kızlar ben çıkıyorum. öğlen yemeğini hazırlamam lazım.
öpüyorum herkesi ve meleklerinizi
bu çoklu alıntı yapmayı ben beceremiyorum. yani mq ya basıyosun sonra mesajı seçiyosun alıntı yap diyosun cevaplama penceresi açılıyo sonra ikinci üçüncü mesajı eklemek için ne yapıyosun ?geri tuşuyla mı gidiyosun yine mesajların olduğu sayfaya?
evet canım bendim eşimi bekleyen.geldi çok şükür kavuştuk
gözün aydın canım.zemuszemus
az önce yanlış yerden tıklamışım işte oğluşum teyzeleri
maşallah 41 keresanki biraz kaşlar çatılmış karizmatik maşallah sengözlerimebaksanab
herkese selamlarrr dün kontrolümüz vardı oğluşum 2.500 kg olmuş boyuda 48 cmdoktor dedi 3 kg da kalsın daha fazlasını istemiyorum dedi 15 gün sora çatı muayenesi olucam nst ye bağlandım sancım çıktı 15 güne kadar doğurmanı istemiyorum dedi magnezyum falan yazdı ben bugün gene kıvrandım sancıdan yatakta şuanda ağrım var doktor ağrın olunca hemen haber ver dedi ama ben aramadım
maşallah hayırlısıyla insallah güzel haberlerini bekliyoruz sancın varsa ara bekleme istersen canım.
ben şimdi ütü yapıyorum yavaş yavaş havada serin ya kendimi yormadan başlıyım . çünkü bekledikçe azalmıyorki ütülenecekler günden güne artıyor.
aynen ben de öyle yapacağım bekledim bekledim kimse yapmadı ütüyü sempatiksalakcinni iş başa düştü yine kolay gelsin canım sana da bana da...
ben şimdi ütü yapıyorum yavaş yavaş havada serin ya kendimi yormadan başlıyım . çünkü bekledikçe azalmıyorki ütülenecekler günden güne artıyor.
kolay gelsin kolay gelsin komşuuuuuuu..bittimi bittimi...
kızlar bende heyecanlıyım sizinle birlikte ama sakin olun inanın zor olan bir şey yok...
normal doğuracak olanlara anlatayım kısaca...
hastaneden hastaneye değişiyor ama sakin olursanız sorun çıkmaz,sorun çıkmazsa,ya suyunuz geliyor ,ya nişan geliyor,yada sancılar geliyor...
bu ne demek bebek artık sizinle sarılmak istiyor demek ,bu yola çıkarken bebek sizden çok daha fazla yoruluyor kızlar...ordan çıkmak için çok çaba gösteriyor sizde ona yardımcı olmalısınzı..
stresinizi ona yansıtmazsanız o çok daha rahat kazısını yapar laelaelaelaelae
evet bebek kendini ittire ittire suyu patlatıyor,yada nişanı,yada sancıyı....
acele sıkıntı yok evde tek başınıza iseniz eşinizi,kaynananızı aramak yerine direk taksi çağarmanızı öneririm...binip gidin hastaneye çünkü bebek eşinizi anenizi beklemeyebilir....
sakin olun hastaneye adım attığınız andan itibaren emin ellerdesiniz.
sizi önce odanıza alıyorlar o arada epey süre var merak etmeyin o arada eşiniz arkanızdan valizinizi yetiştirir öyle ha deyince olmuyor en az 1 saatte doğum gerçekleşiyor (en az)
sizi odaya alıp nst ye bağlıyorlar...ve sürekli olarak alttan muayneler oluyor ben saydım 13 kez muayne oldum...
bu arada sancılar artıyor..
dayanamazsanız sezeryan diye bağırıyorsunuz.
dayanabilirseniz normal doğuruyorsunuz..
acınını tarifi bana göre(kişiye göre değişiyor)regl ağrısınınbiraz fazlası...ama doğum anına kadar gidip geliyor gidip geliyor...
zamanı geldiğinde yani açılmalar tamalandığında sizi tekerlekli sandalye ile doğuma alıyorlar...
doğumhane dedikleri yer tavanda kocaman bir daire klima buz gibi..üsflüyor yüzüne seriinnn.ve doğum başlıyor...
devamı öğleden sonra......şimdi çıkmam lazım:içelim:
Flowersun merhaba.Seninle haftamız aynı.Bana dr. 26 temmuz diyor ve aksilik olmazsa normal doğum.Sen normal mi sezeryan mı düşünüyordun?Bir de hastane çantanı hazırladın mı?Ben daha hazırlamadım.Hiç de içimden gelmiyor.Daha 4 hafta var diye.İçimden bir his zamanında gelecek bebeğim diyor ama.Zaten dr. da erken doğum riski yok dedi.İnşallah zamanında gelsin.Benimki cumartesi kontrolde 2200 gr. ve 48-49 cm civarıydı.3000-3200 gr. arası doğar dedi.Seninkinin nasıl gelişimi?Kendine iyi bak.yerimseniben
ben bu çatı kontrolünü stres yapıyorum galiba eyvahedigeldismile doğumdan korkmuyorum çatıyı kontrolünü stres yapıyorum bende bi alemimkaydirigubbakcemile3
selam kızlar ben geldim opuyorumnanaktan
teşekkür ederiz canımm :))
canım benim inşallah sıkıntısız ağrısız sızısız doğum yaparsınŞeniz:1hug:
saol canım biz de merak ettik kaç saat öncesinden gidiliyo diye. haberleşiriz yine ben ara ara bütüngün buralardayım size kolay gelsin temizlişkte.
Allah hayırlı doğumlar versin şimdiden canım. bebeğinde sende sağlıklı olursunuz inşallah. dualarımız sizinle. :Saruboceq:
allah hayırlı doğumlar nasip etsin.meleğinle senin çok güzel haberlerini bekliyoruz canım...
darısı başımıza:Saruboceq:
selam kızlar bende 23 temmuza sezeryan günümü aldım internete pek giremediğim için sizden de haberdar değilim hepinize hayırlı doğumlar diliyorum Allah yardımcımız olsun öpüyorum sizleri....
kıslarrrrr oğlumu gördüm geldim doktor amcamız 38. haftayı doldursun sonra düşünürüz doğumu o benim işim dedi sen o zamana kadar bolca dinlen sakın kendini yorma dedi. 3800 gramı geçmediği sürece seni normal doğurtcam dedi ben korkuyorum dedim, doktor korkacak bir durum yok sen bana güven dedi. nst de sancım çıktı ağrı hissediyormusun dedi hayır dedim eminmisin dedi eminim dedim. önümüzdeki haftaya yeniden çağırdı. ama heran doğum olabilir dikkatli ol dedi. nst de hemşireye kök söktürdü yazık kız bir oyana bir buyana bizimkjini takip etmek zorunda kaldı çok fena senin bu oğlun dedi bana kaydirigubbakcemile3 bakın oğlum yine poz verdi bize)))
herkese selamlarrr dün kontrolümüz vardı oğluşum 2.500 kg olmuş boyuda 48 cmdoktor dedi 3 kg da kalsın daha fazlasını istemiyorum dedi 15 gün sora çatı muayenesi olucam nst ye bağlandım sancım çıktı 15 güne kadar doğurmanı istemiyorum dedi magnezyum falan yazdı ben bugün gene kıvrandım sancıdan yatakta şuanda ağrım var doktor ağrın olunca hemen haber ver dedi ama ben aramadım
ya kızlar yarın dr muayenem var.yaparlar mı sizce çatı muayenesi bize?
kaçıncı haftalarda yapılıyordu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?