2010 Temmuz Anneleri : )

bu arada kızlar benden size küçük ama önemli bir bilgi bebek doğduktan sonra cildinde verniks koza diye yapışkan bir sıvıyla doğar.ve bebeğin cildinde verniks koza ne kadar uzun süre durursa okadar iyiymiş yani hemen banyo yaptırmayın bebeklerinizi.

canım hangi siteden bakıyosun ben de bakayım:)

canım tatlı telaş diye bir site var oradan bakıyorum.

ama fiyatlar çok pahalı ve sadece altı tane kaç kişiye yetecek ki?

ayaklı bardakları kurdele mavi boncuk falan gibi şeylerle süslemeyi planlıyorum.

canım zaten bebeği doğar doğmaz hastanede yıkamıyorlar mı ki?

bizim elimeizde olan birşey değil sanki?

birde ne işe yarıyormuş?

canım tatlı telaş diye bir site var oradan bakıyorum.

ama fiyatlar çok pahalı ve sadece altı tane kaç kişiye yetecek ki?

ayaklı bardakları kurdele mavi boncuk falan gibi şeylerle süslemeyi planlıyorum.

çok pahalı gerçekten ben almam ama kendim yapabilirim.
düz su bardaklarından alıp minik bebek bibloları ve kurdele veya dantel fisto vs ile süsleyebiliriz mesela. tepsi ve sürahiyi de takım yapabiliriz...
çok şık olur kimsede görmedim ben...

canım artık çoğu hastanede yıkanmıyor bebekler.sadece bir bezle hafifce siliniyor.benim çalıştığım hastanede öyle.bebeğin cildini koruyor ve ciltte nekadar uzun süre durursa okadar iyi diyor kadın doğum prof.u.ben 5-6 gün yaptırmıycam.ilk bebeğimide öle yapmıştım

bende kadeh bardaklaırın ayak kısmına kurdele falan yapmayı planlıyorum. almak akıl karı gibi gelmedi banada.

bende daha önce kimsede görmedim bunu internette gezerken rastladım.

biraz kokoş olduğum için aklıma yattı doğrusu.zemuszemuszemuszemus

galiba göbek düşene kadarda yıkamamak gerekiyor. yada her doktor farklı söylüyor galiba.

çünkü geçen sene doktor bir arkadaşıma yıkayabilirsin dedi diğerine yıkama dedi.

bakalım bizim doktorlar ne diyecek?

ben de çok beğendim:)
anneannem görse de bi de zil takalım bari derdelikafadulden

evet canim haklisin her dr farkli soyluyor iki arkadasimin bebegi oldu biri ertesi gun yikamaya basladi ama gobek cevresine cok dikkatlice kuruluyordu, diger arkadasim sadece sildi bebegi gobegi dusene kadar.

selam kızlar.
konuyla alakasız ama birşey soracağım, siz taşıma koltuğu anakucağı tarzı birşey aldınız mı? ben onu sona bıraktım da.. pek bir çukur gözüküyorlar ne yapsam karar veremedim..tavsiyeniz varsa fikir olur bana.

ben aldim canim ana kucagini babamiz cok hevesli oldugu icin muhtemelen o kullanacak, tasima koltugu dedigin araba koltugu mu?Eger oysa onu da aldim burada bebegi hastaneden onsuz cikaramiyorsun zaten.

selam kızlar az önce kontrolden geldim.kızımın kilosu 3900 gr boyu 51 cm olmuş,41 haftalık gözüküyormuş.doktorum inanamadı 3 kez ölçüm yaptı hepsindede kilo aynı cıktı.daha 4 haftan var ama beklemicek dedi.haftaya cmt çatı kontrolu yapılacak ama böyle giderse sezeryanla alıcam bebeği dedi.
artık haftaya doğum şeklim belli olucak

taşıma koltuları ana kucaklarıdır zaten ilk dogan için bu ürünler kullanılır ve oto koltugu yerinede kullanılır gökçek.yani anakucagı alman lazım

ben aldim canim ana kucagini babamiz cok hevesli oldugu icin muhtemelen o kullanacak, tasima koltugu dedigin araba koltugu mu?Eger oysa onu da aldim burada bebegi hastaneden onsuz cikaramiyorsun zaten.

bizim arabamız yok, o yüzden oto koltuğu düşünmüyordum ama babamın arabası için kullanabiliriz diye hem evde ana kucağı hem arabada oto koltuğu hemde taşıma koltuğu kullanmak amacıyla istiyorum, 3 kullanımı olur hem :) seninki ev tipi ve oto koltuğu mu, oto koltuğu ne marka tavsiye edersin

taşıma koltuları ana kucaklarıdır zaten ilk dogan için bu ürünler kullanılır ve oto koltugu yerinede kullanılır gökçek.yani anakucagı alman lazım

anladım canım ama çok marka çok çeşit var. mesela 0-13 kg. aralığında almayı düşünüyorum. uygun birşeyler bakıyorum nette de kararsız kaldım.alan varsa bakayım en azından diye :)

[
canım zaten bebeği doğar doğmaz hastanede yıkamıyorlar mı ki?

bizim elimeizde olan birşey değil sanki?

birde ne işe yarıyormuş?

hastanede bebegi silip veriyorlar, bende gobek dusene kadar yikamayi dusunmuyorum,o sivi bebegin anne karnindan cikip dunyaya uyum saglamasini sagliyormus diye duymustum.

canim benimki oto koltugu, markasi Graco aldim.Ama evde de kullanabilirsin tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…