2010 Temmuz Anneleri : )

ıyi geceler kızlar,
Herkesler yatmış ben sonradan gelmişim,
Annemler geldi Allaha şükür.
Sohbet muhabbetten size bakamadım.
Kavuşma heyecanı var tabi.
Ayyy bizimkiler bana tombik tombik deyip duruyorlar,çok tombiş olmuşum.
Oyyy çok rahatım artık.
Anneciğim yemeklerimi yapıor,
Kardeşim de temizlik de eşime yardım ediyor.
Yani biz bu aralar Rüzgarla süperiz:)) olumunekankayizsmile
Yarın girebilirsem konuşuruz.
2 günde özledim hepinizi.
Biraz geçmişi okuyayım.
Bakalım bu 2 günde kimler doğurmuş kaydirigubbakcemile3

Geçmiş olsun canım,
Allah meleğine uzun ömürler versin.
MAŞALLAH...

bende gidip uyuyayım birden uyku bastırdı gözlerim kapanıyor.

hepinize iyi geceler...

İyi geceler canım.
Tatlı rüyalar.

Rüzgar Paşa çok hareketli.
Ben de uyumak istiyorum ama yataktan kaldırdı beni.
Bu akşam yürüdük biraz bizimkilerle.
Komşumla karşılaştım,aynı zamanda doğum hemşirem.
Nereye kız doğumamı gidiyosun diyo.
Yok dedim sensiz gidermiyim?
Kamerayla hazır bekliyo olucam seni merak etme diyo.
Sevindim,insanın böle komşuları olması güzel.
Doğum anımız ölümsüzleşecek yaşasın:))
Bu yürüyüşlerden midir nedir hareketlendi sıpacım.
Dursa da uyusam.

herkese iyi geceler..mirmirmirmir

benim kız da beni uyutmadı kalktım buraya geldim ama kimsecikler yok.mirmirmirmir

Misscapris gözün aydın annenler gelmiş..:lepi:

günaydınlar , kızlar ben geceleri 11de uyuyakalıyorum,sonra sabaha kadar malum 10 kere tuvalet seansı ama 6dan sonra uyuyamıyorum yaa. sabahın 6sında da kaldıramıyorum kimseyi, yatamıyorum da kalçalarım çok ağrımış oluyo dolaşıp duruyorum evin içinde sabahları. size bakayım ded,m beni gibi uykusuz var mı die ama yok galba.

Günaydınn ...
bende tüm gece uyuyamıyorum... 2 saatte bir kalkıp 1 saate yakın oturuyorum..:çok üzgünüm:
Benimde ellerim uyutmuyor.. ellerim ve kollarımdakı agrılar :çok üzgünüm:
Ama şimdi bırasdan uyumaya gıdıp 11-12 ye kdr zorlada olsa uyuyorum.. uyumak denirse.. yatagın içinde dööön durr ..

ALLAH bagışlasn yavruşunu.. bir ömur saglıkla :Saruboceq:

iyi pazarlar herkese
bende erkenden uyananlardanım. gün boyu deniz kenarında geçirip geceleri ancak girebiliyordum foruma daha öncede çalışıyordum bu nedenle yazamadım pek ama nickleri isim olarak düşünürsek hepinizi tanıyorum nerdeyse ve her doğan bebek haberiyle çok mutlu oluyorum daha çok cesaretleniyor insan umarım bende kollarıma alabilirim diye düşünüyorum.ilk bebek olunca hala inanmak zor geliyor anne olacakmıyım bende kaydirigubbakcemile3 kahvaltı hazırlayayım biraz bilgisayar başından kalkıp..bu arada aranızda muğla çevresinde yaşayan var mı?

tekrar günaydın ben 6-8 arası gezindikten sonra tekrar uyuya kalmışım şimdi uyandım. güll senle doğum tarihimizi 17 temmuz tyazmışız ikimiz de.

günaydın kızlar,

ben epidüral sezeryana karar verdim ancak bizim hastane hala belirsiz. Dun bu yüzden butun gece kabuslar gördüm, ya hayırlısı ile atlatsak şu doğum işini ne güzel olacak..

günaydın kızlar,

ben epidüral sezeryana karar verdim ancak bizim hastane hala belirsiz. Dun bu yüzden butun gece kabuslar gördüm, ya hayırlısı ile atlatsak şu doğum işini ne güzel olacak..

ben dün medipol hastanesine karar veridim ve içim rahatladı. bence biranönce karar verin. o da sıkıyor insanı çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…