canım çok sıkılıyor yapacak birşey bulamıyorum bu akşam....:bbo:
al bendende o kadar ne yapsam bilmiyorum.gül baklavası tarifi araştırıyorum:bbo:
ben de hala bebek şekeri araştırıyorum..
offf yaa bursa da 2-3 yer var yapan onlar da çok ekonomik gelmedi bana..
nette sanki daha uygun gibi..
canım bende istanbulda sultanhamamdan almıştım süslü bebek diye bir yer.
beğendin modele internetten bak istersen kargo ile onlarda gönderiyorlar.fiyatta telefonla veriyorlar.
netten süslü bebek diye arayım bakayım.
ben de hala bebek şekeri araştırıyorum..
offf yaa bursa da 2-3 yer var yapan onlar da çok ekonomik gelmedi bana..
nette sanki daha uygun gibi..
ben bızım burda pastaneden 2.5 lıraya 20 adet sıparıs verdım guzel bısey
sepetın ıcınde bebek var falan
mevlutte dagırtmak ıcınde kendım 35-40 tane yaptım
cıcekcıde tul satılıyor pastanedende baden sekerı var
tuafıyedende sımlı kurdela aldım yaptım hatta ıcıne cıkolatalı renklı buyuk badem sekererındende koydum 1 adet bıkactanede mavu boncuk koydum oda cıcekcılerde var vazoların ıcıne koyuyorlarya plastık boncuk onlardan cok kolay
en son kagıttan adını vs zımbalıycaz okadar
bende hastanede dağıtmak için ayrıca kurabiye yapacağım ama böyle bebeklere uygun şekilli kurabiye kalıplarını nereden bulabilirim ki?
Yarın kontrolü olan arkadaşlar.Hayırlı haberlerle dönün inşallah.
Sizin doğum hakkında düşüncelerinizi kaygılarınızı çok iyi anlıyorum.
Ama o an o kadar farklı duygular içinde oluyorki insan.
En ufak korku bile olmuyor içinizde,kendinizi düşünmüyorsunuz bile,ben narkozdan ayılırken ilk sorduğum oğlum nasıl olmuş,dr.demiştiki herkes ağrım var der,senin ağrı umrunda değil bile.
Şimdi o kadar uykum varki anlatamam,ama oğlum uyanık eşim ve babanesi başında ben yinede onlara güvenip uyuyamıyorum bile.boshayallersmile
Bende o kadar araştırmıştım,Hastane için ayrı evde meclütte dağıtmak için ayrı şekerler beğenmiştim.
Kapı süsümü,sepetimi,altın yastığımı beğenmiştim netten.
Doğum yaptığım gün kardeşimle eminönüne gidecektik,eşim izin vermedi,gece rahatsızdın bu halde gidemezsin kardeşin gidip alsın dedi.
Kardeşim eminönüne yola çoktı,bizde 10 dk.sonra doğum için apar topar hastaneye gittik.
Düşünsenize kızlar eşim müsade etse,ben resmen yolda doğuracağım.eyvahedigeldismile
Kardeşim doğum haberimi alınca hiçbirşey almadan geri gelmişti hast.yanıma.Bütün o heveslerimin hepsi havada kalmış oldu.:dilcikar:
a canım bende şimdi doğmuş olsaydı diye düşünüyorum oğlum için. yanımda dursa oynasam onunla diye.
birde artık hamilelikden sıkıldım galiba kısıtlı hareket etmek insanı bazen deli ediyor.
bide nasıl olacaklar insanın beynini yiyor.
sizede mutluluklar canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?