slm kızlar maşşallh dogum yapan arkadaşlara allah analı babalı saglıklı günlerde büyütsün yüce rabbim bebeklere ve annelerine sıhhat ve bol süt versin.doguran doguranı ben TIRSIYORUM ARTIK VE NORMAL DOGUM VİDEOSU İZLEDİM AGLA AGLA BİR OLDUM.ben normalde cok cesaretliyim ama ben inananın bebgim için tek korkum bu
inşallah :Saruboceq:sen gönlünü ferah tut yoktur bişey. son haftalarda oyun oynamayı çok seviyo sıpacıklar. inşallah hayırlı haberlerle dönersin. ama mutlaka haber ver olur mu?
günler nasıl geçmez su gibi geçiyor ve hızla doguma yaklasıyoruz bir atlatsak su dogumu hayırlısıyla bebgimi saglıklı bir sekilde bir alsam kucagıma.:teytey:senağlama
slm kızlar maşşallh dogum yapan arkadaşlara allah analı babalı saglıklı günlerde büyütsün yüce rabbim bebeklere ve annelerine sıhhat ve bol süt versin.doguran doguranı ben TIRSIYORUM ARTIK VE NORMAL DOGUM VİDEOSU İZLEDİM AGLA AGLA BİR OLDUM.ben normalde cok cesaretliyim ama ben inananın bebgim için tek korkum bu
ay ne bilim canım yaa sanki geçmiyo gibi geliyo bana artık sabırsızlanmaya başladım ondan galiba şu 2 hafta geçsin ondan sora doğsun yavruşum istiyorum doktorumda öle dedi zaten 37 bi gelsinde dedi
inşallah :Saruboceq:
eve gelince girmeye çalışırım canım..
bu arada ağdacıdan geldim. ohhh pek hoş oldu zemuszemus
kızlar merhaba.salı günü minik oglumuz kerem dünyaya geldi.suyum azaldıgı ıcın suni sancı verıcektı ama ben korktum ve sezeryan oldum.cok güzel bır duygu herkese nasıp etsın rabbım.epidural oldumsütüm hala yok.
dimi gülll teyzesi düşünemiyorum bu kıyafetle melegimiinşallahhhhh canımmmm :)) çok tatlı olacak kuzucuğun cicisiyle eminim :))
ewet cnm kasılmalar rahım açılmasına neden oluyo biliyosunkı sen içini ferah tutyani doğumu erteleyebiliyo ölemi canım
saol cnm benımnefertiti Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin canım. nazarlardan korusun
kuzucuğunun fotosunu bekliyoruz kaydirigubbakcemile3
:teselli:
zemuszemus ohhh sancı kadar güzeli yokkk :roflol:
şaka bir yana yazı çok güzelll
ba-yıl-dım!!! güle güle kullansın pıtırcığın canım
cnm öle dogumları izleyip bozma psikolojini herkesin dogumu bir olmaz kımı çok kolay dogurur 10 dk içinde kımı saatlarce günlerce sancı çeker dogurmaz belkıde sen kolay dogum yapacak olanlardansındır ne dogum izle nede dogum hikayesi dinle sana tavsiyem gözünün korkutugla psikolojinin bozulduguyla kalırsın bebegi enım allah hepimizin yardımcısı olsunslm kızlar maşşallh dogum yapan arkadaşlara allah analı babalı saglıklı günlerde büyütsün yüce rabbim bebeklere ve annelerine sıhhat ve bol süt versin.doguran doguranı ben TIRSIYORUM ARTIK VE NORMAL DOGUM VİDEOSU İZLEDİM AGLA AGLA BİR OLDUM.ben normalde cok cesaretliyim ama ben inananın bebgim için tek korkum bu
inşallah :Saruboceq:
eve gelince girmeye çalışırım canım..
bu arada ağdacıdan geldim. ohhh pek hoş oldu zemuszemus
çok saol cnm keşke zamanında gerçekleşse dogumum ama hiç sanmıyorum bu ayı atlatsak hayırlısıyla doktorumda bunun için ugrasıyo amacımız bu ayı atlatmak hayırlısı ne ise olsun
ne denir ? sıhhatler olsun mu, güle güle kıllan mı ?
ayyy nazosan sen havamı atıyosun bize şimdi hıııkaydirigubbakcemile3
cnm dualarınızı eksik etmeyin stres yapmamaya çalısıyorum ama düşündükçe deliriyorum korkuyorum kuveze girer die ama ciger geliştirici ignelerimi oldum solunum zorlugu çekmesin die kızım ve ben allaha emanetiz rabbim bütün anneleri ve bebeklerini korusuncanim gunun hic de kotu degil nerdeyse 36 haftaliksin korkma ama insallah birkac gun daha sabredebilirsin, stres tetikler biliyorsun olabildigince sakin olmaya calis.
umutluuu teşekkürler canım bilgilerin için
a.s. huyum kurusun hep hava atarım kaydirigubbakcemile3
cnm dualarınızı eksik etmeyin stres yapmamaya çalısıyorum ama düşündükçe deliriyorum korkuyorum kuveze girer die ama ciger geliştirici ignelerimi oldum solunum zorlugu çekmesin die kızım ve ben allaha emanetiz rabbim bütün anneleri ve bebeklerini korusun
ne denir ? sıhhatler olsun mu, güle güle kıllan mı ?
kızlar merhaba.salı günü minik oglumuz kerem dünyaya geldi.suyum azaldıgı ıcın suni sancı verıcektı ama ben korktum ve sezeryan oldum.cok güzel bır duygu herkese nasıp etsın rabbım.epidural oldumsütüm hala yok.
canım hiç endişelenme sen şuan doğsa bile küvezede girmez Allahın izniyle hep olumlu düşün en hayırlı zamanda doğsun yavrun inşallah
:dilcikar:
kaydirigubbakcemile3güle güle uzat
ayyy inşallah benim doğum yapıcağım günde böle serin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?