- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
slm herkese bir an yalnızım hissettim bugün konuşasım var kimse yok.neler yapıyorsunuz nasılsınız arkadaslar
slm herkese bir an yalnızım hissettim bugün konuşasım var kimse yok.neler yapıyorsunuz nasılsınız arkadaslar
Hayırlı geceler arkadaşlar.Nasılsınız.
Doğuran varmı diye baktım ama yok sanırım.
Kesinlikle katılıyorum KRıTOS canım sana,benim ilk doğumum spinal sezeryandı çok rahattım.Gülerek çıktım ameliyathaneden,ağrımda hiç olmamıştı,o kadarki hiç ağrı kesici bile istememiştim.
Bu doğumum normal sezeryan oldu,narkoz aldım yani,bundada çok abartılıcak kadar sıkıntım olmadı ama ilk doğum şeklimi tercih ederdim.
Kızlar bol bol uyuyun dinlenin,çok uykum var çoooook.
Oğlum saat başı uyanıyor,göğsümden ememiyor,tutamıyor,sağıp biberonla besliyorum.Yemesi,gazını çıkarması,altını değiştirmesi 2 saati buluyor.Ben tam uykuya dalıyorum hoooop yine başlıyor ağlamaya acıkmaya.Ama o kadar zevk alıyorumki,tarifi bile zor inanın.Annem diyorki bu uykusuzluğu başkası yaşatsa sana sinirlenip kızarsın,evlat o kadar tatlıki için gidiyor değilmi diyor.
Sizde yaşayınca beni daha iyi anlayacaksınız arkadaşlar.
artvinli sen nasılsın
haklısın canım..
başkası için o uykusuzluğa katlanılmaz ki zaten..evlat başka..
--------------------
spinal_epidural sezeryanı ilk kez yaşıycam ben de kısmet olursa..
inş ben de ''çok güzel geçti'' diye yazarım buraya zamanı gelince..:Saruboceq:
Canım benim iyiyim saolasın.Sen nasılsın,nasıl gidiyor,artık zor haftalar başlamış,rabbim kolaylıklar versin.İnan kucağına alınca herşey unutuluyor.
Sanki ben o sıkıntılı günleri hiç yaşamamış gibiyim.İlk bebeğim çok tecrübesizim bir o kadarda tecrübeliyim sanki.
Oğlum o kadar minikki,boyu 45 santim,kilosu 2350 gr.nasıl tutucağımı şaşırıyorum bazen,hele üstünü değiştirmek,herkes korkarken ben rahatlıkla değiştiriyorum.
Anne olmak çok başka bir duyguymuş çooooook başka.
kızlar merak ediyorum aramızda benim gb normal doğumunu bekleyen ve son haftasına giren varmı ???????????
Canım benim iyiyim saolasın.Sen nasılsın,nasıl gidiyor,artık zor haftalar başlamış,rabbim kolaylıklar versin.İnan kucağına alınca herşey unutuluyor.
Sanki ben o sıkıntılı günleri hiç yaşamamış gibiyim.İlk bebeğim çok tecrübesizim bir o kadarda tecrübeliyim sanki.
Oğlum o kadar minikki,boyu 45 santim,kilosu 2350 gr.nasıl tutucağımı şaşırıyorum bazen,hele üstünü değiştirmek,herkes korkarken ben rahatlıkla değiştiriyorum.
Anne olmak çok başka bir duyguymuş çooooook başka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?