2010 Temmuz Anneleri : )

arada yalancı agrılar gırebılırmıs
hastaneye gıtmemız gereken durumlar
5 veya 10 dk bı düzenli giren ve 30-40 sn gelen agrılar
kanama
suyun gelmesı
bebegın hareketlerınde azalma
bunlar varsa dra gıdın kızlar
aralarda ve duzensız gıren yalancı dogum sancıları doguma hazırlayan sancılarmıs onlar dogum habercısı degılmı
ınternete okudum haberınız olsun

ayy kasıklarım patlıyor resmen gaz sancılarım oluyor ve buda kasık ağrısı yapıyor off ya doğurmak istiyorum :sinifsinif:

kızlar doğum belirtisi karnınız taş kesilir böle basket topu gibi sepsert olur taş gibi karnından aşayıya damarlar aşalıya çeliliyormuş gibi ağrı olur çok şiddetli işte bu varsa durum vahim koşun doktora

şimdi pek tarif edemedim belki ama yalancı sancılar hep olur adet sancısı kasık ağrısı vs bunlar doğumunyaklaştığını belirler ama hemen doğum olcağını göstermez
suyunuz patlarsada hiç telaş yapmadan çok ılık banyoya girin ve doktorunuzu arayın

ayy yaşayınca ne kadar kolay anlatılıyor şuan suyum patlasa 2ci doğumum olmasına rağmen ağlaya ağlaya hastaneye koşarım sanırım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ama siz yinede sakin olmaya çalışın bebek için en hayırlısı bu

banyoyu doktorunuzda der zaten bebeği doğuma hazırlamak için ılık banyo veriyolar ama her doktorda bir değildir tabiii

:sinifsinif:
ya ben bebek şekerlerine hala karar veremedim..

Şu biberonlardan mı sipariş versem bende netten?

canım bende biberonlu modelden yaptırdım.

ama internette fiyatlar benim araştırdığımda biraz pahalı gibi geldi.

dışarıdan tanesini 1 liraya yaptırdım aklında bulunsun.

:sinifsinif:

canım bende biberonlu modelden yaptırdım.

ama internette fiyatlar benim araştırdığımda biraz pahalı gibi geldi.

dışarıdan tanesini 1 liraya yaptırdım aklında bulunsun.

evet canım...
dışardan bakmam lazım ne olursa olsun belki pazarlık falan da yapılır daha ucuza gelir..

Bu model de hoşuma gitti..düşüneyim..

evet canım...
dışardan bakmam lazım ne olursa olsun belki pazarlık falan da yapılır daha ucuza gelir..

Bu model de hoşuma gitti..düşüneyim..

bu modelde çok güzelmiş. zaten insan dükkandan içeri girince hangisini seçeceğini şaşırıyor doğrusu.

bende şimdi internetten bu loğusa şerbet bardaklarını süslüyorlar onlara bakıyordum.

eğer kendim yapabileceğim bir model bulursam yapacağım doğumdan önce.

kızlar bu pusetlerde bebekler doğar doğmaz yatabiliyorlar mı?

bana bayağı bir dikmiş gibi geldi nasıl yatacak onda puset çünkü oturuyor gibi duruyor.

kızlar bu pusetlerde bebekler doğar doğmaz yatabiliyorlar mı?

bana bayağı bir dikmiş gibi geldi nasıl yatacak onda puset çünkü oturuyor gibi duruyor.

bunların da modeller var canım..bazıları oturuyormuş gibi daha dik, bazıları daha yatar pozisyonda..

alacaksan buna dikkat et..

ama ne olursa olsun yenidoğan bebeği yatırırken bel kısmına katlanmış battaniye koyarak yatak pozisyonuna getirmen lazım..

aklında olsun..

ben arkadaşımdan aldım hastaneden çıkarken kullanıcam ama dediğim gibi bel kısmına destek battaniye koyucam..

ben pier cardinin bir modelini aldım bana şimdi çok dikmiş gibi geldi şimdi.

hiç düşünmemiştim alırken. bakalım battaniye ile yatak bozisyonuna gelecek gibi mi?

ben alırken yeni doğan bebekler için sırt destek minderi vardı ana kucaklarının içine koymak için ondan da aldım.
ama aslında gereksizmiş, dediğin gibi battaniye de koyulabilirmiş...

ben pier cardinin bir modelini aldım bana şimdi çok dikmiş gibi geldi şimdi.

hiç düşünmemiştim alırken. bakalım battaniye ile yatak bozisyonuna gelecek gibi mi?

ben oğlumda hiç kullanmadım, almamıştım yani..
şimdilerde arkadaşlarda gördüm hepsi de altına battaniye katlayarak düz pozisyona getirmeye çalışmışlar.

sonraki aylarda önemli değil belki ama yenidoğan bebek o şekilde 2 büklüm yatamaz..

canım hangi siteden bakıyosun ben de bakayım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…