kıslarrr 1 saattir falan bel ağrım var karnımdada kasılmalar var ılık bi duş aldım ama halen devam ediyor.
hayır olsun inşallah..
belki şakacı kasılmalardır
bir tek ben mi alınıyorum diyodum ben de
çok dengesiz var etrafta malesef
ben de 15 kg aldım tamam az diil ama o kadar büyütülecek bir kilo da değil.
her gören çok şişmişsin diyo.
ben hala eski pantolonlarıma girebiliyorum yani beli olmuyo tabiki de bacak kısmı oluyo.
üst tarafım da almadı.
yüzüm zaten tombişti biraz daha tombiş oldu:)
ama çok şişmişim.
şimdiye kadar bozmadım salon kadını çizgimi ama
birini çok fena benzeticem o olucak.
hamileyiz biz arkadaşlar.
kilo da alıcaz.
ayaklarımız da şişecek.
iştahımız da açık olacak.
ne biçim insanlar var yaaalsanaalsanasmile
canım eksiklerimizi dün tamamladık kremide dün aldım bugünde başladım bizim bebek iri biraz muhtemelen yakın zamana sezeryan tarihimizi belirleriz o yüzden dediğin gibi düzenli kullanayım eltim ilk bebeğini emzirememişti çok acıdığı için((
güle güle şeker
benimde salyam akarrrrrrrrr çok fena oluyor bende sürekli havlu peçeteyle siliyorum)))
sağol canım görüşmek üzere :)) yeniden teşekkür ederimmm :)
KIZLAR HERKESE SELAM BENı UNUTMADINIZ DıMı HERKES ıYıMı? opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Bız oĞluŞumla hastaneden Çıktık hatırlayanlarınız varsa 1 ayı geÇkın hastanede yatıyoruz ama sonuÇ Çok ŞÜkÜrler olsun Çok ıyı rabbım hepınıze nasıp etsın ıŞŞallah.oĞluŞum 14de doĞdu
slm yakamoz neden hastanede yatıyordunuz ben her zaman gıremıyorum arada gırıyorum nete ,
hayrola gecmıs olsun
canım nasılsın iyimisin seni unuturmuyuz hiç?? birçok arkadaş seni soruyor bak ben gördüm yazdığını kısmet banaymış nasılsın iyimisin bebek nasıl anlat canım herşey yolundamı umarım öyledir bizler seni çok merak ettik cidden. en son hast yattığını biliyoruz birden kayboldun
yakamoz hayırlı olsun ama neden 1 ay yattın bısemı oldukı
Canım ben gebelik koleztazı olmuştum hatırlarsanız gebelik şekeride vardı rahatsızlığım kaşıntıyla başladı kandaki değerlerimi ölçtüler karaciğer enzimlerim çok fazla çalışıyormuş riskli bir durummuş bebeğin ölümü annenin zehirlenmesi falan gözetim altına aldılar 1ay boyunca hergün kan değerlerime bakıpnst ye bağladılar hergün
canım ben biliyordum rahatsızlığını. bebiş nasıl şimdi kaç haftalık birde kaç kg doğdu ? şimdi nasl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?