az önce yanlış yerden tıklamışım işte oğluşum teyzeleri
selam kızlar bende 23 temmuza sezeryan günümü aldım internete pek giremediğim için sizden de haberdar değilim hepinize hayırlı doğumlar diliyorum Allah yardımcımız olsun öpüyorum sizleri....
maşallah canım ya. şu anda kaç kilo?
bana da doktorum aynı şeyleri söyledi. sen besle bebeğini güzelce, dinlen, 38 dolsun gerisini bana bırak dedi. ama normal doğumdan yana konuştu hep. zaten bizim cadı minyon biraz.
ayy kaşları çatmış şuna da bakın
Maşallah.Allahım onu korusunKaşları mı çatmış sanki?Ağır delikanlı olacak galiba.
güllcüm maşallah allah nazarlardan saklasın
artiz olacak bu çocuk
gül çok güzel çıkmış oğluşunn maşşallahhhh
herkese selamlarrr dün kontrolümüz vardı oğluşum 2.500 kg olmuş boyuda 48 cmdoktor dedi 3 kg da kalsın daha fazlasını istemiyorum dedi 15 gün sora çatı muayenesi olucam nst ye bağlandım sancım çıktı 15 güne kadar doğurmanı istemiyorum dedi magnezyum falan yazdı ben bugün gene kıvrandım sancıdan yatakta şuanda ağrım var doktor ağrın olunca hemen haber ver dedi ama ben aramadım
az önce yanlış yerden tıklamışım işte oğluşum teyzeleri
maşallah canım. madem ara dedi mutlaka haber ver sancının çok olduğunu.
herkese selamlarrr dün kontrolümüz vardı oğluşum 2.500 kg olmuş boyuda 48 cmdoktor dedi 3 kg da kalsın daha fazlasını istemiyorum dedi 15 gün sora çatı muayenesi olucam nst ye bağlandım sancım çıktı 15 güne kadar doğurmanı istemiyorum dedi magnezyum falan yazdı ben bugün gene kıvrandım sancıdan yatakta şuanda ağrım var doktor ağrın olunca hemen haber ver dedi ama ben aramadım
aman aman oğluşun güzelliğine bak hele. zemuszemus
Allah nazarlardan saklasın maşallah...
daha şiddetlenirse o zaman ararım her ağrıda aramiyim diyorum
tatlım eğer ara dediyse ara çok geciktirme bence.
ben şimdi ütü yapıyorum yavaş yavaş havada serin ya kendimi yormadan başlıyım . çünkü bekledikçe azalmıyorki ütülenecekler günden güne artıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?