 im. kiloluyum diye kendimikötü hissetmiyorum kilo yüzündende depresyona girmem ama dengesizce yazılanlar ya da söylenenler olmasa!!!

kaydirigubbakcemile5

göğüs kremini artık bu dönemden sonra düzenli kullan canım

canım eksiklerimizi dün tamamladık kremide dün aldım bugünde başladım bizim bebek iri biraz muhtemelen yakın zamana sezeryan tarihimizi belirleriz o yüzden dediğin gibi düzenli kullanayım eltim ilk bebeğini emzirememişti çok acıdığı için ((

ben çıkıyorum kızlar sonra görüşürüz akşama filan.

güle güle şeker

benimde salyam akarrrrrrrrr çok fena oluyor bende sürekli havlu peçeteyle siliyorum )))

İYİ AKŞAMLAR KIZLAR HEPİNİZE HAYIRLI DOĞUMLAR OLSUN İNŞALLAH SORMAK İSTEDİKLERİNİZ OLURSA GENE YARDIMCI OLURUM HEPİNİZE olumunekankayizsmile

sağol canım görüşmek üzere :)) yeniden teşekkür ederimmm :)

canım ben şuan 75 im ama benim boyum 1.72 önceden 50 idim şimdi 75 im. kiloluyum diye kendimikötü hissetmiyorum kilo yüzündende depresyona girmem ama dengesizce yazılanlar ya da söylenenler olmasa!!!

bir tek ben mi alınıyorum diyodum ben de
çok dengesiz var etrafta malesef
ben de 15 kg aldım tamam az diil ama o kadar büyütülecek bir kilo da değil.
her gören çok şişmişsin diyo.
ben hala eski pantolonlarıma girebiliyorum yani beli olmuyo tabiki de bacak kısmı oluyo.
üst tarafım da almadı.
yüzüm zaten tombişti biraz daha tombiş oldu:)
ama çok şişmişim.
şimdiye kadar bozmadım salon kadını çizgimi ama
birini çok fena benzeticem o olucak.
hamileyiz biz arkadaşlar.
kilo da alıcaz.
ayaklarımız da şişecek.
iştahımız da açık olacak.
ne biçim insanlar var yaaalsanaalsanasmile

harfiyen katılıyorum. sanki ben istedim bunca kiloyu kendime yük olsun diye. . bide eleştirenler yokmu gırtlakyasım geliyor artık. hamile olmasak bile hayatta saygı diye birşey var başkasını incitecek şeyler söylemekten kaçınırız. kaldı ki hamileyiz.. millet masus yapıyor ya beneminim artık. hem patavatsız hem dengesiz hemde saygısızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…