2010 Temmuz Anneleri : )

aşağıda isimleri görünen ama sohbete hiç katılmayan arkadaşlar var susma haklarınımı kullanıyorlar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 buyrun katılın sohbete

canımmmm geçmişi okuyodum maşallah dün kaç sayfa yazışmışsınız bitmedi bi türlü

günaydınn hekese

ben dünden buyana sıkıntılıyım biraz
kızım çok az hareket ediyo çok az
biraz sonra nst için çıkıcam
ama doktora da ısrar edicem ultrasonla baksın..20gün olcak nerdeyse
çok yoğun ama inşallah kabul eder
çok korkuyorum kızımda kordon da vardı tekrar mı doladı acaba
içim hiç rahat değil
keşke diyorum doğsa da gözümün önünde olsa:gitme:

kızlar sütünüzün çabuk gelmesini istiyorsanız bol bol su .süt birde marul yiyin marul ve süt çok fazla sütü çoğaltıyor ben denedim gerçekten de öyle özellikle süt içtiğimde göğüslerimden akardı sütlerim resmen bide komposto fazla şekerli olmayanından oda çok süt yapıyor bide bol bol emzirin ne kadar çok emerlerse o kadar çok süt geliyor

az hareket etmesi normal yeri daraldı ama uzun süre hiç hareket etmiyorsa problem bence. ama sen gene de doktora ısrar et baksın.

gökcek canım sende de kordon problemi varmış
bebişinin hareketleri nasıl
benim hep aynı yerde hreet ediyodu ayaklarını hissediyodum
dün o yer değişti ve hareketi de azaldı
sıkıştı mı acaba noldu off ya
başka dr dan randevu alcam bakıyorum şimdi ama bugün hiçbiyerde boş yok
kızlar dua edin içim hiç rahat deil

inşallah hiçbiyi yokdur meleğinin canım bencede ultrason konusunda ısrarcı ol bencede

esmacım sizin şarkı çıktı mikropları at diye ilk kez dinliyorum ama tanıdım hemen :teytey::teytey:

evet bizim lşarkımız ooo ......kaydirigubbakcemile3

yaa süt içmekten ne zman kurtulucazz ... onun yerine yoğurt yesek daha ii olmazmı

az hareket etmesi normal yeri daraldı ama uzun süre hiç hareket etmiyorsa problem bence. ama sen gene de doktora ısrar et baksın.

canım mesela dün 4 saat hiç hareket etmedi
bir de geceleri hep kıpır kıpır olurdu bütün gece dinledim kendimi gece 3 buçukta yatakta oturdum hareket etsin diye,tık yok pozisyon değiştirdi ondan mı acaba

benim kızımda az hareket ediyor ama sağlam ediyor. doktor banada dedi yeri daraldı diye. ama hareket ettiğindede canımı yakıyor yani. birde benim karnımın bir bölgesi o kadar hassaslaştıki anlatamam. göbek deliğimin sol tarafı yaklaşık 3-4cm yukardan aşağıya doğru. ama nasıl hassas sormayın bebeiş oraya gidince yırtılcak oluyor eğilirken sadece orası acır. hatta gülerkende orası acıyor. gece yalvarıyorum eşime beni güldürme diye. sulugözlü olduğum kadar çokda gülüyorum gülme krizine giriyorum. ben çok yoğun yaşıyorum duygularımı. opuyorumnanaktan

nurdancım bu dönemde hassas olman çok normal hiç mi hareket etmiyor bebeğin
bence hemen bi dr a git bi baksın en azından için rahat eder yoktur bişiy meraklanma canım

günaydınnnn..mirmirmirmir
gözümü açtım KK yı açtım.mirmirmirmir

kahvaltı falan yapayım da geleyim..mirmirmirmir

aşağıda isimleri görünen ama sohbete hiç katılmayan arkadaşlar var susma haklarınımı kullanıyorlar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 buyrun katılın sohbete

günaydın günaydın günaydın kızlarrrrrrrrrrr... ayrıca bebişlere de günaydın...valla geçmişi okumaktan ancak gelebildim. kızlar hala oğluma isim bulamadım ne yapacağım ya yakında doğacak. eski türkler gibi kahramanlık yapmasını beklicem yavrumun delikafadulden tek isim olsun istiyorum. yardımcı olun.

anne yüreği işte rahat etmedi.. canım inşallah yer bulursun. ama bence bebeğin uyuyordur rahat bir yere yerleşmiştir. inşallah yer bulda git için rahatlasın. endişe kötü bir duygu.

canım mesela dün 4 saat hiç hareket etmedi
bir de geceleri hep kıpır kıpır olurdu bütün gece dinledim kendimi gece 3 buçukta yatakta oturdum hareket etsin diye,tık yok pozisyon değiştirdi ondan mı acaba

bizim eski ultrason yöntemi çikolta yiyip su içmeyi denesen
yada kendimden örnekler veriyim sana, gerçi kötü örnekler ama...
ben haftada 1-2 nescafe içerim ve inanılmaz enerjik oluyor bebek yerinde durmuyor. ikinciside dün hareket etmiyordu uyuyordur içimde dedim. geldim facebooktan bi müzik videosu açtım seside çok yüksekti başladı tekmelemeye sanırım rahatsz ettim kızımı. yani yöntemlerim pek sağlıklı olmasada benim kızım böyle hareket ediyor. içini rahatlatacaksa dene istersen nurdancım

nurdancım bu dönemde hassas olman çok normal hiç mi hareket etmiyor bebeğin
bence hemen bi dr a git bi baksın en azından için rahat eder yoktur bişiy meraklanma canım

yok canım hiç hareket etmese çıldırırdım heralde
ediyo ama bi anda çok azaldı ve güçsüzleşti hareketleri
saolun valla içimi rahatlattınız
nst ye bi gireyim de haber veririm size

günaydınnnn..mirmirmirmir
gözümü açtım KK yı açtım.mirmirmirmir

kahvaltı falan yapayım da geleyim..mirmirmirmir

günaydın kızlar hoşgeldiniz evet geçmiş çok kabarık yapacak birşey yok bol bol kabartıyoruz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bak hazır tarih demişken tarihten bir isimde koyabilirsin
sempatiksalakcinni

şu teknoloji herşeye çare buldu da kendi kendini ütüleyen giysi yapamadı gitti ne olurdu çamaşır makinasından hem kuru hem ütülü çıksa. kim yapacak şimdi o kadar ütüyü offffffff offffffffffff sempatiksalakcinni

canımm çikolata yöntemini denedim hemen zaten
corn flakes muz ve caramio yeyince benim kız coşardı
dün hepsini denedim sonuç aynı

bir de psikolojim bozuldu sanırım bi arkadai 38.haftada bebeğini kaybetti
hep kendimi dinliyorum
çok fena bi durum ama
dün ağlıyorum kızım doğsun artık diye..
allah kimseye yaşatmasın bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…