2010 Temmuz Anneleri : )

ben aldım ama içmedim canım. yaa onu da götürcez mi hastaneye kimisi götürün demiş ama. hatta rezene çayı bile götürün demiş. hangibiri sıcak valla şişti çanta.

benim arkadaşım doğumdan önce başlamıştı acaba hormonlara etki yapıp normal ilerlemesi gereken süreçde değişiklik yapar mı diye bende tereddüt ettim içip içmeme konusu hakkında.

en iyisi pazartesi doktora sorayım...

neyse ben kaçayım artık aşağıdan eşim seslenip duruyor gel artık diye...

hepinize iyi geceler iyi uykular...

maşallahh canımmm darısı başımıza artık kuzucuğunada maşallahhhh hayırlı bir evlat olsun inşallah

neyse ben kaçayım artık aşağıdan eşim seslenip duruyor gel artık diye...

hepinize iyi geceler iyi uykular...

iyi uykular tatlım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Maşallah oğluna.Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.:Saruboceq:

iyi geceler

medaa doğum yapmış allah analı babalı büyütsün inş bizde en kısa zamanda sağlıkla alırız meleklerimizi kucağımıza ben çok kaburgalarım ağrıyor deliksiz uyumayı özledim :sinifsinif:

kıslar bişey sorcam bana son 1 saattir çok garip bir sancı giriyor karnıma nefesim kesiliyor
ve 30 - 40 sn sürüyor 3 tür aynı ağrı doğum sancısı olabilirmi sizce suyum falan gelmedi ama

kıslar bişey sorcam bana son 1 saattir çok garip bir sancı giriyor karnıma nefesim kesiliyor
ve 30 - 40 sn sürüyor 3 tür aynı ağrı doğum sancısı olabilirmi sizce suyum falan gelmedi ama

sadece karnına mı canım??? kasıklar, bel, vajinal bölge????

kaydirigubbakcemile3 gece kuşu gel bakiiimmmmmm niye kaçtı senin uykun anlat bakem :))

yatıyordum aslında ama uyuyamadım. kalkıp süt içeyim dolapta duracağına kızıma yarasın dedim kalkarken göbeğimi öyle bir şekilde gördümkü ödüm patladı yani . bir tarafta inanılmaz sivri birşey vardı hemen bağırdım aşkım aşkım kalk göbeğim yırtıldı galiba diye. çok korktum ve ağladım :gitme:. neyseki eşim sakinleştirdi meğersem ben uyurken hep öyle oluyormuş ben hiç görmemiştim ama eşim sık sık görüyormuş göbeğimi o halde. muhtemelen dirseği ya da dizi olabileceğini söyledi korkumu tarif bile edemem.ay ben karnımı ellemeye korktum yavaş yavaş elletti neyse ağlamam geçti bir süre sonra. bende şuanda sütümü içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…