2010 Temmuz Anneleri : )

herkese merhaba kızlarrrrrr.........

maşallah annelere ve tatlı kuzularına

aleykümselam... Allah analı babalı büyütsün. en kısa zamanda deneyimlerini paylaşmak için bekliyoruz.

hayırlı olsun canım. sağlıklı sıhhatli büyüt bebeğini inşallah... darısı başımıza...

çok saol canım
bu yazıyı bende ookudum o yüzden doktorumu aramadım
rahatladım yani..
artık suyum falan gelirse arıcam

amabende idrar yolları enf.var şuanda
inş bebeğime bi zarar vermez

canım gayet dinç gözüküyorsun ve mutlu, maşallah :) epidural böyle birşey demekki , darısı başımıza :)

oya dışında normal doğum yapan yok heralde dimi kızlar.birileri de normal doğum yapıp anlatsa keşke..erken gelen bebekler hep sezeryan oldu sanırım

valla ben de bu son 2-3 haftanın nasıl geçeceğini düşünüyorum hakikaten insan sabırsızlanıyor , bir de ağırlaşma var evde otur dur, napalım katlanıcaz bebişlerimiz için ..artık gün sayıyoruz halimize baksana ... neyse en azından biz 40 haftaya kalmayacağız yani 38,5 'ta kısmetse kavuşacağız yavrularımıza :)

selam canım, sen şu an 37 + 3 sen benden 10 gün ileridesin, benim SAT 'a göre 26 temmuz asıl doğum tarihi ama sezeryan olacağım için 15 temmuz görünüyor. Sen benden ileride olduğundan şu anda bende henüz bir sancı yok. Ama doğum yaklaştıkça normal tabi sancılanman endişelenme bence..

çok güzel ya hayırlısı ile bizimki de böyle kolaylıkla geçer inşallah...resimlerin de harika sanki doğumdan çıkmış değil 1 aylık lohusa dönemini atlamış kadar dinç ve moralli gözüküyorsun maşallah..perişan değilsin yani , demek epidural bu kadar farkettiriyor..

yaklaşık yarım saat ama bebeği gördükten sonra eğer istersen sana sakinleştirici yaparak kısa bir süreliğine uyutmalarını isteyebiliyormuşsun,, yani eğer çok heyecan yaparsan öyle bir şans var.

[

krikitos maşallah canımm çok tatlısınız ALLAH bağışlasınn....
asiyan_1010 gülüm ALLAH analı babalı büyütsün en kısa zamanda doğum hikayeni bekliyoruzzz....

cedricx umarım herşey istediğin gibi olur tatlımm ben de bekliyorum zamanın dolmasını ama sanki hiç geçmiyo zamannnnnnnn

krikitoscum , maşallah çok güzel görünüyosunuz. Allah sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin, nazar değmesin :)

bu arada selam kızlar, bebişleriniz ve sizler bugün nasılsınız? krikitos u görünce heyecan yaptım, slm vermek sonraya kaldı :)

a.s.Herkese merhaba.Ben de oğluma müzik dinletiyorum.:dance:Klasik bebek müzikleri.O da kıpır kıpır maşallah.Şafak 29Günler azalıyor resmen 20lilere geçtik.Yarın 36 hafta doluyor 37den gün alacağız.Allah zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.:Saruboceq:
Krikitos maşallah ne güzel bir anne olmuşsun.İnşallah ikinci doğumun da böyle geçer sağlıkla.:Saruboceq:Allah hepimizi bir avazda kurtarsın.:Saruboceq:Allah isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguları.:Saruboceq:

aşiyan hayırlı olsun Allahım gülegüle büyütmeyi nasip etsin inşallah
darısı bekleyenlerin başına :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…