2010 Temmuz Anneleri : )

kıslarrr 1 saattir falan bel ağrım var karnımdada kasılmalar var ılık bi duş aldım ama halen devam ediyor.

göğüs yaraları çok berbat oluyor evet.

ben de yaşadım oğlumda..

bebek emmek istiyor ama ne mümkün kanıyor emerken bebek..

bana o zaman doktor bepanten önermişti..her emzirmeden sonra temizleyip bepanten sürüyordum, gazlı bez kapatıyordum, bebek emeceği zaman tekrar temizleyip bebeği emziriyordum canım yana yana..

5-10 gün böyle gidiyor..sonra yaralar iyileşiyor ve bir daha da yara olmuyor..sanırım cilt alışıyor.

doğumdan önce göğüs yara olmasın diye krem kullanma olayını pek duymamıştım..

cuma günü doktoruma sorayım bir mahsuru yoksa ben de başlarım.

gerçekten çok sıcak..

sıcaktan iştahım kesildi benim 3-5 gündür, midem bulanıyor yemekten resmen, hafif şeylerle geçiştiriyorum iyi ki meyve var.

amaannnnn boşver ya..

öyle diyenlere ''' eee hamileyim normaldir'' :dilcikar:de..geç

KIZLAR HERKESE SELAM BENİ UNUTMADINIZ DİMİ HERKES İYİMİ? opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bız oĞluŞumla hastaneden Çıktık hatırlayanlarınız varsa 1 ayı geÇkın hastanede yatıyoruz ama sonuÇ Çok ŞÜkÜrler olsun Çok ıyı rabbım hepınıze nasıp etsın ıŞŞallah.oĞluŞum 14de doĞdu

bende 57 kıloydum sımdı 69 oldum
12 kılo aldım aslında almamam lazım cunku gebelıkte seker cıktı bende rejım yapmalıymısım ayda 1 kılodan fazlası fazlaymıs galıba aslında nasıl kılo aldım anlamadım
ınsanın uıstahı acılıyo ee hareketıde kısıtlanınca ıster ıstemez alınıyor demekkı
dogurunca verırız sımdıden spor aletımı aldım
ışin enteresanı dogumdan sora kılo vermek ıçın spor aletımı aldım ama dogumla ılgılı bebekle ılgılı ne bı yatak ne yıkama legenı ne kıayfetlerı hıc bısey yookkk
napıcam beeen
sadece gecelıgımı aldım bıkac parca bısey aldım o kadar
burdakı kızlar bebek bezıne hatta ıslak mendılıne kadar almıs ben onları dogdugu gun almayı dusunuyordum
bıde bebek sekerlerı var
off hepsı masraf
hayırlısı olsun artıkın

slm yakamoz neden hastanede yatıyordunuz ben her zaman gıremıyorum arada gırıyorum nete ,
hayrola gecmıs olsun

KIZLAR HERKESE SELAM BENı UNUTMADINIZ DıMı HERKES ıYıMı? opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım nasılsın iyimisin seni unuturmuyuz hiç?? birçok arkadaş seni soruyor bak ben gördüm yazdığını kısmet banaymış nasılsın iyimisin bebek nasıl anlat canım herşey yolundamı umarım öyledir bizler seni çok merak ettik cidden. en son hast yattığını biliyoruz birden kayboldun

Son düzenleme:

Canım ben gebelik koleztazı olmuştum hatırlarsanız gebelik şekeride vardı rahatsızlığım kaşıntıyla başladı kandaki değerlerimi ölçtüler karaciğer enzimlerim çok fazla çalışıyormuş riskli bir durummuş bebeğin ölümü annenin zehirlenmesi falan gözetim altına aldılar 1ay boyunca hergün kan değerlerime bakıpnst ye bağladılar hergün

yakamoz hayırlı olsun ama neden 1 ay yattın bısemı oldukı

Çok zor bir dönemdi bu gebelik şekerininde riski bebeğin cigeri geç gelişirmişoyüzden beklettiler karaciğer değerlerim yükselseydi çok bebeği alacaklardı ozamanda küveze girme riski yüksek dedi doktor o yüzden 1ay bekledim

canım ben biliyordum rahatsızlığını. bebiş nasıl şimdi kaç haftalık birde kaç kg doğdu ? şimdi nasl?

sonrada pazartesi günü doktorum 38haftalık oldun yeterli dedi o gün sezeyan oldum belden uğuşmalı ama spinal doğumdu epudural değil bebeğim çok şükürlar olsun iyi doğumdan sonra 2saat yanıma getirmediler yoğun bakımda herkesin bebeği yanında idi benimki gelmeyince ağlamaya başladım çok korktum şekeri düşmüş şeker takviyesi yapılmış Allahım ızdırap gibiydi o 2saat ama sonra bebeğim geldi çok sevindim kızlar mükemmel bir duygu inşallah hepiniz tadarsınıız sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız

ilk 2gün sütüm tam gelmedi ama boş memeyi emdi yoğun bakımdada kimse yardımcı olmadı ordada emdi ama ucunu değil kenarlarını emmiş memelerimin uçları öle bir yara olduki acısını anlatamam sonra kaşıkla mama ve süt sağma makinesinden sütümü sağdım kaşıkla içirdik sen bebek alışsın kaşığa benim memeyi istemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…