teşekkür edrim hepinize
ben çıkıyorum kızlar
nstye gidiyorum
cuma gitmiştim yine gidicem..içim rahat etmezse hergün gidicem yani
iyi sohbetler size
floversun sende seker varya ondanda olabılır
bendede gebelık sekerı var oyuzden evde mutfakla wc arasında gecıyor zamanım
sureklı susuyorum ve sureklı wc ye gıdıyorum
ama gunde 2 -3 lt cecmıyordur sanırım
gece 1-2 defa uyanıyorum wc ye ve sonrasında 300-400 ml su ıcıp yatıyorum
hem gebelıkte su ıcmek ıyıymıs
bızım prof bolbol su ıc demıstı bıde gebelıktekı sekerden dolayı ıcıyoruz ama abartmamak lazım ne demısler mıktar zehırı dogurur
senın canın dondurma tatlı cekıyormu cekınce yıyormusun
bebege zarar verıyormu dondurma falan
ınsallah vermıyordur bazen ben cok canım cekınce bıraz sekerlı yıyorum ama az mıktarda
bütün bebekleri Allah nazarlardan korusun sağ sağlim sorunsuz hepiniz kollarınıza alın böceklerinizi :Saruboceq: Allah olmayan herkese versin ben çok aradım 10 sene sonra oldu Allah hiç kimseye aratmasın
saat 11i geçmiş benim misafirler 12 den sonra heran gelebilirler..
bulaşık makinasını boşaltmak zor geldi gittim bulaşıkları elimde yıkadım kaydirigubbakcemile3 ocağı sildim bütün bu dediklerimi yapmak çok zamanımı aldım elim kolum yavaşlamış..üstelik daha misafirin önüne çıkaracak birşeyde yapmadım. çokmu gamsızlaştım yahu :)) olsun sizle sohbet çok güzel ben böyle mutluyum delikafadulden
bu halinle bir de misafir mi ağılıyosun canım boşver yaa.gelen kendisi alsın yapsın.
uykumda geliyor sanırım :sm_cool:
hayatım zaten son zamanların misafir kusura bakmasın valla hazırlama bişiyde yada hazır bişiyler al koy önlerine
ağırlaştınız zaten ne gerek var ikrama falan dikkat et kendine zor zamanların bunlar
selamlar herkese... flowercım mesajını aldım. birazdan çıkıyorum dr. kontrolüm var. dönüşte haberleri veririm. iyi sohbetler arkadaşlar öpüyorum hepinizi kaydirigubbakcemile3
kapıyı açma misafirlere,yat uyu boşveeerrrkaydirigubbakcemile3
öyle ağır misafir değil benimkilerde ama ne biliyim bende hazır bişiler çıkarcam bu saatten sonra zaten yapamam açıkcası yapmakta hiç içimden gelmiyordu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
saat 11i geçmiş benim misafirler 12 den sonra heran gelebilirler..
bulaşık makinasını boşaltmak zor geldi gittim bulaşıkları elimde yıkadım kaydirigubbakcemile3 ocağı sildim bütün bu dediklerimi yapmak çok zamanımı aldım elim kolum yavaşlamış..üstelik daha misafirin önüne çıkaracak birşeyde yapmadım. çokmu gamsızlaştım yahu :)) olsun sizle sohbet çok güzel ben böyle mutluyum delikafadulden
yani insanlar da kaç aylık hamile kadın, nasıl misafirliğe geliyorlar de mi?
ben olsam gidemem 8-8,5 aylık hamile kadına...
canım benim şeker tahlilim çok sık yapıldı bayaa düşmüştü hatta enson 91e düşmüştü. ben de rahatladım. dondurma da yiyorum meyve çok fazla yiyorum ki fazlası da zarar biliyosun acaba birden yine yükseldi mi diye tekrar tahlil yaptık bugün çıkacak sonucu. bakalım ben yiyorum yani dondurma filan ama bana şekerimin yüksek olduğu zaman bile arada bir dondurma yiyebilirsiniz demişti doktor. sade ye çukulatalı yeme istersen.ama çok fazla su içiyorum gerçekten.yani böyle aşerme gibi tuhaf bişi susamama gerek yok habşre canım su istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?