2010 Temmuz Anneleri : )

slm nesquik,
hakkaten 9ay uzun geliyor cok, insan bir an önce istiyor bebişini.
ne güzel sen almışsın kucağına, darısı bizim başımıza.
desteğin için teşekkürler

maşallahh maşallahhhhhh
topik dolmaya başlamışşş
inşallah sorunsuz sağlıklı birer hamilelik geçirir ve sağlıkla alırsınız kuzucuklarınızı kollarınızaaaaaaa:Saruboceqpuyorumnanaktan

benim sat 15 ekimdi geçen sene bu zamanlar öğrenmiştim hamile olduğumu inanamamıştım çok büyük bi süpriz olmuştu korunurken hamile kalmak
oğlumdan 11 sene sonra kızımı aldım kucağıma şu an tam 4 ayımız bitti

Rabbim her isteyene tattırsın bu anlatılamaz mutluluğu inşallahhhhhhhhh:Saruboceq:

her zaman her türlü sorunuzda yanınızdayız unutmayın kızlarŞeniz
veeeee hamileliğinizin tadını çıkartınn çok keyifli ve mucizevi bir süreç çünkü
aman haaa yemek konusunda aşırıya kaçmayın ben 25 kg aldımmmmmakannehir
85 le doğum yaptım şu an 63 üm çok şükür baya bi verdim :lepi:

meleğiimm canım benim bende seni çok seviyorum bitanem güzel kalpli arkadaşımŞeniz

4 aylık oldu dünyam öykü kızım bi ara resmini paylaşırım sizinle sizler de çok yakında bunun gibi harikaaaa evlatlara sahip olacaksınız anne olmak dünyanın ennnnnnnnnnn güzel şeyi

güzeller güzeli kara gözlü prenses kızın nasıl tatlım iyidir umarım,çok tatlı olmuş geçen gün fotosunu gördüm,maşallah allaha nazarlardan saklasın minik kuzuyu

bende temmuz annesı olucam ınsallah rabbım kısmet ederse.

tebrikler, hoşgeldin aramızakaydirigubbakcemile5

aaa bademim canım tekrar hoşgeldin aramıza,inşallah bu sefer sağlıkla kavuşacaksın bebeğine canım benim,allah hepimizin meleklerini korusun:Saruboceq:

ayy hakketen sanki 9 ay çok uzun gibi geliyor bana nasıl geçecek diye düşünüyorum ama eninde sonunda gelecek o günlerde,sağlıkla hayırlısıyla inşallah.........

ayy bende çok korkuyorum çok fazla kilo almaktan zaten kilolu hamile kaldım ama olsun napayım bebişim doğunca onun peşinde koşarken veririm herhalde,tabi yinede çok dikkat etmeliyim,72 ile hamile kaldım en fazla 10 kilo alsam iyi olur dimi

arkadaşlar ALLAH hepinize meleklerinizi hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin inşallahhhhhhh
biz olmayanlara da dua edin emi

Allah isteyenlerede nasip etsin inşşallah...

Melenkkk güsel yüslü güsel evli güsel kalpli melenkkk
Çok saoll.

kızlar selam ben geldim ne çok yazışmışsınız

evet çok yazılmış bende şöle bi okudumm
Katre yaşım 25 son sat ım 5 ekim keseyihenus görmedik
Kilom 61
İlgine teşekkürler

Çubukkk gene erkencisin kahvaltı ettin mii....
80 NOrmal canım inş fasla almazsın
Alsanda bişey olmas dedigin gibi verirsin sporla
Annelik kolay mı

Çubukkk gene erkencisin kahvaltı ettin mii....
80 NOrmal canım inş fasla almazsın
Alsanda bişey olmas dedigin gibi verirsin sporla
Annelik kolay mı

henüz kahvaltı etmedim valla
ama şimdi yapayım diyorum
önce bi yumurta haşlıyım bakalım
ayy benim bebeğim sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda kilo milo dert değil dimi vişne:CüvCüv:

CAPRı gelmedi mi bugunnnn

Kızlar ben hastaneye gidiyorum....ıLk muaynem olucak inşallah...
çokheyecanlıyım Allahın izniyle ii geçer inşallah
Görüşmek üsere

Selamlar herkese

henüz kahvaltı etmedim valla
ama şimdi yapayım diyorum
önce bi yumurta haşlıyım bakalım
ayy benim bebeğim sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda kilo milo dert değil dimi vişne:CüvCüv:

Yap hemennnnnnn
folik ilacını iç
AAAAAAAAAAAAAAAklava:klava:
Yumurta bende mide bulantısı yapıo yiyemiyorum maşallah sana
Elbette en fazla 1 sene sütten sonra veririz
Hamur şekeri biras kıstıkmı azcık da sporr
Tammmmm

Günaydın kızlar,

Visnesuyu mutlu haberlerini bekliyoruz canım benim.

Ben bugün kendimi mutsuz hissediyorum. Pozitif düşünmek istesemde olmuyor bugün kızlar yaa...
Kızamıkçık sonucum birazdan gelir. Belki de ona kafayı takıyorum.

CAPRİ gelmedi mi bugunnnn

Kızlar ben hastaneye gidiyorum....İLk muaynem olucak inşallah...
çokheyecanlıyım Allahın izniyle ii geçer inşallah
Görüşmek üsere

Selamlar herkese

ayy hadi hayırlısı vişnecimmm
güzel haberlerle gel inşallah:Saruboceq:
keseyimi görceksin bugündelikafadulden

Bugün hiçbişe ne yemek, ne içmek, ne gülmek (ki gülmediğim zaman çok azdır) hiçbişe içimden gelmiyor.

taaaam yaa kızma vişne teyzesii hemen yiyoruz mamamızı
foliğide hüpletiyoruz hemencokacimcoook

canım yapma öyle yaa pozitif düşün,sen ki içimizde en pozitif düşünebilen kişisin.ben seni örnek alıyorum kendime.
korkma bişey olmaz,broşürlerde hep 1 ay korunun yazıyodu.

Günaydın arkadaşlar, işyerim çok yoğun dolayısıyla giremiyorum ve evde de 9,5 aylık bir bebek var :)) Karnımda da 5+6 günlük bir bebek. dolayısıyla benim için zor. ve bu arada da taşınma telaşelerindeyiz. geçen hatfa doktora gittim sadece karnımdan baktı ve kese için henüz çok erken dedi boşboşuna vajinal bakmayalım 10 gün sonra gel görelim dedi. Hamileliğim şu an için iyi geçiyor yoğunluktan hamile olduğumu bile çok unutuyorum. ılk hamileliği olan arkadaşlara şunu şöyleyebilirim hiç bir zaman ilk hamileliğiniz gibi olmayacak :)) Bunların tadını çıkartın:)) ıyi beslenin günlük süt-yoğurt-peynir-meyve-ceviz-sebze-balık-kırmızı et gibi ayrıntıları atlamayın. ama ben çok kilo almıştım. 29 kilo kadar ve ilk doğumumdan üzerimde 10 kilo fazlalığım vardı. Neyse vericem inanıyorum sonra da bir göbek estetiği gerekli bana :)) Çünkü karnımdan çok aldım ve karnım sarktı şu an 4 aylık hamile gibiyim. Herkese ii ve sağlıklı günler dilerim...

başın sağolsun çok üzüldüm ben bilmiyordum yüce rabbim çok büyük inşallah çok sağlıklı bir hamilelik geçirirsin ve güzel bebeğini sağlıkla alırsın kucağına..

merhaba arkadaslar , bende 2009 Temmuz annesiyim,14 kasımda öğrenmiştim hamile olduğumu .çok güzel sıkıntısız bir hamilelik dönemi yasarsınız inş .hepinizi teker teker tebrik ederim.

Cubuk ve Badem sizlerinde hamile olduğunu öğrendim buradan çok sevindim :1hug:

herkese günaydın justreader ve katrem hoşbulduk teşekkürler.yaş28,sat03.10.2009,tahmini doğum tarihi 10.07.2010,kilo79

sonucu iyi çıkacak inşallah sen dün bana moral veriyordun nolur yapma şimdi sen pozitif düşünmeye devam et canım

başın sağolsun çok üzüldüm ben bilmiyordum yüce rabbim çok büyük inşallah çok sağlıklı bir hamilelik geçirirsin ve güzel bebeğini sağlıkla alırsın kucağına..
Sağol,canım Allah razı olsun..İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza :Saruboceq::1hug:

Çok teşekkürler İLSU cum opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…