2010 Temmuz Anneleri : )

valla canım bende evle uğraşıyorum şunu başka yere koyalım, bu dolabıda boşaltayım bebekin eşyalarından koyarım yıkamadığım giysilerinide yıkadım ütüledim öyle işte canım. şekerlerimizide geçen gün tamamladım bizde mevlütte yemek verilir o yüzden şekerleri sadece yakınlara dağıtıcam zaten 45 tane yaptım yeter diye :)

babamızla yürüyüşümüzü yaptık onu arkadaşlarının yanında gönderdim bizde oğlumla net keyfi yapıcas ama ütü yapıcam sonrakafamçokkarıştı

diğer taraftan derken kayınvaldenler filan mı?

yok canım kayınvaldemlerle buzdağından daha soğuğuz doğumumda bile burada olmayacaklar tatile gideceklermiş. eşimin işiyle ilgili sorunlar var her ne kadar bana yansıtmamaya çalışsada farkedebiliyorum.

yok canım kayınvaldemlerle buzdağından daha soğuğuz doğumumda bile burada olmayacaklar tatile gideceklermiş. eşimin işiyle ilgili sorunlar var her ne kadar bana yansıtmamaya çalışsada farkedebiliyorum.

canım iş hayatı biliyorsun karışık.

birgün herşey çok iyiyken ertesi gün işler değişebiliyor. aşılamayacak bir sorun değildir inşallah.

ailevi konularıda hiç taka kafana. bizimkilerde öğle pek ilgili değiller. kayınvalidem mesela bana gelmeyi çok istiyor ama doğumdan önce.

ne işime yarayacaksa doğumdan sonra annen kalır diyor o zamana iş var çünkü((

hatta bana geçen gün denize gidebiliriz doğumdan sonra sen arabada oturursun diyor. öğle yapan çok insan var diyede beni ikna etmeye çalışıyor. hangi insanoğlu arabada oturup diğerlerinin denize girmesini beklerse birde kucağında minicik bebeğiyle.

akıl işte

bu kayınvalidelere bebek sevmek yasakkk sevdirmeyn kızlar göstermeyin yüzleriniiiiiklava:

bu sıcakta arabada bebekle oturucan onların denize girmesini seyredicen. gerçekten pek mantıklıymış yani. neyse boşver yaa.takma kafana mantıksızmış biraz. ama doğumdan sonra gelse daha sinir olurdun boşver. ne kadar olsa insanın kendi annesi gibi yok.

bebek bereketiyle gelir derler çözülür inşallah sıkma canını.

ya kızlar su içmekten ölücem bugün çok sıcaktı yollardaydık sürekli su içesim var ama heralde bugün 4ltyi bulmuştur kesin içtiğim sıu. doktor hamileyken bu kadar su içerseniz kalp hastası olursunuz dedi ama içmeden duramıyorum bir de sürekli meyve yiyorum. sürekli canım bişeler yemek istiyo ama ne bilmiyorum. ne bulursam yiyorum midem artık almıyo ama hala canım bişeler istiyo.suuu suuu diye sayıklıyo beynim sürekli.

:))) yaaa bende sürekli meyve yiyorum o düzenli beslenen kız gitti son günlerde :))

Allah analı babalı büyütsün..gözümüz aydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…