2010 Temmuz Anneleri : )

inşallah cnm benım verdigin moral için teşekkür ederim hayırlısı neyse o olsun hakkımızda

aminnnn canım artık tehlikeli zamanları atlattı yavrularımız ben hep öle düşünüyorum biz yapıcamızı yaptık bundan sorası yavrularımıza kaldı onun geliceği gün ne ileri ne geri şaşmaz Rabbim hayırlısını versin

canım randevumu bugüne almak zorunda kaldım. bugün 17:30da gidicem Allah nasip ederse. nstyede bağlanıcam. umarım birşey çıkmaz çünkü bu hafta ağrılarım oldu biraz sıkıntılı geçti.

canim insallah guzel haberlerle gelirsin merak etme, agrilar artik normalmis bizim donemlerimiz icin, endiselenme.

papatya2010 nasıl heyecan durumları? yarın Allahın iziniyle bebeğin kucağında. bugün onunla yanlız son günün. bol bol konuş onunla. karnına son tekmeleri. yarın artık kucağında inşallah. Allah sağlık versin. kamera fotoğraf işini naptınız? hastabakıcılara verince kamerayı çekim yapıyolarmıymış sordun mu? bir de bebe şampuanı ve havluyu bebek için mi istiyolar sordun mu?cerrahide bebeği yıkamıyoruz demişlerdi. üstündeki amniyos kalıntıları bebeğe faydalıymış. sadece yüzünü siliyoruz demişlerdi bize.

maşallah katrem papatya ve nefertiti kelebek maşallah kuzularınızı aldınız kucağınıza. yarın da diğer papatyamız. Allah bizlere de bu mutlu günü sağlıkla yaşatsın inşallah. meleklerinize Allah uzun ömür versin. kızlar haziran annelerinde bile bu kadar doğuran yoktur :)) maşallahımız var. bizm de 3 buçukta doktor kontrolümüz var. bakalım kaç kilo oldu kuzumuz. ben zayıflıyorum gitgide kızlar yaa. yani karnım kocaman yüzüm küçücük kaldı. yediklerimi bebek alıyo heralde. iştahım da çok azaldı zaten. zorla öğürerek yemek yiyorum yani. hayırlısı olsun.

inşallah cnm benım verdigin moral için teşekkür ederim hayırlısı neyse o olsun hakkımızda

tatlım hiç üzme kendini şu an bebişin gelişiminin büyük bi bölümünü tamamladı. bundan sonrası erken doğum olarak kabul edilmiyo. çoğu bebek zaten 35. haftadan sonra doğuyo. arkadaşlarımın çoğu böyle doğurmuş. hepsinin bebişlerinin de maşallahı var. sen hiç sıkma kendini. hayırlısıyla kucağına alırsın mis kokulunu yerimseniben

dogru sölüyosun cnm hakkımızda hayırlısı

aminnnn...sen de hayırlı haberlerle gel inşallah. bazı hamilelerde olabiliyomuş zayıflama. hem zaten havalar da sıcak. iştah mı kalıyoki insanda. bi de üstüne heyecan var tabi... kuzucuğun alıyodur mutlaka kilosunu. ben de artık kendime kilo almıyorum. hepsi minişime gidiyo.

kizlar benim doktorum artik ahududu cayi, hurma, ananas, ananas suyu ve sex onerdi, bunlari dogumu yaklastiriyormus, dogumu yaklasan arkadaslar tabii normal dogum yapacak arkadaslar isterlerse deneyebilir.

kizlar benim doktorum artik ahududu cayi, hurma, ananas, ananas suyu ve sex onerdi, bunlari dogumu yaklastiriyormus, dogumu yaklasan arkadaslar tabii normal dogum yapacak arkadaslar isterlerse deneyebilir.

bu ara benim canım çok ananas çekmişti deli gibi yedim... allahtan bişi olmamış...

slm kızlar nasılsınız çok fazla internete giremiyorum doğumuma 23 gün kaldı ve ben haftaya taşınıyorum çok zor ya kızlar

cnm benım insan yinede tedirgin oluyo işte ne biliyim inşallah hepimiz sag salım kavusuruz yavrularımıza
umutlu inşallah sağlıkla kucağına alacaksın ay sonu sen de kuzunu. sakın canını sıkma.

inşallah cnm benım sıkmamaya çalısıyorum elimden geldigi kadar

kızlar sonra görüşürüz ben bugun hiç dinlenmedim azcık dinleniyim kendinize ii bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…