şu teknoloji herşeye çare buldu da kendi kendini ütüleyen giysi yapamadı gittine olurdu çamaşır makinasından hem kuru hem ütülü çıksa. kim yapacak şimdi o kadar ütüyü offffffff offffffffffff sempatiksalakcinni
canımm çikolata yöntemini denedim hemen zaten
corn flakes muz ve caramio yeyince benim kız coşardı
dün hepsini denedim sonuç aynı
bir de psikolojim bozuldu sanırım bi arkadai 38.haftada bebeğini kaybetti
hep kendimi dinliyorum
çok fena bi durum ama
dün ağlıyorum kızım doğsun artık diye..
allah kimseye yaşatmasın bu durumu
ayy şimdi yazarken hareket etmeye başladı kızım
canım bebeğim ya hep böyle olsa ahh
acı çekmeye de razıyım
acı çekmeye de razıyım
hemoglobin a1c denen geçmişe dönük dört ay ki şeker ortalamanı gösteren bir test yapıyorlar. bendede gebelik şekeri çıktı. Aşağı yukarı seninki kadardı ama o test normal çıktı.Dolayısıyla bebekte risk yok dedi dr.Sende bir dr la konuş istersen.benimki diyetle düşmüyo diyice o testiyaptırdı.
acı çekmeye de razıyım
gökcek canım sende de kordon problemi varmış
bebişinin hareketleri nasıl
benim hep aynı yerde hreet ediyodu ayaklarını hissediyodum
dün o yer değişti ve hareketi de azaldı
sıkıştı mı acaba noldu off ya
başka dr dan randevu alcam bakıyorum şimdi ama bugün hiçbiyerde boş yok
kızlar dua edin içim hiç rahat deil
yaa kızlar benim de tam tersi bazen göbeğimi yarıp kendisi fırlıcak sanıyorum çok şiddetli ve fazla hareket ediyo. azalcak diyolardı ama nerdeee saatlerce hiç durmadan tekme atıyo bazen bi rahatsızlığın mı var bişey mi demek istiyosun diye endişeleniyorum. yani debeleniyomuş gibi.
yaa kızlar benim de tam tersi bazen göbeğimi yarıp kendisi fırlıcak sanıyorum çok şiddetli ve fazla hareket ediyo. azalcak diyolardı ama nerdeee saatlerce hiç durmadan tekme atıyo bazen bi rahatsızlığın mı var bişey mi demek istiyosun diye endişeleniyorum. yani debeleniyomuş gibi.
cvp: e şıkkı hiçkimse kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bendede var 1sepet hiç oralı değilim walla. verdim pantolonları kuru temizlemeye ütülü geldiler.sabahları nasılsa erkenden hortluyorum ya eşim duş alana kadar hemen 1 gömlek ütüleyiveriyorum.başka türlü yapamamki 1sepet dolu oturup yapsam bu sıcakta kudururum kanımca sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
kkızlar ben 10-15 dakkada bir su içiyorum geçenlerde hesapladım yaklaşık 4-5 lt arası su içiyomuşum. gece de sabaha kadar uyandıkça 2-3 yudum içiyorum. doktor çok fazla dedi. sizin bünyenizde bir insanın 2-2buçuk litreyi geçmemesi lazım yani max 3lt için fazlası zarar kalbi ve böbrekleri yorar dedi. ama dayanamıyorum yaa sanki dğnyanın en güzel şeyi suymuş gibi geliyor. içmeden duramıyorum. içim yanıyo resmenç hatta böle söyledim diye bir daha şeker testi yaptı bugün çıkacak sonucu. siz ne durumdasınız benim gibi olan var mı?
flovers 36 . haftadan sonra yavaşlıyor hareketler bide karnının genizliğiyle alakalı bebeğin hareketleri eğer senin bebeğin yeri hala genişse çok hareket etmesi bence normal benimde çok kıpırdardı oğlum
hatta ameliyat masasına yattım karnımı batikonluyorlar benimki kıpır kıpr durmuyordu dr ahtta bu çocuk kesiği atar atmaz dışarı fırlayacak diye espiri bile yapmıştı
floversun sende seker varya ondanda olabılır
bendede gebelık sekerı var oyuzden evde mutfakla wc arasında gecıyor zamanım
sureklı susuyorum ve sureklı wc ye gıdıyorum
ama gunde 2 -3 lt cecmıyordur sanırım
gece 1-2 defa uyanıyorum wc ye ve sonrasında 300-400 ml su ıcıp yatıyorum
hem gebelıkte su ıcmek ıyıymıs
bızım prof bolbol su ıc demıstı bıde gebelıktekı sekerden dolayı ıcıyoruz ama abartmamak lazım ne demısler mıktar zehırı dogurur
senın canın dondurma tatlı cekıyormu cekınce yıyormusun
bebege zarar verıyormu dondurma falan
ınsallah vermıyordur bazen ben cok canım cekınce bıraz sekerlı yıyorum ama az mıktarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?