yatıyordum aslında ama uyuyamadım. kalkıp süt içeyim dolapta duracağına kızıma yarasın dedim kalkarken göbeğimi öyle bir şekilde gördümkü ödüm patladı yani . bir tarafta inanılmaz sivri birşey vardı hemen bağırdım aşkım aşkım kalk göbeğim yırtıldı galiba diye. çok korktum ve ağladım :gitme:. neyseki eşim sakinleştirdi meğersem ben uyurken hep öyle oluyormuş ben hiç görmemiştim ama eşim sık sık görüyormuş göbeğimi o halde. muhtemelen dirseği ya da dizi olabileceğini söyletti ay ben karnımı ellemeye korktum yavaş yavaş elletti neyse ağlamam geçti bir süre sonra. bende şuanda sütümü içiyorum.
kasıklarım dün çok ağrıyodu sadece karnıma giriyor ama iki büklüm oluyorum biraz daha bekliyim geçmesse artık hastaneye gidicem
kıslar bişey sorcam bana son 1 saattir çok garip bir sancı giriyor karnıma nefesim kesiliyor
ve 30 - 40 sn sürüyor 3 tür aynı ağrı doğum sancısı olabilirmi sizce suyum falan gelmedi ama
ben çıkıyorum uzanayım biraz
hepinize iyi geceler umarım geçer ağrılarım
benim hiçfikrim yok canım yaa keşke tecrübeli arkadaşlar burda olsalar ben ne desem boş daha haftamda erken hiç sancım olmadı
ben çıkıyorum uzanayım biraz
hepinize iyi geceler umarım geçer ağrılarım
günaydınnnnn kıslarrrrr
ben geldin aile hekimliğinden.idrarda protein çıkmadı çok şükür.ama tansiyonum niye öyle yükseldi doktor da anlamadı.takip edelim hergün tansiyonu dedi.ödem filanda yok bende nerdeyse hiç şişmiyorum ama ben de anlamadımbilmiyorumkismile
idrarda enfeksiyon varmış yine.antibiyotik vereyim istersen dedi.istemem dedim hele bi doğurim de bakarız
çok şükür herşey yolunda yani kaydirigubbakcemile2
selam kızlar dün doktora gittim nst ye de bağlandım hifif sancılar belirlendi haftaya perşembe kontrol edicek yine ama çok büyük ihtimal cuma gününe doğum gerçekleşir dedi 38+3 te olmuş oluyor yani
2 temmuz cuma günü hayılısıyla ardamı kucağıma alıyorum :lepi: çok heyacanlıyım
yuppiiiiiiiiiiiii artık 4 yıllık mezunummmmm zemuszemus
kızlar doktordan geldim..
herşey yolunda çok şükür.
kızım 3370 gr olmuş..
12 temmuzu kesinleştirdik kısmet olursa 12 temmuzda sezeryana giricem.
6 temmuzda son kontrole gidicem..
hayırlısı olsun hepmiz için..
flowersun ben pompa falan almadım almıcem da.gerek olursa hastanemin yanıbaşı Carrefour..2 dk da alınır.
elfida77 senin içinde hayırlısı olsun..
krep yapıyorsan koyulur ama koymasan daha iyi un bize yaramaz :CüvCüv:
Çoklu alıntı yaparken kimlere alıntı yapacaksan no yazan yere bas en son kişiye alıntı yap hepsi bir seferde çıkar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?