hepinizi tebrik ederim..
ama ikitane çok çok sevdiğim cubuk krakerim ve papatyam da temmuz annesi oluyo çok sevindim..
bende temmuz annesiyim seve seve tecrubelerimi siznle paylaşabilirim
kendinize çok dikkat edin ilk 3 ay çok önemli bi dönem kızlar
4 aylık oldu dünyam öykü kızım bi ara resmini paylaşırım sizinle sizler de çok yakında bunun gibi harikaaaa evlatlara sahip olacaksınız anne olmak dünyanın ennnnnnnnnnn güzel şeyi
bende temmuz annesı olucam ınsallah rabbım kısmet ederse.
Canım badem dim.Bu yüzden herkes badem diyor bana..sonra meleklerimin adını kullanmaya başladım.Melek kızım Ada ve melek oğlum Ege nin isimlerini..AdaEge olarak...
geçen sene 2009 temmuz annesi adayıydım.18 haftalık rahim ağzı yetmezliği ile kaybettim ve mezara gömdüm bebeklerimi..
şimi meleklerim abla,abi olucaklar Allahın izniyle...
merhaba anne adayları...
bende geçen yıl bu tarihlerde test sonucunda 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim...
9 ay sanki asır geldi bana bir türlü bitmedi hamilelik geçmedi zaman diye düşündüm..
şimdi iseeeeeeeee
7 temmuz doğumlu nur topundan da nur yüzlü 4 aylık bir oğlum var...
topiği ve merak ettiğiniz soruları yakından takip etmeye çalışacağım....öncelikle bu aylarda en merak edilen konulardan biri beslenme diğeri sabırsız anneler için hazırlıkların başlaması....:):)
abes olur diye düşüneceğiniz soruları dahi sorun anneler...bebeklere iyi bakın...
maşallahh maşallahhhhhh
topik dolmaya başlamışşş
inşallah sorunsuz sağlıklı birer hamilelik geçirir ve sağlıkla alırsınız kuzucuklarınızı kollarınızaaaaaaa:Saruboceqpuyorumnanaktan
benim sat 15 ekimdi geçen sene bu zamanlar öğrenmiştim hamile olduğumu inanamamıştım çok büyük bi süpriz olmuştu korunurken hamile kalmak
oğlumdan 11 sene sonra kızımı aldım kucağıma şu an tam 4 ayımız bitti
Rabbim her isteyene tattırsın bu anlatılamaz mutluluğu inşallahhhhhhhhh:Saruboceq:
her zaman her türlü sorunuzda yanınızdayız unutmayın kızlarŞeniz
veeeee hamileliğinizin tadını çıkartınn çok keyifli ve mucizevi bir süreç çünkü
aman haaa yemek konusunda aşırıya kaçmayın ben 25 kg aldımmmmmakannehir
85 le doğum yaptım şu an 63 üm çok şükür baya bi verdim :lepi:
arkadaşlar ALLAH hepinize meleklerinizi hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin inşallahhhhhhh
biz olmayanlara da dua edin emi
hepinizi tebrik ederim..
ama ikitane çok çok sevdiğim cubuk krakerim ve papatyam da temmuz annesi oluyo çok sevindim..
bende temmuz annesiyim seve seve tecrubelerimi siznle paylaşabilirim
kendinize çok dikkat edin ilk 3 ay çok önemli bi dönem kızlar
kızlar selam ben geldim ne çok yazışmışsınız
ayy hakketen sanki 9 ay çok uzun gibi geliyor bana nasıl geçecek diye düşünüyorum ama eninde sonunda gelecek o günlerde,sağlıkla hayırlısıyla inşallah.........
ayy bende çok korkuyorum çok fazla kilo almaktan zaten kilolu hamile kaldım ama olsun napayım bebişim doğunca onun peşinde koşarken veririm herhalde,tabi yinede çok dikkat etmeliyim,72 ile hamile kaldım en fazla 10 kilo alsam iyi olur dimi
Çubukkk gene erkencisin kahvaltı ettin mii....
80 NOrmal canım inş fasla almazsın
Alsanda bişey olmas dedigin gibi verirsin sporla
Annelik kolay mı
henüz kahvaltı etmedim valla
ama şimdi yapayım diyorum
önce bi yumurta haşlıyım bakalım
ayy benim bebeğim sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda kilo milo dert değil dimi vişne:CüvCüv:
CAPRİ gelmedi mi bugunnnn
Kızlar ben hastaneye gidiyorum....İLk muaynem olucak inşallah...
çokheyecanlıyım Allahın izniyle ii geçer inşallah
Görüşmek üsere
Selamlar herkese
Yap hemennnnnnn
folik ilacını iç
AAAAAAAAAAAAAAAklava: klava:
Yumurta bende mide bulantısı yapıo yiyemiyorum maşallah sana
Elbette en fazla 1 sene sütten sonra veririz
Hamur şekeri biras kıstıkmı azcık da sporr
Tammmmm
Günaydın kızlar,
Visnesuyu mutlu haberlerini bekliyoruz canım benim.
Ben bugün kendimi mutsuz hissediyorum. Pozitif düşünmek istesemde olmuyor bugün kızlar yaa...
Kızamıkçık sonucum birazdan gelir. Belki de ona kafayı takıyorum.
aaa bademim canım tekrar hoşgeldin aramıza,inşallah bu sefer sağlıkla kavuşacaksın bebeğine canım benim,allah hepimizin meleklerini korusun:Saruboceq:
Canım badem dim.Bu yüzden herkes badem diyor bana..sonra meleklerimin adını kullanmaya başladım.Melek kızım Ada ve melek oğlum Ege nin isimlerini..AdaEge olarak...
geçen sene 2009 temmuz annesi adayıydım.18 haftalık rahim ağzı yetmezliği ile kaybettim ve mezara gömdüm bebeklerimi..
şimi meleklerim abla,abi olucaklar Allahın izniyle...
Günaydın kızlar,
Visnesuyu mutlu haberlerini bekliyoruz canım benim.
Ben bugün kendimi mutsuz hissediyorum. Pozitif düşünmek istesemde olmuyor bugün kızlar yaa...
Kızamıkçık sonucum birazdan gelir. Belki de ona kafayı takıyorum.
Sağol,canım Allah razı olsun..İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza :Saruboceq::1hug:başın sağolsun çok üzüldüm ben bilmiyordum yüce rabbim çok büyük inşallah çok sağlıklı bir hamilelik geçirirsin ve güzel bebeğini sağlıkla alırsın kucağına..
merhaba arkadaslar , bende 2009 Temmuz annesiyim,14 kasımda öğrenmiştim hamile olduğumu .çok güzel sıkıntısız bir hamilelik dönemi yasarsınız inş .hepinizi teker teker tebrik ederim.
Cubuk ve Badem sizlerinde hamile olduğunu öğrendim buradan çok sevindim :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?