2010 Temmuz Anneleri : )

selam kızlar bende 23 temmuza sezeryan günümü aldım internete pek giremediğim için sizden de haberdar değilim hepinize hayırlı doğumlar diliyorum Allah yardımcımız olsun öpüyorum sizleri....

hadi hayırlısı..Allah senin de yardımcın olsun canım. kendine ve bebişine iyi bak..

sağol canım bu sefer kilomuzu söylemedi ısrar ettim ama sen karışma dedi 3 kg ı devirdi geçti bunu bil yeter dedi sanırım ben kafamda sezeryana yönelmeyim diye söylemedi.

herkese selamlarrr dün kontrolümüz vardı oğluşum 2.500 kg olmuş boyuda 48 cm doktor dedi 3 kg da kalsın daha fazlasını istemiyorum dedi 15 gün sora çatı muayenesi olucam nst ye bağlandım sancım çıktı 15 güne kadar doğurmanı istemiyorum dedi magnezyum falan yazdı ben bugün gene kıvrandım sancıdan yatakta şuanda ağrım var doktor ağrın olunca hemen haber ver dedi ama ben aramadım

maşallah canım. madem ara dedi mutlaka haber ver sancının çok olduğunu.

maşallah canım oğluna
dikkat et kendine canım...

herkese gunaydın
coklu alıntı yapamadıgım ıcın topluca cvp veremeyım
sımdı gıdıp demıs hapımı almam lazım saatı
geldı
benım dogum tarıhım 27 temmuz gozukuyor
ama sankı 2 hafta erken gelecek gıbı cunku cok hareketlı hayırlısı olsun
22 temmuzdan sonra aslan burcu öncesınde yengec burcu oluyor dımı
fala ınanma falsız kalma demısler
yengecler ıyı hosta evlenınce tamamne unutuyolar yaaa
aslanlarda agresıf oluyor ama cesur ve zekı de oluyorlar
saglıklı olsunlarda
bıde bıberondamı alıcaz ben onu dusunmemıstım dogurur dogurmaz emecek dıye planlamıstım
bıberonlarında boylar var
s alırsam belkı hıc kullanmaz 0-4 alık onlar
m alsam bılmıyorum yoksa L mi alsam

ben şimdi ütü yapıyorum yavaş yavaş havada serin ya kendimi yormadan başlıyım . çünkü bekledikçe azalmıyorki ütülenecekler günden güne artıyor.

kızlar ben çıkıyorum. öğlen yemeğini hazırlamam lazım.
öpüyorum herkesi ve meleklerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…