aynen bendede aynısı oluyor
suan masamda suyum bıttı gıdıp sısemı doldurucam
nedense sureklı canım ıstıyor demekkı vuceda lazımkı ıstıyor
gebelık ınsanın vucuta kılo aldırıp bozuyor dıyorlarya aslında bunların hıcbır onemı yok
asıl hamıleleık ınsanın vucut dengesını bozuyor
gebelıkten sora gecsın tamamende baska bıse ıstemem
bıde ınsanın skerlı bıse ısteyıp yıymemesı ne kötuymus seker hastalarının durumunu anladım
allah herkese sıfa versın ınsallah
bızde b
hayırlısıyla bı dogursak saglıklı sekılde
benım bekete cok hareketlı ozellıkle yemek hazırlarken bı tekmeler atıyor sankı gozu var goruyor anlamadım ne zaman yemek hazırlamak ıcın mutfak tezgahına gıtsem baslıyo tekmelemeye
her aksam 730 -8 gıbı mutfaga gıdınce baslıyo tekmelemeye :)
canım bende de gebelik şekeri var ben çok canım çekince yiyorum dondurma ama yemekten iki saat sonra 2-3 kaşık kadar yiyorum sonra en az 2 saat birşey yemiyorum önemli olan üst üste yememek.
canım mesela dün 4 saat hiç hareket etmedi
bir de geceleri hep kıpır kıpır olurdu bütün gece dinledim kendimi gece 3 buçukta yatakta oturdum hareket etsin diye,tık yok pozisyon değiştirdi ondan mı acaba
şimdi size birşey dicem gelen misafirlerin birinin oğlu var 2,5 yaşında ve çok yaramaz herşeyi karıştırır annesi başedemiyor en sonunda bağırıyor çocukta öyle bir ağlıyorki çığlık ata ata aman yarabbim... şimdi ben evde ne kadar bilgisayar ve elektirikli alet varsa çocuğun karıştıracağı hepsini kaldırıyorum kızlar ve bu bilgisayarıda.. belki yaptığım kötü birşeydir umarım ilerde banada yapmazlar aynısını ama napıyımki o çocuk çokkkk yaramaz
valla ben geçen hafta çok sinirlendim. görümcemin oğlu 8 yaşında eve geldiler çocuk koskoca matkabı koy torbaya ben bunu götürcem die tepin. annesi babası eşim hiçbişey demiyolar götürsün varsın alırız sonra diyor eşim annesi de napsak götürse sonra alsanız diyor baba zaten hiç sesini çıkarmıyor bir sinirlendim dedim matkap bana lazım götürmesin. herkes bana kızdı. ama şimdi bebek odasına bişiler asçaz lazım ağlıyomuş ağlarsa ağlasın yani ne bilim işim yok ümraniyede oturuyolar matkap peşinde koşçam vermedim matkabı.eşim de kızdı bana çocukmuş ne olcakmış yeğeninden kıymetli miymiş görümcem de diyo ki senin oğlun olunca sen de görürsün bakalım valla eşime dedim benim oğlum gidip milletin evinden matkabı alcak ben de izin vercem odasına atıveririm kapatırım kapısını istediği kadar ağlasın. hiç sevmem milletin evinden bişi istenmesini.büyük konuşma diyolar ama ben karşıyım bu kadar şımartılmasını çocukların eşimle hiç aynı fikirde değiliz o çocuklarım emrinde oynuyor.
cakır bende artık dııkkat edıyorum baslarda bılseydım keske cok soraları aklım basıma geldı onemsemıyordum ama bebege zarar verebılıymus kı ınsallah vermıyordur
sabah kahvaltısından sora 5-6 saat bıse yemezdım sora sekerım duzerdı tabı saldırırdım sekerlı seylere bıde ustune yemek ah ah
sımdıkı akım olsaydı sımdı 2-3 saatte bı acıkmasamda sekerı dengelemek ıcın yıyorum bıseler ee tabı boylece cokta acıkmıyorum
saglıklı bebelerle ve eskı saglıgımıza donerek atlatsak keske şu gebelıgımızı keske
ay evet bunu hatırladım ben okumuştum çok sinir bir durum ama çocuklar bazen söz dinlemiyorlar bilmiyorumki ya umarım bizimkiler öyle olmazlar.. inşallah benim gibi annesi gözlerini pörtletip bi bakınca yerinden kalkamayan çocuklardan olur bizimkiler..
valla ben geçen hafta çok sinirlendim. görümcemin oğlu 8 yaşında eve geldiler çocuk koskoca matkabı koy torbaya ben bunu götürcem die tepin. annesi babası eşim hiçbişey demiyolar götürsün varsın alırız sonra diyor eşim annesi de napsak götürse sonra alsanız diyor baba zaten hiç sesini çıkarmıyor bir sinirlendim dedim matkap bana lazım götürmesin. herkes bana kızdı. ama şimdi bebek odasına bişiler asçaz lazım ağlıyomuş ağlarsa ağlasın yani ne bilim işim yok ümraniyede oturuyolar matkap peşinde koşçam vermedim matkabı.eşim de kızdı bana çocukmuş ne olcakmış yeğeninden kıymetli miymiş görümcem de diyo ki senin oğlun olunca sen de görürsün bakalım valla eşime dedim benim oğlum gidip milletin evinden matkabı alcak ben de izin vercem odasına atıveririm kapatırım kapısını istediği kadar ağlasın. hiç sevmem milletin evinden bişi istenmesini.büyük konuşma diyolar ama ben karşıyım bu kadar şımartılmasını çocukların eşimle hiç aynı fikirde değiliz o çocuklarım emrinde oynuyor.
bencede iyi yapmışsın çok kızıyorum çocuklarının emrinde oynayan anne babalara bende bende vermem benim görümcemin de kızı vardı ama o benim hep tokalarımı götürmek isterdi bende onlar kıymetsız basit şeyler olduğundan verirdim hala öyle bize geldimi karnı acıkır canı hep bişiyler ister ama matkap olayı farklı tabikii bende oğlumu asla böyle yetiştirmiyorum şimdi 1 yaşında inatlaşmaya başladı artık herşeye bende o inat ettimi bırakıyorum onu kendi başına ağlıyorsa be gidince ilgilenmeyince susuyor karşıma alıp koca insan gibi konuşuyorum belki şimdi hepsini anlamıyor ama zamanla anlayacağını biliyorum
merhaba herkese
papatyadan haber var mı???
selam canım. papatya izne ayrıldığında nete giremeyeceğini söylemişti. inşallah arada haberdar eder kendinden...
günaydın kızlar
maşşallahınız var ya
3 gün giremedim 100 sayfa olmuş nasıl okucam şimdi ben bu halde :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?