2010 Temmuz Anneleri : )

günaydın kızlar.
bende hisar hospital de yapacağım kısmetse, epidural mi genel mi ona karar veremiyorum, normal olacak sanıyordum hep kısmet olmadı. korkuyorum sanki. son 15 gün şafak :)

selam iyi pazarlar güzel annler

benim evimde doğalgaz bağlanıyor dün başladılar bugüne bitmedi, henüz evde bide temizlikçi ablam var ben yatakta oturdum size yazıyorum ayy ne rahatım yaaa evde bin tane adam ama ayakta duramıyorum pek dün çok ağrılarım oldu doktoru aradım kalkmadan yat diyo aman nasıl yatayım evde bir sürü kişi mertide babannesine bıraktım tozda kalmasın die bide benim iki işim var ya daha mertin yatakları temizlencek her yer toz duman (((((((((

dün annemlerde kaldım ve mevlüt süslerini bitirdik çok şık oldular çokta ucuz oldu kendim alıp mağzemelri yaptığım için uğraşmasıda ayrı bir mutluluk ben mertinde mevlüdünde ve doğum gününde kendim yapmıştım zaten çok zevkli bişi çiçek marketlerden bulabirsiniz mağzemeleri çok şık şeyler var dışardan yaptırmaktansa evde daha güzellerini üretebilirsiniz

fotoraf koyıyım ama mert sd card girişini bozdu pcye fotoraf koyamıyorum malesef eşim yaparsa eklerim burayada :)))

günaydın kızlar.
bende hisar hospital de yapacağım kısmetse, epidural mi genel mi ona karar veremiyorum, normal olacak sanıyordum hep kısmet olmadı. korkuyorum sanki. son 15 gün şafak :)

ben ilk doğumumu sezeryan epidural yaptım şimdide öle inşallah genel e hiç gerek yok çünkü daha fazla narkoz hem sana hem bebeğe zararlı vede sütlede geçiyor bebeğe epiduralda yaklaşık 5 saat sonra ayaklanmış dolaşıyor oluyorsun genelde eğer narkoza karşı alerjin varsa devamlı kusuyorsun doğumdan sonra(hem kuzenim hem ablam yaptı ve 2 saat kustular malesef)birde epiduralin en güzel tarafı bebeğin çıkar çıkmaz kucağına veriyorlar mesela mertin kordon bağını ben kendim kestim ismini okuyarak alnından öptüm saat kaç ona baktım hemen
dakkası dakkasına hatırlıyorum doğumumu yukarıya çıkıncada hemen bebeğimi kucağıma aldım ve kokusunu duydum emzirdim en güzel tarafları bunlar bence ağrısız ama herşeyi bilmek boshayallersmile

kuzenim genel yaptı ikizlerini aldı kucağına boş boş baktı onlara ağlayamadı bile 2 saat sonra ancak bebeklerini hissedebildi 8 sene sonra kovuştu kuzularına ama hatırlamıyor bile yüzünde saf bi ifade herkeze boş gözlerle bakıyordu kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar.

ben epidurale karar verdim sen de sitedeki yorumları oku istersen, bir de doktorunla konuş ..benim doktor epidurale yönlendirdi beni. ay zaman yaklaştıkça insan heyecan yapıyor valla eyvahedigeldismile

selam canım peki epiduralde bacaklarını hissetmedin sanırım sonra kaç snra hissiyat geldi acaba ?

benim de arkadaş genel anestezi yaptı, bebek ilk geldiğinde geri götürün demiş. Öyle bir ağrı ile uyandım ki canımın derdine düşmüştüm diyor doğru düzgün birşey hatırlamıyor yani uyanma anı berbat bütün gün sersem gibi dolanıyorsun

selam kızlar...

ben de epidural sezeryan olucam kısmet olursa..
oplumda genel olmuştum..ama memnun kalmadım genel anesteziden...

Sunyy sen kaç haftalıksın?

aynen ben..kafamçokkarıştı

benim bir de solunum yollarım tıkanmıştı narkozdan uyandıktan sonra..
2 gün nefes almadım..
kimi insanda narkoz bu tarz yanetki yapıyormuş o da bana denk gelmişti..kafamçokkarıştıkabus gibiydi ilk 2 günüm.

selam kızlar...

ben de epidural sezeryan olucam kısmet olursa..
oplumda genel olmuştum..ama memnun kalmadım genel anesteziden...

Sunyy sen kaç haftalıksın?

deniz gunes cim ben su an 36 +0 ım. simdi hastane derdine dustuk bakalım. doktor da yurtdısına cıkmıs simdi ara da bul, muhtemelen 15 temmuz dogum tarihimiz olacak, bu hafta kesinlestirecegiz iste..sen epidural sezeryanı nerede olacaksın ? ben kadıkoy sifa yı secmistim ama doktor oranın anestezi uzmanı iyi degil diyince simdi baska yer bakıcaz mecburen..adam sorumluluk alamam diyor bana..

canım ben bursadayım..

doktorumun olduğu hastanede yapıcam bursada.Jimer hastanesi.

medipolü öneririm canım.

ben de epidural yapıcam, hatta ya gece acil gidersem de anestezist olmazsa genel olmak zorunda kalırsam diye korkuyodum. hiç istemiyorum genel olmayı ama kısmet tabiki.

canım ben bursadayım..

doktorumun olduğu hastanede yapıcam bursada.Jimer hastanesi.

Anladım canım , hakkımızda hayırlısı olsun..genel anestezi ile ben daha önce ameliyat geçirmiştim aynı kusma olayı bana da olmuştu. ameliyat kesilerim zonkluyordu kusarken hiç unutmam..ama herkese olmuyor daha hassas bünyen varsa oluyor bir de narkozun kalitesine göre de değişiyormuş.. ithal ve yerli narkoz çeşitleri varmış vs..

haklısın narkoz olayı da şans..ya da yapan yere bağlı belki de bilemiyorum..
dediğim gibi benim oğlumdaki sezeryanda çok iyi şeyler hatırlamıyorum narkozdan dolayı..
o yüzden bu sefer epidurali deniycem_ki normal şartlarda artık epidural yapılıyor ..

hakkımızda hayırlısı olsun..:Saruboceq:

az kaldı..
biz de alsaydık şu bebişleri hayırlısıyla kucağımıza..:Saruboceq:
bazen hamilelikten sıkıldığımı hissediyorum sona yaklaştıkça..:çok üzgünüm:

sunny benimde muhtemelen dogum tarihim 15 temmuz görünüyor fakat ben şu an 37+3 üm.senin sancıların ne durumda?benim 1 hafta önce nst de sancım 40 görünüyordu.şu anda ara ara sancılar hissediyorum.ben hastane olarak çamlıca medicanayı düşünüyorum.

canım hayırlsısı olsun da sen 15 temmuza kalmazsın gibi geliyor bana..
38.haftadasın yaklaşmış iyice.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…