kızlar ben doğum yaptım 1 hafta önce.bir kızım oldu allah bağışlarsa.epidural sezeryan oldum.suyum geldi açılmamda vardı ama bebek dönmemişti.acil sezeryana alındım.en kısa zamanda doğum hikayemi ve kızımın fotografını paylaşacağım.görüşmek üzere
kızlar ben doğum yaptım 1 hafta önce.bir kızım oldu allah bağışlarsa.epidural sezeryan oldum.suyum geldi açılmamda vardı ama bebek dönmemişti.acil sezeryana alındım.en kısa zamanda doğum hikayemi ve kızımın fotografını paylaşacağım.görüşmek üzere
sunnycım ınan cesaretınden dolayı senı kutluyorum
cunku ben agrıdan acıdan degıl medıkal ıslemlerden korkuyorum oyuzden mudahalesız agrılı dogurmak ısıyorum veya epıdural normal ıstıyorum ama bu ısler kısmet bılıyorsun
bıde normal dogumda sınır yokya o hosuma gıdıyor ıstersem 5-10 tane dogurabılıyorsun ama sezeryanda sınır var ondan sevmıyorum gercı ben 2-3 taneden fazla dusunmuyorum ama yıneden bu sınırlama dusuncesı hosuma gıtmıyor
sen de haklısın açıkçası bu sınırlamayı düşünmemiştim hiç..sen baya ince düşünüyosun arkadaşım asıl ben seni tebrik ederim ..çünkü dediğin de doğru sınırlama olması kötü..
3 tane sezeryan yapan arkadaşım var benim. 4 çocuk düşünüyosanız tebrik ederim valla. ben 2.yi yaparmıyım bilmiyorum açıkçası.
esraben senin ne zamandı doğum?
Allah nasip ederse perşembeedelikafaduldendelikafadulden
şaka gibi yaww
daha erken değil mi canım?
neden öyle?
sanırım 37+4 olacaksın perşembe.
erken biraz canım ama benim gebeliğim riskliydi hep..
kan pıhtılaşması var,insüline benzer bir iğne vuruldum gebeliğim boyunca hergün..
doktorum gelişimini tamamlamış riske atmaya gerek yok dedi..
tamam dedim :1closedeyes:hayırlısıyla bi doğuraydımkafamçokkarıştı
tamam o zaman..haklısın gelişimini tamamlamış oluyor.
hadi hayırlısı bakalım..
iyi geceler....ayy 2 sayfa geçmiş okudum iki kişi doğum yapmışş..daha gerıye gitsem ne görürüm acabakaydirigubbakcemile3..maşallah bize..temmuz gelmeden coştuk..temmuzun ilk haftası büy7ük bir patlama yaşarız heralde..kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?