sancı falan gelmesi gerkmiyor mu ya. benim ilk doğumum olacak ben korkmaya başladım ne yapıcam şimdi ben ya işyerindeyim üstelikeyvahedigeldismile
hiç korkma canım..bence izin al ve eve git.yada eşini çağır alsın seni.saat 4 olmuş zaten.
hem korkacak ne var..ne güzel.darısı isteyenlere..
bazen sancıdan önce leke veya su gelebılıyor.açılma başladımı hastanede suni sancı veriyorlar.doktorunu bir ara o seni yönlendirir.
panik olma canım sakin ol..sevinmelisin.beklenen gün geldi diye..hmm belki sende her şey yavaş ilerler..yarın yada diğer günde olabılır dogum.ama bu işler belkiyle olmuyor işte.
beni bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim.
sabah geldi ve durdu bidaha gelmedi. Doğum habercisimidir acaba?
korkma tatlım ne güzel kavuşcan yavruna yakında inş. nişandan sonraki 2 gün içinde oluyomuş genelde doğumlar.ona göre hazırla sen psikolojini bence. sancı ya da su gelirse gidersin doktora.kanama şeklinde akıntı olmadıkça gitmeye gerek yokmuş doktora...benimki öle dedi
canım benim önemli olan sana bişe olmasın..bu benim 4.hamileliğim.insan nede olsa unutmuyor.beni bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim.
sancı falan gelmesi gerkmiyor mu ya. benim ilk doğumum olacak ben korkmaya başladım ne yapıcam şimdi ben ya işyerindeyim üstelikeyvahedigeldismile
arkadaşlar merhaba windy arkadaşımız doğum yaptı. bebekleren biri malesef vefatetmiş. oğlu 2.5 kg ve sağlıklıymış şükür küveze girmemiş. kendi durumuda iymiş şükür... allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin....
benim için dua edin ne olur valla utanmasam ağlamaya başlıycam. hazır hissetmiyorum kendimi doğum için.
hmmm kızlar aklıma bişe geldi..
bebekler doğduğunda cennet kokusuyla doğarlarmış..kulaklarının arkasında mis gibi cennet kokarmış.ama ilk 24 saat içerisinde.sonra kaybolurmuş bu koku.
bunu adana da iyi bir kadın doğum prof.undan duydum.bine yakın doğum yaptırdıgını ve hepsınde bunu denediğini bnm de koklamamı söyledii.
unutmayın kızlar.bebişlerimizi koklarken kulaklarının arkasını da koklayalım...
çok teşekkür ederim arkadaşlar şimdi doktorumu aradım tekrar akıntım olursa ya da sancım olursa hemen gelmemi söyledi. 36 haftayı bitirdim ben.
çok teşekkür ederim arkadaşlar şimdi doktorumu aradım tekrar akıntım olursa ya da sancım olursa hemen gelmemi söyledi. 36 haftayı bitirdim ben.
papatya2010 nasıl heyecan durumları? yarın Allahın iziniyle bebeğin kucağında. bugün onunla yanlız son günün. bol bol konuş onunla. karnına son tekmeleri. yarın artık kucağında inşallah. Allah sağlık versin. kamera fotoğraf işini naptınız? hastabakıcılara verince kamerayı çekim yapıyolarmıymış sordun mu? bir de bebe şampuanı ve havluyu bebek için mi istiyolar sordun mu?cerrahide bebeği yıkamıyoruz demişlerdi. üstündeki amniyos kalıntıları bebeğe faydalıymış. sadece yüzünü siliyoruz demişlerdi bize.
papatya2010 un doğumu yarın mı ayyy ne güzel maşallah rahat bi doğum olur inşallah hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?