2010 Temmuz Anneleri : )

ay kızlar çok heyecanlıyorum benimde dogumum haftaya dogum yapanlar arkadaslara gecmiş olsun diyorum bebekler allah analı babalı büyütsün inş.

arkadaşlar merhaba windy arkadaşımız doğum yaptı. bebekleren biri malesef vefatetmiş. oğlu 2.5 kg ve sağlıklıymış şükür küveze girmemiş. kendi durumuda iymiş şükür... allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin....

kızlar birde bu taşınmanın yanı sıra 3 gündür çok hastayım grip oldum yazın bu sıcağında nerden bulduysam herşey üst üste geldi

kizlar benim doktorum artik ahududu cayi, hurma, ananas, ananas suyu ve sex onerdi, bunlari dogumu yaklastiriyormus, dogumu yaklasan arkadaslar tabii normal dogum yapacak arkadaslar isterlerse deneyebilir.

sex mi? yok artık daha neler
senin doktorun da bi acayipmiş canım ya
son ay riskli olduğunu cümle alem biliyo kafamçokkarıştı

arkadaşlar bu magnezyum tam olarak ne fayda sağlıyo doktorum 15 güne kadar doğurmanı istemiyorum diyip yazdı şimdi bunu içipte 40 haftayı doldurup doğuramazsam nolucakkaydirigubbakcemile3

canım kasılmayı azaltıyo mutluluk verıyo sakınleştırıyo cılde yararı var .preeklemsiyi(dogum zehırlenmesını)azaltıyo ve tedavısınde kullanılıyo. ama tabıkı mıktarları varmerak etme sadecgevsetmek amaclı verılıyo

sex mi? yok artık daha neler
senin doktorun da bi acayipmiş canım ya
son ay riskli olduğunu cümle alem biliyo kafamçokkarıştı

canım sex i dogumu cok yaklaşana yada günü gecene öneriyolar cünki sperm içindeki bir madde rahim acılmasına yardımcı oluyomuş öyle denıyo

ay hala sex yapan varmı benim hiç içimden gelmiyo öyle çok soğdum sexden nedense tehlikesi yok bilmiyorum ne oldu bana

Aaaaaaa inanmıyorum sen de mi Nefertitti?
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün.
Sütün gelir tatlım telaş etme.

Ayy tek tek bebekler geliyo bajkar mısınız açıldı önümüz bizi kimse tutamaz....

kızlar size bişey sorucam benim 36 haftam bitti.
bu sabahta benden açık kırmızı bir akıntı geldi bu nişan dedikleri olaymıdır? şimdi ne yapmam lazım?

kızlar size bişey sorucam benim 36 haftam bitti.
bu sabahta benden açık kırmızı bir akıntı geldi bu nişan dedikleri olaymıdır? şimdi ne yapmam lazım?

aaaaa canım sırada sen varsın ozaman..doğum habercisi tabikii.artık fazla bişe yememelisin bence.açılma başlamış.kendini yormadan son hazırlıklarını yapmalısın.yanında birileri varmı??ayy ben panik yapmayım sana.
ama uzan ve kendini dinle.bebeğin hareketlerini kontrol et.hastane uzaksa geç kalmadan bir git derim.yakınsa biraz daha beklemelisin bence..a
allah yardımcın olsun...:Saruboceq:

Öfff kızlar yaa kıl oldum.
Uydumuz gitti.
Hava biraz rüzgarlı ve yağmurlu gibi,ondan herhalde.
akşama Aşk-ı memnu var olmaz küüüüüüüüüüüüüüü(
Yaa umarım akşama kadar gelir.

sancı falan gelmesi gerkmiyor mu ya. benim ilk doğumum olacak ben korkmaya başladım ne yapıcam şimdi ben ya işyerindeyim üstelikeyvahedigeldismile

sancı falan gelmesi gerkmiyor mu ya. benim ilk doğumum olacak ben korkmaya başladım ne yapıcam şimdi ben ya işyerindeyim üstelikeyvahedigeldismile

hiç korkma canım..bence izin al ve eve git.yada eşini çağır alsın seni.saat 4 olmuş zaten.
hem korkacak ne var..ne güzel.darısı isteyenlere..
bazen sancıdan önce leke veya su gelebılıyor.açılma başladımı hastanede suni sancı veriyorlar.doktorunu bir ara o seni yönlendirir.
panik olma canım sakin ol..sevinmelisin.beklenen gün geldi diye..hmm belki sende her şey yavaş ilerler..yarın yada diğer günde olabılır dogum.ama bu işler belkiyle olmuyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…