valla bebeği çıkardılar amelşyat bitti hadi gidiyoz oğlunu öp kokla dediler bana ben ayaklarımı gösterirmisiniz dedim hemen kaydirigubbakcemile3 adam ayaklarıma vurdu ohhh dedim içimden hala ayaklarım var kaydirigubbakcemile3 sonra 2 saat sonra artık ayak parmaklarımın harekitini başladım hissetmeye 5 saat sonra ayakta dolanıyordum :lepi:selam canım peki epiduralde bacaklarını hissetmedin sanırım sonra kaç snra hissiyat geldi acaba ?
ben ilk doğumumu sezeryan epidural yaptım şimdide öle inşallah genel e hiç gerek yok çünkü daha fazla narkoz hem sana hem bebeğe zararlı vede sütlede geçiyor bebeğe epiduralda yaklaşık 5 saat sonra ayaklanmış dolaşıyor oluyorsun genelde eğer narkoza karşı alerjin varsa devamlı kusuyorsun doğumdan sonra(hem kuzenim hem ablam yaptı ve 2 saat kustular malesef)birde epiduralin en güzel tarafı bebeğin çıkar çıkmaz kucağına veriyorlar mesela mertin kordon bağını ben kendim kestim ismini okuyarak alnından öptüm saat kaç ona baktım hemen
dakkası dakkasına hatırlıyorum doğumumu yukarıya çıkıncada hemen bebeğimi kucağıma aldım ve kokusunu duydum emzirdim en güzel tarafları bunlar bence ağrısız ama herşeyi bilmek boshayallersmile
kuzenim genel yaptı ikizlerini aldı kucağına boş boş baktı onlara ağlayamadı bile 2 saat sonra ancak bebeklerini hissedebildi 8 sene sonra kovuştu kuzularına ama hatırlamıyor bile yüzünde saf bi ifade herkeze boş gözlerle bakıyordu kaydirigubbakcemile3
ben epidurale karar verdim sen de sitedeki yorumları oku istersen, bir de doktorunla konuş ..benim doktor epidurale yönlendirdi beni. ay zaman yaklaştıkça insan heyecan yapıyor valla eyvahedigeldismile
bizde cuma günü , gününe karar vereceğiz. henüz hiç konuşmadık ama normal olmayacağını söyledi. bakalım o ne önerecek ama sanırım epidurali isteyeceğim bende.. ne kadar sürüyor peki bu epidural sezeryan yaklaşık olarak biliyor musun??
ben cevaplıyım istersen bu soruna yanlış anlamayın beni şuan 18 aylık bi oğlum olduğu için en yakın doğumu yine ben yaşadım aranızda amacım ukalalık falan değil aksine sizi rahatlatmak aklınızda sorular kalmasın tabiki her doğum ve doktor farklı ama bilgisiz gitmek çok zormuş ben ilk doğumunda yaşamıştım onu o zman kadınlar kulübü üyesi değildim göğüs ucu kremini bile bilmiyordum yara olduğundan bile haberdar değildim ve sırf bu yüzden çok acı çektim o yüzden hep sölerim biriside bana anlatsaydı şu işleri die
epidural sezeryanda ilk önce seni oturtup sedyeye kafanı öne ey ve kendini kasma diyolar hiç bişi hissetmeden iğnelerini vuruyorlar ben çok kokuyordum ama hiç hissetmedim o heyecanla sonra 5 dakka bekliyolar uyuştumu die bakıyolar ve işlem başlıyor bebek herhangi bi problem olmazsa 10 dakka içinde çıkmış yukarda giyinmiş bile olabiliyor(benim oğlumu hemen çıkardılar allaha çok şükrü bi problem yaşamadık) annenin işlemleri uzun sürüyor biraz lazerle yapıştırıyorlar artık neyse fazla uzatmıyım toplamda =30 ila 35 dakika içinde yawruna ve seni yukarda bekleyenlerine kavuşuyorsun:lepi: hayırlısıyla inşallah hepimizin doğumları bu kadar kolay ve sorunsuz geçer :Saruboceq:
ameliyathane çok soğuk oluyor tabi ama senin için alev alev yanıyor heyecandan boshayallersmile doktorum bana müzik açmıştı bide şarkı sölemiştik ebe ile zaten serumun içine hafifi bi sakinleştirci karıştırıyorlar sanırım ben pek rahattım bıçak sesi falan duymak tuaf gibi gelebilir sana ama o anda onları duymuyosun ki ben devamlı dua ediyordum yawrum sağlıklı doğsun allah isteyen herkeze yaşatsın diyecanım tabiki tavsiyelerine bizimde ihtiyacımız var, tecrübelisin sonuçta yaşamışsın daha önce. o yüzden teşekkürler :)
epiduralden korkuyordum ama artık genel anestezi daha uzak geliyor bana. en güzeli yarım saat sonra herkese canlı şekilde kavuşmak :) içim rahatladı sağol.opuyorumnanaktan birşey daha sorayım o zaman. ayık haldesin ameliyat sürüyor dr.ları duyuyorsun falan heyecan durumun nasıldı bir de çok soğuk muydu ortam . inş. hayırlısı olur herkes için..
ameliyathane çok soğuk oluyor tabi ama senin için alev alev yanıyor heyecandan boshayallersmile doktorum bana müzik açmıştı bide şarkı sölemiştik ebe ile zaten serumun içine hafifi bi sakinleştirci karıştırıyorlar sanırım ben pek rahattım bıçak sesi falan duymak tuaf gibi gelebilir sana ama o anda onları duymuyosun ki ben devamlı dua ediyordum yawrum sağlıklı doğsun allah isteyen herkeze yaşatsın diye
zaten hiç acı çekmiyosun ama karnındaki hareketleri hissediyorsun karnını devamlı hoplatıyolar gibi bebek çıktıktan sonra çok hızlı hareket etmek zorunda oldukları için biraz miden bulanıyor ama hemen iğne koyuyolar seruma şık kesiliveriyor yani inanın hiç bir korkusu yok rahat olmak şart sen rahat olursan allah yardımcın oluyor gerçekten :Saruboceq:
hayırlı günler arkadaşlar acil bi sorum var..ben ağutos annelerindenim,aksırdıkça sıvı geliyor suyum mu geliyor yoksa idrar mı kaçırıyorum anlayamıyorum???bu tür durumlar yaşadınız mı ??yardımcı olursanız çok sevinirim...sevgiler..
korkma canım..gelen amnio sıvısı ama korkacak bişe yok..son haftalarda gelmesi normal..önemli olan amnio sıvısının yeterliliği.en son ne zaman gitmiştin dr.a..
sen bol su iç..gittiğinde de dr.a sorarsın..
selam kızlarrrrrrrr
nişanım geldi galiba
tecrübeli anneler yardımınızı bekliyorum
yumurta akı gibi beyaz yapışkan bişey geldi ama kan falan yoktu yani
ağrı da yok suyum da gelmiyo bu nişan mı şimdi
doğum haftaya pazar..beklemicekmi kızım acaba
bakın bu doğumdan en fazla 15 dakika sonrası fazla değil saçımı bir gün önceden yaptırmıştım hafif bir makyajla doğuma girdim hem beni görün birbirimizi daha yakından tanıyalım istiyorum hemde çok iyiyim gördüğünüz gibi hiç öle baygın yorgun bi havası olmuyor sanki ameliyat gibi düşünmeyin onu
ablam devamlı poz verdiriyordu eşimle pozlar verdik sanki fotorafçıdayız yaa kaydirigubbakcemile3
bu arada bu mert bebek görüpte doğurdum zannedenler olmasın yafssssssssssss
kızlar ben doğum yaptım 1 hafta önce.bir kızım oldu allah bağışlarsa.epidural sezeryan oldum.suyum geldi açılmamda vardı ama bebek dönmemişti.acil sezeryana alındım.en kısa zamanda doğum hikayemi ve kızımın fotografını paylaşacağım.görüşmek üzere
şahsen ben de düşünmüyorum canım ama Allah korusun, kötü birşeyler olur da yeniden hamile kalmak istenirse o zaman resmen belirli sayıda şansın oluyor. bunu demek istiyor arkadaş anladığım kadarı ile..
Allah nasip ederse perşembeedelikafaduldendelikafadulden
şaka gibi yaww
günaydınlar , kızlar ben geceleri 11de uyuyakalıyorum,sonra sabaha kadar malum 10 kere tuvalet seansı ama 6dan sonra uyuyamıyorum yaa. sabahın 6sında da kaldıramıyorum kimseyi, yatamıyorum da kalçalarım çok ağrımış oluyo dolaşıp duruyorum evin içinde sabahları. size bakayım ded,m beni gibi uykusuz var mı die ama yok galba.
günaydın kızlar,
ben epidüral sezeryana karar verdim ancak bizim hastane hala belirsiz. Dun bu yüzden butun gece kabuslar gördüm, ya hayırlısı ile atlatsak şu doğum işini ne güzel olacak..
selam iyi pazarlar güzel annler
benim evimde doğalgaz bağlanıyor dün başladılar bugüne bitmedi, henüz evde bide temizlikçi ablam var ben yatakta oturdum size yazıyorum ayy ne rahatım yaaa evde bin tane adam ama ayakta duramıyorum pek dün çok ağrılarım oldu doktoru aradım kalkmadan yat diyo aman nasıl yatayım evde bir sürü kişi mertide babannesine bıraktım tozda kalmasın die bide benim iki işim var ya daha mertin yatakları temizlencek her yer toz duman(((((((((
dün annemlerde kaldım ve mevlüt süslerini bitirdik çok şık oldular çokta ucuz oldu kendim alıp mağzemelri yaptığım için uğraşmasıda ayrı bir mutluluk ben mertinde mevlüdünde ve doğum gününde kendim yapmıştım zaten çok zevkli bişi çiçek marketlerden bulabirsiniz mağzemeleri çok şık şeyler var dışardan yaptırmaktansa evde daha güzellerini üretebilirsiniz
benım mevlut sekerlerı ve sepette ucuza geldı
sepetler 35 cıvarıydı malzemelrıyle 10 a geldı bana
sekerler ıcınde 30 lıra harcadım 35-40 tane yaptım ama sekerlerın ve cıkolatarın yarısı bıze kaldı
fotoraf koyıyım ama mert sd card girişini bozdu pcye fotoraf koyamıyorum malesef eşim yaparsa eklerim burayada :)))
bakın bu doğumdan en fazla 15 dakika sonrası fazla değil saçımı bir gün önceden yaptırmıştım hafif bir makyajla doğuma girdim hem beni görün birbirimizi daha yakından tanıyalım istiyorum hemde çok iyiyim gördüğünüz gibi hiç öle baygın yorgun bi havası olmuyor sanki ameliyat gibi düşünmeyin onu
ablam devamlı poz verdiriyordu eşimle pozlar verdik sanki fotorafçıdayız yaa kaydirigubbakcemile3
bu arada bu mert bebek görüpte doğurdum zannedenler olmasın yafssssssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?