2010 Temmuz Anneleri : )

canım bende de gebelik şekeri var ben çok canım çekince yiyorum dondurma ama yemekten iki saat sonra 2-3 kaşık kadar yiyorum sonra en az 2 saat birşey yemiyorum önemli olan üst üste yememek.

bütün bebekleri Allah nazarlardan korusun sağ sağlim sorunsuz hepiniz kollarınıza alın böceklerinizi :Saruboceq: Allah olmayan herkese versin ben çok aradım 10 sene sonra oldu Allah hiç kimseye aratmasın

evet ben 15 ay aradım ve yaşım da geçiyodu Allah kimseye aratmasın isteyip te olmaması çok zor gerçekten. Allah nazarlardan saklasın hepimizi bebeklerimizi

saat 11i geçmiş benim misafirler 12 den sonra heran gelebilirler..
bulaşık makinasını boşaltmak zor geldi gittim bulaşıkları elimde yıkadım kaydirigubbakcemile3 ocağı sildim bütün bu dediklerimi yapmak çok zamanımı aldım elim kolum yavaşlamış.. üstelik daha misafirin önüne çıkaracak birşeyde yapmadım. çokmu gamsızlaştım yahu :)) olsun sizle sohbet çok güzel ben böyle mutluyum delikafadulden

bu halinle bir de misafir mi ağılıyosun canım boşver yaa.gelen kendisi alsın yapsın.

hayatım zaten son zamanların misafir kusura bakmasın valla hazırlama bişiyde yada hazır bişiyler al koy önlerine
ağırlaştınız zaten ne gerek var ikrama falan dikkat et kendine zor zamanların bunlar

bu halinle bir de misafir mi ağılıyosun canım boşver yaa.gelen kendisi alsın yapsın.

ay bu sıcakta ve bu halinle misafir mi?

çok yakınlarım ve yakın arkadaşlarım dışında şu günlerde hiiiçç misafir çekemem doğrusu..

yakınlar da zaten kendi hizmetlerini kendileri görüyorlar sorun olmuyor..

selamlar herkese... flowercım mesajını aldım. birazdan çıkıyorum dr. kontrolüm var. dönüşte haberleri veririm. iyi sohbetler arkadaşlar öpüyorum hepinizi kaydirigubbakcemile3

hayatım zaten son zamanların misafir kusura bakmasın valla hazırlama bişiyde yada hazır bişiyler al koy önlerine
ağırlaştınız zaten ne gerek var ikrama falan dikkat et kendine zor zamanların bunlar

yani insanlar da kaç aylık hamile kadın, nasıl misafirliğe geliyorlar de mi?
ben olsam gidemem 8-8,5 aylık hamile kadına...

öyle ağır misafir değil benimkilerde ama ne biliyim bende hazır bişiler çıkarcam bu saatten sonra zaten yapamam açıkcası yapmakta hiç içimden gelmiyordu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım hazır bi,şeyler alsaydın. un kurabiyesi çıktıya hazır, o çok güzel oluyor. misafirlere ikram etmek için evde bulunduruyorum. şimdi yeni eve taşındığımız için bize de çok gelen giden oluyor bu ara,uğraşamıyorum herkes için valla.

yani insanlar da kaç aylık hamile kadın, nasıl misafirliğe geliyorlar de mi?
ben olsam gidemem 8-8,5 aylık hamile kadına...

walla bende gidemem geçen akşam bir arkadaşım geldi yanıma 3,5 aylık hamile. mideside bulanıyor garibimin. daha geçmemiş. birde bana diyorki neden hiç gelmiyorsun?? nasıl yani hem çalışan hem hamile insana ben gidememki...

aynen bendede aynısı oluyor
suan masamda suyum bıttı gıdıp sısemı doldurucam
nedense sureklı canım ıstıyor demekkı vuceda lazımkı ıstıyor
gebelık ınsanın vucuta kılo aldırıp bozuyor dıyorlarya aslında bunların hıcbır onemı yok
asıl hamıleleık ınsanın vucut dengesını bozuyor
gebelıkten sora gecsın tamamende baska bıse ıstemem
bıde ınsanın skerlı bıse ısteyıp yıymemesı ne kötuymus seker hastalarının durumunu anladım
allah herkese sıfa versın ınsallah
bızde b
hayırlısıyla bı dogursak saglıklı sekılde

benım bekete cok hareketlı ozellıkle yemek hazırlarken bı tekmeler atıyor sankı gozu var goruyor anlamadım ne zaman yemek hazırlamak ıcın mutfak tezgahına gıtsem baslıyo tekmelemeye
her aksam 730 -8 gıbı mutfaga gıdınce baslıyo tekmelemeye :)

şimdi size birşey dicem gelen misafirlerin birinin oğlu var 2,5 yaşında ve çok yaramaz herşeyi karıştırır annesi başedemiyor en sonunda bağırıyor çocukta öyle bir ağlıyorki çığlık ata ata aman yarabbim... şimdi ben evde ne kadar bilgisayar ve elektirikli alet varsa çocuğun karıştıracağı hepsini kaldırıyorum kızlar ve bu bilgisayarıda.. belki yaptığım kötü birşeydir umarım ilerde banada yapmazlar aynısını ama napıyımki o çocuk çokkkk yaramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…