selam kızlaaar,
biz de şimdi kontrolden geldik. kızım 2800 gr. ben de 1 kilo almışım 2 haftada. herşey normal dedi doktorumuz. erken gelmesi beklenmiyo kızımın. yasecim senin bebiş küçükse benimki iyice küçük demektir. ki doktor normal dedi.
haklısın bence, genel anestezi en kötüsüymüş..ama bana göre sezeryanlar normalden daha kolay o yüzden
benim listem de şöyle;
1- epidural sezeryan
2- genel sezeryan
3- epidural normal
4- normal bol sancılı :))
kızlar meraba,geçmişi okuyamadım bugün neler yazıştınız. bugün ben medipol hastanesine gittim ve dün orda doğum yapan papatya2010 arkadaşımızı ziyaret ettim.bebeği maşallah çok tatlı.3700gr doğmuş adı çağakan. hepinize selam söylememi istedi bnden. eve dönünce hemen yazacakmış sizlere de.maşallah diyelim kırk binkere.darısı bizlerin başına inşallah.:Saruboceq:
ayyyy maşallahhhhkuzuyaaa sağol canım selamı getiren götüren sağolsun :))
kızlar meraba,geçmişi okuyamadım bugün neler yazıştınız. bugün ben medipol hastanesine gittim ve dün orda doğum yapan papatya2010 arkadaşımızı ziyaret ettim.bebeği maşallah çok tatlı.3700gr doğmuş adı çağakan. hepinize selam söylememi istedi bnden. eve dönünce hemen yazacakmış sizlere de.maşallah diyelim kırk binkere.darısı bizlerin başına inşallah.:Saruboceq:
epidural hakkında sormak ıstedıklerını cevaplayayım.salı güü oldum ben.
bende dün akşamdan beri deli gibi miğde ağrısı çekiorum ve sabah dayanamadım doktora gittik.bebeğimiz gayet sağlıklı ve gelmeye niyeti yoksempatiksalakcinniama benim sol böbreğimde hafif sarkma olmuş ve hamilelikte olurmuş ve hala ağrılarım var deli gibi:gitme:
ve bebeğimin sol yumurtalığında hidrosel(su toplanması) varmış çok kafayı taktım buna doktor olabilir diyo ama ben delirdim siz böyle birşey duydunuzmu.doğduktan sonra çocuk doktoruna hatırlatmamı söyledi açıkcası kendimi unutttum bunu kafaya takmaya başladım:gitme:
canım çok sağol ama çok üzülüyorum.canım geçmiş olsun şu linke bir bak istersen belki yardımı olur
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...-torbalarinda-su-varmis-bilgisi-olan-var.html
bende dün akşamdan beri deli gibi miğde ağrısı çekiorum ve sabah dayanamadım doktora gittik.bebeğimiz gayet sağlıklı ve gelmeye niyeti yoksempatiksalakcinniama benim sol böbreğimde hafif sarkma olmuş ve hamilelikte olurmuş ve hala ağrılarım var deli gibi:gitme:
ve bebeğimin sol yumurtalığında hidrosel(su toplanması) varmış çok kafayı taktım buna doktor olabilir diyo ama ben delirdim siz böyle birşey duydunuzmu.doğduktan sonra çocuk doktoruna hatırlatmamı söyledi açıkcası kendimi unutttum bunu kafaya takmaya başladım:gitme:
haftaya kendi doktoruma gidicem.bakalım o ne diycek endişeleniyor insan ister istemez ya nasıl bişidir annelik duygusu ya:gitme:geçmiş olsun mide ağrısı kötüdür. benim de böbreğimin birisi sırtıma kaçmış. hamilelikte oluyomuş gebelik kesesi böbrekleri oraya bıraya öteliyomuş doğumdan sonra yerine geliyomuş. bir de büyüme olmuş sol böbreğimde. bebek için bence Allahtan hayırlısını dile kötüyü düşünme. onlar doktor mutlaka bliyolardır boş yere üzülüp bebeğine zarar verme. erken teşhis edilen herşey tedavi edilir. varsa bir problem ve yapılması gereken bişi varsa doktorlar yaparlar kötüsünü düşünmemeye çalış.yanlız prof recep hasın anne karnında bebeğin böbreğinde galiba su toplaması olmuş onu anne karnında enjektörle çekip suyu boşalltmış böyle bişiden bahsetmişlerdi gittiğimde.çok endişeliysen ona görünebilirsin güvenilir bir kaynaktan bilgin olur.çapada prof kendisi.
haftaya kendi doktoruma gidicem.bakalım o ne diycek endişeleniyor insan ister istemez ya nasıl bişidir annelik duygusu ya:gitme:
offfffffff kıslarrrr yaaaaaaaaaa içim sıkılıyor((
haklısın bence, genel anestezi en kötüsüymüş..ama bana göre sezeryanlar normalden daha kolay o yüzden
benim listem de şöyle;
1- epidural sezeryan
2- genel sezeryan
3- epidural normal
4- normal bol sancılı :))
safkancımm
bizde şekerden şüphelendik ama şeker çıkmadı.sanırım kullandığım kan demir vitamin ve balıkyağı hapı yaradıkaydirigubbakcemile3
kan sayımı yapıldı oda ıyı cıktı su seviyeside iyiymiş ve normalde bebeğim tersti şu anda normal doğum şekline dönmüş ama tosuncuk olduğu için kesinlikle normal doğum yaptırmam dedi doktorum.eğer sezeryan olursada epidural sezeryan istiyorum eşimde gircekmiş doğuma.umarım öle beni görünce bayılmazu
offfffffff kıslarrrr yaaaaaaaaaa içim sıkılıyor((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?