2010 Temmuz Anneleri : )

valla ben acıkınca tekmeliyor yiyince bir süre duruyor sonra yine tekmeliyor gece gündüz sabah akşam habire tekmeliyor oğlum. ne zaman uyuyor bilmiyorum valla.

biraz daha bekleyip doğuma gelseler daha iyiymiş :roflol:yorma canım kendini
ne olursa olsun kocaman karnınla bide millete hizmet ne kadar yorulmam desende sonunda çay getir götür illaki yorulur insan yavaş hareket et kendileri doldursunlar çaylarını aklinialirimsmile

canım bende de gebelik şekeri var ben çok canım çekince yiyorum dondurma ama yemekten iki saat sonra 2-3 kaşık kadar yiyorum sonra en az 2 saat birşey yemiyorum önemli olan üst üste yememek.

cakır bende artık dııkkat edıyorum baslarda bılseydım keske cok soraları aklım basıma geldı onemsemıyordum ama bebege zarar verebılıymus kı ınsallah vermıyordur

sabah kahvaltısından sora 5-6 saat bıse yemezdım sora sekerım duzerdı tabı saldırırdım sekerlı seylere bıde ustune yemek ah ah
sımdıkı akım olsaydı sımdı 2-3 saatte bı acıkmasamda sekerı dengelemek ıcın yıyorum bıseler ee tabı boylece cokta acıkmıyorum
saglıklı bebelerle ve eskı saglıgımıza donerek atlatsak keske şu gebelıgımızı keske

canım mesela dün 4 saat hiç hareket etmedi
bir de geceleri hep kıpır kıpır olurdu bütün gece dinledim kendimi gece 3 buçukta yatakta oturdum hareket etsin diye,tık yok pozisyon değiştirdi ondan mı acaba

canımm sizin orada saglık ocagı fılan yok mu orada bı kontrol etseler kapl atışlarını fılan

valla ben geçen hafta çok sinirlendim. görümcemin oğlu 8 yaşında eve geldiler çocuk koskoca matkabı koy torbaya ben bunu götürcem die tepin. annesi babası eşim hiçbişey demiyolar götürsün varsın alırız sonra diyor eşim annesi de napsak götürse sonra alsanız diyor baba zaten hiç sesini çıkarmıyor bir sinirlendim dedim matkap bana lazım götürmesin. herkes bana kızdı. ama şimdi bebek odasına bişiler asçaz lazım ağlıyomuş ağlarsa ağlasın yani ne bilim işim yok ümraniyede oturuyolar matkap peşinde koşçam vermedim matkabı.eşim de kızdı bana çocukmuş ne olcakmış yeğeninden kıymetli miymiş görümcem de diyo ki senin oğlun olunca sen de görürsün bakalım valla eşime dedim benim oğlum gidip milletin evinden matkabı alcak ben de izin vercem odasına atıveririm kapatırım kapısını istediği kadar ağlasın. hiç sevmem milletin evinden bişi istenmesini.büyük konuşma diyolar ama ben karşıyım bu kadar şımartılmasını çocukların eşimle hiç aynı fikirde değiliz o çocuklarım emrinde oynuyor.

ay evet bunu hatırladım ben okumuştum çok sinir bir durum ama çocuklar bazen söz dinlemiyorlar bilmiyorumki ya umarım bizimkiler öyle olmazlar.. inşallah benim gibi annesi gözlerini pörtletip bi bakınca yerinden kalkamayan çocuklardan olur bizimkiler..

canım bende şeker çıktığında çok araştırmıştım. şeker için en kötü şey karbonhidrat yani makarna mantı ekmek tipi şeyleri enaza indirgiycen. şekerli şeyleri min tüketicen sadece meyveden alıcan şekeri mesela o da sayıyla. bişr de aç kalıycan hiç. vücut aç kalınca kan şekeri düştüğü için ne bulursa şekere çeviriyomuş. bol su içicen. egzersiz yani yürüyüş yapıcan. hepsini birden yaparsan yaklaşık 15 günde filan düşüyor benim hızla düşmüştü ama şu anda ne bulursam yiyorum.çukulata tatlı yemiyorum ama meyve ve dondurmada dikkat etmiyoırum.

kızlar hepinizi kocaman kocaman öpüyorum :asigim: :asigim:ve ben çıkıyorum kendinize iyi bakın akşama görüşürüzz :1hug:

benim eşim bir de kışkırtıyor çocukları yaramazlık konusunda azdırıyor.işim zor valla. ben despot anne olcam çocuk babasını sevcek bu gidişle.

bencede iyi yapmışsın çok kızıyorum çocuklarının emrinde oynayan anne babalara bende bende vermem benim görümcemin de kızı vardı ama o benim hep tokalarımı götürmek isterdi bende onlar kıymetsız basit şeyler olduğundan verirdim hala öyle bize geldimi karnı acıkır canı hep bişiyler ister ama matkap olayı farklı tabikii bende oğlumu asla böyle yetiştirmiyorum şimdi 1 yaşında inatlaşmaya başladı artık herşeye bende o inat ettimi bırakıyorum onu kendi başına ağlıyorsa be gidince ilgilenmeyince susuyor karşıma alıp koca insan gibi konuşuyorum belki şimdi hepsini anlamıyor ama zamanla anlayacağını biliyorum

günaydın kızlar
maşşallahınız var ya
3 gün giremedim 100 sayfa olmuş nasıl okucam şimdi ben bu halde
:CüvCüv:

valla sadece matkap olsa iyi. herkesten para istiyor verdiğinle yetinmiyor. geçen hafta sünnet oldu eşim de 100 milyon verdi. tutturmuş 300 verceksin diye ortalığı yıkmış eşim de vermiş 300tl. yani ne kadar ayıp bize çok ters böyle şeyler eşim yeğenimden kıymetli mi diyor 6 tane yeğeni var. hangi birine yeticez. zaten ailesi ayrı ister. yani çocuktur ne olacak diyolar ama bilmiyorum bize ters böyle şeyler.

papatyadan haber yok dinleniordur sanırımm...
hem evinde net yokmuşşş...
umarım idiir bebeğide kendide

kızlar şulecik vişnesuyu ozof mürüvvet bu kızların hiçbiri girmiyor. bizi terkettiler heralde. aksi bişi yoktur umarım.

selam canım. papatya izne ayrıldığında nete giremeyeceğini söylemişti. inşallah arada haberdar eder kendinden...

bugün doktora gidecekti. 4cm açılması vardı. doktor muayeneye çantanla gel demiş.
ondan merak ettim... eyvahedigeldismile
sen nasılsın froya cım a.s.

günaydın kızlar
maşşallahınız var ya
3 gün giremedim 100 sayfa olmuş nasıl okucam şimdi ben bu halde
:CüvCüv:

günaydın canım hoşgeldin. sayfalar çok hızlı ilerliyor maşallah. ben de girmemiştim birkaç gündür, geçmişi okuyamadım hiç.
nasılsın? nasıl gidiyor?

mrb kızlar nasılsınız vallah zaman bulub giremiyorum buraya.nasılsınız varmı yeni haberler?sizleri cok özledim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…