2010 Temmuz Anneleri : )

cvp: e şıkkı hiçkimse kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bendede var 1sepet hiç oralı değilim walla. verdim pantolonları kuru temizlemeye ütülü geldiler.sabahları nasılsa erkenden hortluyorum ya eşim duş alana kadar hemen 1 gömlek ütüleyiveriyorum.başka türlü yapamamki 1sepet dolu oturup yapsam bu sıcakta kudururum kanımca
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

bence sen ilk önce elini yüzünü bir yıka önce kendi kendine bildiğin duaları oku içine bir ferahlık gelsin. sonrada aklındaki tüm seni üzen düşünceleri atmaya çalış. canım bizler şimdi herşeyden etkileniyoruz sende çok etkilenmişsin apaçık. hadi biraz dua et. sen kendin bu şekilde düşündükçe şetyanın işi yok, aklına ve yüreğine daha da çok vesvese verecektir.

nurdancım bide sonbaharın dediği doğru çikolata yemeyi dene tatlı bişiyler yiyince hareketleri eminim çoğalır
bende kötü bişiy demek istemem ama muhakkak ultrasona gir benim oğlumdada kordon dolanmadı vardı 2 kez dolanmış hemde kordon 36+2 de doğum yapmıştım ben sen bi baktır bebeğine seninde öyle olacak değil elbetteki yeri daraldı zaten sıcak ondan hareket etmiyordur korkma

ayy şimdi yazarken hareket etmeye başladı kızım
canım bebeğim ya hep böyle olsa ahh
acı çekmeye de razıyım

yaa eder annesi hareketleri azalcak die sölemişlerdi.hareket ediyosa iyidir. ama sen yine de doktoru sıkıştır trandevu al göster için rahat etsin ama bişi yoktur sen arkadaşından etkilenmişsindir.

yaa kızlar benim de tam tersi bazen göbeğimi yarıp kendisi fırlıcak sanıyorum çok şiddetli ve fazla hareket ediyo. azalcak diyolardı ama nerdeee saatlerce hiç durmadan tekme atıyo bazen bi rahatsızlığın mı var bişey mi demek istiyosun diye endişeleniyorum. yani debeleniyomuş gibi.

aman cocukta bısey cıkmasında
senın gebelıkten sonra gectımı seker
ınsallah bendede gecer ama ömür boyu dıkkat etmek gerkeıyormus saglıklı beslenıp spor yapmak gerekıyorm us yoksa ılerde buyuk ıhtıma seker hastalıgı baslar dıyorlar
ınsallah bu ıllet ömür boyu yok olur ben seker hastalıgını sevmıyorum seker tansıyon gıbı hastalıklar gızlıce ınsanı bıtıren hastalıklar organları tahrıp edıyor

nazaramı geldık ne oldu
ben gebe kaldıgım aylarda ev almıstım
herkes hem gebelıgımı hem ev aldıgımı duydu zaten yıldızım dusuktur
nazardır deyıp gecmek ıstıyorum ama kendımızede bakmak lazım boyle durumlar ıcın

ayy şimdi yazarken hareket etmeye başladı kızım
canım bebeğim ya hep böyle olsa ahh
acı çekmeye de razıyım

canım benim kötü düşünme iyi düşün iyi olsun inşallah... kötü örnekler var ama bunların seni etkilemesine izin verme. çok hassas bir dönemdeyiz insan kendine engel olamıyor. sen kızın doğduktan sonra nasıl zaman geçireceksin onları düşün. hem bildiğim kadarıyla son haftalarda hareketleri azalırmış. bebeklerimiz Allah a emanet olsun.

teşekkür edrim hepinize
ben çıkıyorum kızlar
nstye gidiyorum
cuma gitmiştim yine gidicem..içim rahat etmezse hergün gidicem yani
iyi sohbetler size

evet dün dr.umu aradım, çok gergindi karnım az hareket ediyormuş gibi geldi. hastaneye git dedi. nst ve ultrasonla baktılar. seninde için rahat etmiyorsa beklemeden git bir dahakine canım. benimkindede 2 kat kordon var o yüzden niye bekliyorum ki dedim sonra niye gitmedim dememek için.. inşallah hayırısıyla alırız kucaklarımıza. sıkışmaz sıkışmaz annesi, süt iç sol yanına yat başlar tekmelemeye :) senin dr.un ne diyor kordon için?

benim bebeğim de öyle hatta geçen nst bile rahat durmadı doktorda maşallah bol bol hareket etmişiz dedi yoktur insallah rahatsızlıkları canları sıkılıyordur dar yerde ondan

nurdannurdan kullanıcısından alıntı
canım mesela dün 4 saat hiç hareket etmedi
bir de geceleri hep kıpır kıpır olurdu bütün gece dinledim kendimi gece 3 buçukta yatakta oturdum hareket etsin diye,tık yok pozisyon değiştirdi ondan mı acaba

canım randevuya gerek yok, ben acile gittim nöbetçi dr. baktı.
yer yoksa napacaksın ki, gidip az hareket ettiğini ve kordon dolanması olduğunu söyle alırlar bence hemen..

flovers 36 . haftadan sonra yavaşlıyor hareketler bide karnının genizliğiyle alakalı bebeğin hareketleri eğer senin bebeğin yeri hala genişse çok hareket etmesi bence normal benimde çok kıpırdardı oğlum
hatta ameliyat masasına yattım karnımı batikonluyorlar benimki kıpır kıpr durmuyordu dr ahtta bu çocuk kesiği atar atmaz dışarı fırlayacak diye espiri bile yapmıştı

kaydirigubbakcemile3 haklısın ben de kendilerini kale almayacağım bu sıcakta köpürmeye niyetim yok. hamileyiz herhalde süprizzzzz

kızlar siz günlük yazıyor musunuz? ben yazıyorum kontrol tarihlerini ultrson resimlerini bir de hamilelikte çekdirdiğim fotoğrafları falan yapıştırıyorum . bir de tecrübeli anneler bebek doğduktan sonra herşeyini yaz diyorlar dişini, ilk kelimesini, yürüyüşünü falan...

floversun sende seker varya ondanda olabılır
bendede gebelık sekerı var oyuzden evde mutfakla wc arasında gecıyor zamanım
sureklı susuyorum ve sureklı wc ye gıdıyorum
ama gunde 2 -3 lt cecmıyordur sanırım
gece 1-2 defa uyanıyorum wc ye ve sonrasında 300-400 ml su ıcıp yatıyorum
hem gebelıkte su ıcmek ıyıymıs
bızım prof bolbol su ıc demıstı bıde gebelıktekı sekerden dolayı ıcıyoruz ama abartmamak lazım ne demısler mıktar zehırı dogurur
senın canın dondurma tatlı cekıyormu cekınce yıyormusun
bebege zarar verıyormu dondurma falan
ınsallah vermıyordur bazen ben cok canım cekınce bıraz sekerlı yıyorum ama az mıktarda

suyu bol benim bebeğimin ,o yüzden hareketleri de sağlam heralde ama artık hangisi ayağı hangisi totosu çok net hissediyorum. hiiç durmuyor maşallah annem de şaşırıyor ben 2 tane doğurdum hiç böle bişi görmedim bu nasıl bişey böyle diyor. ama doktora söledim o da ne güzel işte maşallah deyin dedi.bazen o kadar ki pozisyon değiştiriyorum kalkıp geziniyorum ki dursun diye.aman hareket etsin de maşallah diyelim gerçekten.

canım benim şeker tahlilim çok sık yapıldı bayaa düşmüştü hatta enson 91e düşmüştü. ben de rahatladım. dondurma da yiyorum meyve çok fazla yiyorum ki fazlası da zarar biliyosun acaba birden yine yükseldi mi diye tekrar tahlil yaptık bugün çıkacak sonucu. bakalım ben yiyorum yani dondurma filan ama bana şekerimin yüksek olduğu zaman bile arada bir dondurma yiyebilirsiniz demişti doktor. sade ye çukulatalı yeme istersen.ama çok fazla su içiyorum gerçekten.yani böyle aşerme gibi tuhaf bişi susamama gerek yok habşre canım su istiyor.

bütün bebekleri Allah nazarlardan korusun sağ sağlim sorunsuz hepiniz kollarınıza alın böceklerinizi :Saruboceq: Allah olmayan herkese versin ben çok aradım 10 sene sonra oldu Allah hiç kimseye aratmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…