2010 Temmuz Anneleri : )

canım alıntı yapmak isteğin tüm mesajlardaki mq yu şeçiyorsun hepsini seçtikten sonra son mesajı da seçip alıntı yap ı seçiyorsun.

ben bu çatı kontrolünü stres yapıyorum galiba eyvahedigeldismile doğumdan korkmuyorum çatıyı kontrolünü stres yapıyorum bende bi alemimkaydirigubbakcemile3

ben şimdi ütü yapıyorum yavaş yavaş havada serin ya kendimi yormadan başlıyım . çünkü bekledikçe azalmıyorki ütülenecekler günden güne artıyor.

kolay gelsin kolay gelsin komşuuuuuuu..bittimi bittimi...
kızlar bende heyecanlıyım sizinle birlikte ama sakin olun inanın zor olan bir şey yok...

normal doğuracak olanlara anlatayım kısaca...
hastaneden hastaneye değişiyor ama sakin olursanız sorun çıkmaz,sorun çıkmazsa,ya suyunuz geliyor ,ya nişan geliyor,yada sancılar geliyor...

bu ne demek bebek artık sizinle sarılmak istiyor demek ,bu yola çıkarken bebek sizden çok daha fazla yoruluyor kızlar...ordan çıkmak için çok çaba gösteriyor sizde ona yardımcı olmalısınzı..
stresinizi ona yansıtmazsanız o çok daha rahat kazısını yapar laelaelaelaelae

evet bebek kendini ittire ittire suyu patlatıyor,yada nişanı,yada sancıyı....

acele sıkıntı yok evde tek başınıza iseniz eşinizi,kaynananızı aramak yerine direk taksi çağarmanızı öneririm...binip gidin hastaneye çünkü bebek eşinizi anenizi beklemeyebilir....

sakin olun hastaneye adım attığınız andan itibaren emin ellerdesiniz.

sizi önce odanıza alıyorlar o arada epey süre var merak etmeyin o arada eşiniz arkanızdan valizinizi yetiştirir öyle ha deyince olmuyor en az 1 saatte doğum gerçekleşiyor (en az)

sizi odaya alıp nst ye bağlıyorlar...ve sürekli olarak alttan muayneler oluyor ben saydım 13 kez muayne oldum...

bu arada sancılar artıyor..
dayanamazsanız sezeryan diye bağırıyorsunuz.
dayanabilirseniz normal doğuruyorsunuz..

acınını tarifi bana göre(kişiye göre değişiyor)regl ağrısınınbiraz fazlası...ama doğum anına kadar gidip geliyor gidip geliyor...

zamanı geldiğinde yani açılmalar tamalandığında sizi tekerlekli sandalye ile doğuma alıyorlar...

doğumhane dedikleri yer tavanda kocaman bir daire klima buz gibi..üsflüyor yüzüne seriinnn.ve doğum başlıyor...

devamı öğleden sonra......şimdi çıkmam lazım:içelim:

ben normal yapıcam şuan hiç korkum yok ama o an neler olur hiç kestiremiyorum elimden geldiğince metanetli olmaya çalışıyorum

canım sata göre 26 temmuz ama ben sezeryan istediğim için 19 temmuz gibi olacak inşallah. bana da erken doğum riski yok dedi. ama her hafta gidiyoruz kontrole belli olmaz.hastane çantam hazır değil sadece koyacağım şeyleri bi yere ayırdım ama tam tamamlamadım henüz. bu haftasonuna kadar hazırlamayı planlıyorum.benim bebeğim biraz iri canım. geçen hafta 3050 gr çıktı. yarın ya da ctesi gidicez tekrar konrole ne kadar oldu bilmiyorum. boyu da normalden uzun dedi doktor ama kaç cm sölemedi.bana boyunu söylemyor hiç zaten iki büklüm duruyolar nasıl ölçebiliyo ki. ben sordum sadece ortalama olarak söyleriz ama boy ölçümü yapılmaz dedi.

kıslar merhaba..bende 34+3 günlük hamileyim bbugün itibariyle..31 temmuz muhtemel doğum tarihim ancak ben nedense o kadar beklemicekmişim gibi geliyor..şimdilik doktorumla doğum hakkında hiç konuşmadık.ben normal istiyorum tabi olursa.
ama sanki bebeiş hala yan duruyor,dönmedi sanki..
çatı muaynesini önceden söylüyormu doktor kızlar?
birde burda okuduğum kadarıyla biliyorum sadece nasıl birşeyki bu çatı muaynesi herkes stres yapıyo..

valla kızlarr ben çok stres yaptım çatı muaynesıne giderken....
korkulu rüyamdı adetaaa ama korkulacak bişe yokkk ben bilee yaptıysammm........
çok kolay merak etmeyın
smear testi yaptırırken bile daha çok zorlanmışsınızdır emin olunnn

teşekkür ederiz canımm :))

canım oğlun çok tatlı maşallah iyi ne güzel sağlığıda yerindeymiş
ben bülent hocaya çok güveniyorum ya adam kontrol ben de sen hiç merak etme izlenimi uyandırıyo ben de
ya bize hiç foto vermedi bülent hoca sen mi istedin yoksa kendi mi verdi merak ettim cnm
hıı bi de çatı muayenesi yaptı mı? :kedi:

gull ben yirim o küçük erkeğiii
ağır abi olacak her halde oğluşun,nasıl da çatmış kaşları...
allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş canım...

canım benim inşallah sıkıntısız ağrısız sızısız doğum yaparsınŞeniz:1hug:

saol canım biz de merak ettik kaç saat öncesinden gidiliyo diye. haberleşiriz yine ben ara ara bütüngün buralardayım size kolay gelsin temizlişkte.

Allah hayırlı doğumlar versin şimdiden canım. bebeğinde sende sağlıklı olursunuz inşallah. dualarımız sizinle. :Saruboceq:

allah hayırlı doğumlar nasip etsin.meleğinle senin çok güzel haberlerini bekliyoruz canım...
darısı başımıza:Saruboceq:

çok sağolun arkadaşlar.. hepimize sorunsuz rahat doğumlar..

selam kızlar bende 23 temmuza sezeryan günümü aldım internete pek giremediğim için sizden de haberdar değilim hepinize hayırlı doğumlar diliyorum Allah yardımcımız olsun öpüyorum sizleri....

hayırlısı olsun canım. baya merak ettik seni iyi haberlerini bekliyoruz..

maşallah bebişine canım ne tatlı poz vermiş öyle..

aman canım sen gene de dikkatli ol .bebeğinin hareketlerini de kontrol et .2 yarım saat üst üste hiç hareket etmiyosa da sncınla birlikte dr. una haber ver canım..

selam kızlar bizde geldik kızımla papatya doğum yapmış çok sevindim temmuz melekleri aceleci valla ALLAH sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin...

ya kızlar yarın dr muayenem var.yaparlar mı sizce çatı muayenesi bize?
kaçıncı haftalarda yapılıyordu?

38+4 olmuşuza biz kızımla neredeyse 39. haftamızı da bitirmek üzereyiz hatta yarın itibari ile çift basamaklı sayılar bitip tek basamaklı sayılara geçiş yapıyor olacağızzz alkisalkisalkis

lina seninde çok az kalmış canımm ayy sanki ben doğum yapacakmış gibi heyecanlantım senin tickeri görünce ben 38 leri hiç göremedim ya hamişken herhalde ondan oldu kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…