2010 Temmuz Anneleri : )

merhaba kızlar bgn dr kontrolüm vardı 40. haftaya giriş yapıyorum bgn nst ye girdim hiç sancım yok dr bu kızın gelmeye niyeti yok mu dedi
utrasyondan bir bakalım ne durumdayız dedi kızımın başı daha doğum kanalında deilmiş sağ tarafıma dayalı duruyo başı eğer dönmez ise 5 temmuz da sezeryanla alacak dr amcası ALLAH hepimiz için hayırlı olanı nasip etsin ama biliyomusunuz epi normal olmasını çok istiyordum artık kısmet ne olucaksa hakkımızda hayırlısı...

maşallahhhh bebişlerinize kıslarrrr

maşallah valla..bu haftada bu kilo evet çok ilerde..hayırlısı olsun.

hayırlısı olsun senin de az kalmış.

maşllh tüm annişlere bebeklerin kiloları iyi hem kendilerine hem bebeklerine iyi bakmışlar bende dogum hikayelerini okuyorum aglıyorum öyle ugraşıyorum evde sizlerle sohbet etmek güxel

hayırlı olsun canım 40. hafta içinde doğum belirtisi olmaz ise hemen sezeryan ile aldırmanı tavsiye ederim..çok fazla bekletme yani.

selam kızlar
sabah kontrolüm vardı
oğluşum 2.350 gr. 46 cm olmuş
ben de rekorumu kırıp son 1 ayda 4 kilo almışım kendime koca bi yuh çektim
önceki kontrolümde ben kendime1 kilo almıştım bebişim de1 kilo almıştı.
bu defa ben coşmuşum ama bebişimi çok besleyememişim sanırım
o kadar da dikkat ediyorum halbuki
biraz canım sıkıldı. doktoruma kalsa iyi normal sıkıntı yapma diyo ama
kilo olarak ilerden gitmesine alışmıştım bebişimin.
bu defa 2500 ün altında beklemiyodum
kızlar sizce nasıl çok mu küçük bebişim?

slm kızlar... yasecim hiç üzülme benim bebişte hep önden gidiyoduo kadar dikkat etmeme rağmen 36+6 2719 olmuş 1 hafta geri bende çok üzülmüştüm ama doktorum önemli olan sağlıklı olması dedi çok dikkate almadı kiloyu Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin....

Yeni anneler bebeklerinize ve size sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum....darısı tüm bekleyenlerin başına....

aaaa üzülme canım maşallah kuzuna sağlıklı olsunda kilonun önemi yok. zaten bir haftaarı bir haftalarını tutmuyor bidahakine dahada büyümüş olur inşallahhhh :))

ben kesinlikle genel anestezi istiyorum ne olup bittigini hiç bilmeyeyim

ben de işte cesaret edemiyorum da cesaret eden varsa nasıl oluyor onu merak ediyorum...benim doktor dedi ki epidural en rahatı, genel anestezi epidurale gore 10 kat daha riskliymiş, bir kere solunum duruyor dedi...bakalım hangisini yapıcaz hakkımızda hayırlısı olsun...

selam kızlaaar,
biz de şimdi kontrolden geldik. kızım 2800 gr. ben de 1 kilo almışım 2 haftada. herşey normal dedi doktorumuz. erken gelmesi beklenmiyo kızımın. yasecim senin bebiş küçükse benimki iyice küçük demektir. ki doktor normal dedi.

maasallah
bebek bıraz tombıs sendede bendekı gıbı gebelık sekerımı vardı hacer

bı akrabamız genel aneztezıyle dogurdu on dıslerınden bırı kırıldı oksıjen zımbırtısını bogaza sokarken kadnın dısını kırmıslardı
ayrıca beyın ve akcıgerler dede allah korusun zarar zıyan olabılıyor
karısmak gıbısı olmasın ama bence aksı bı durum olmadıkca dogumları 4 zorluk derecesıne ayırdım deneyımım yok sadece tahmınıme gore ayırdım ve kısısıne gore degısebılır bu sıra

1- en kolayı normal dogum
epıduralsız ve epızyonsuz
2- epıdural normal dogum
3- epıdural sezeryan
4- genel sezeryan

herkese merhaba şekerler :dance:

canım hayırlısı olsun. kızın sağlıklı gelsinde varsın sezeryan olsun. maşallah diyelim hihoyyyt

canım bence bebişinin kilosu gayet iyi. endişe edecek birşey yok. bak doktorunda normal demiş. kendi aldığın kiloya da sıkılma hiç. unutma ki aslında oda bebişin için. yani süt olacak ilerleyen zamanlarda a.s

selam canım
maşallah senin kuzucuğuna da
kilosu falanda gayet iyi :1rolleyes:

haklısın bence, genel anestezi en kötüsüymüş..ama bana göre sezeryanlar normalden daha kolay o yüzden
benim listem de şöyle;

1- epidural sezeryan
2- genel sezeryan
3- epidural normal
4- normal bol sancılı :))

aaaa üzülme canım maşallah kuzuna sağlıklı olsunda kilonun önemi yok. zaten bir haftaarı bir haftalarını tutmuyor bidahakine dahada büyümüş olur inşallahhhh :))

teşekkür ederim kızlar hepinize
tabiki önemli olan sağlıklı olmaları
inşallah hepimizin bebişleri sağlıklı doğarlar

kıslar benim bebiş oturmama izin vermiyo. azcık ayaklanıyım. sonra katılırım sohbetinize. hepiniz çok öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…