2010 Temmuz Anneleri : )

zamanında doğması çok önemli dediğin gibi.

hayırlı zamanda hayırlı yerde hayırlı şekilde kucaklarız yavrularımızı inşallah.

size deçok geçmişler olsun inşallah.

kaç hafatalıkdın canım doğuma girdiğinde?

ben çok acemiyim bu konuda sancım çıkmıyor nst ye girdiğimde ama ara ara belimde ve kasıklarımda ağrılar oluyor. inşallah yalnız yakalanmam doğuma.

ohhh ne güzel yapmışsınız.

bizde her hafta sonu istanbula falan gidiyorduk eve döndüğümüzde tövbeler ediyodum bi daha gitmeyeceğim diye.

bu hafta evde kalalım dedik sıkıntıdan patladım. önümüzde ki hafta sonu da beni kimse evde tutamaz.

bu arada bebğin dönüp dönmediğini biz kendimiz nasıl anlarız. ben hala ayaklarımı sol yanımda hissediyorum.

sanki başıda sağ alt tarafta gibi?

sizinkiler nasıllar?

bu arada bebğin dönüp dönmediğini biz kendimiz nasıl anlarız. ben hala ayaklarımı sol yanımda hissediyorum.

sizinkiler nasıllar?

valla canım bende halen anlayabilmiş değilim bizimki aşağıdanda yukarıdanda zorluyor :) karnım biraz aşağı indi bazen o iniş tamamen kayboluyor bizimki yukarı çıkıyor :))

valla canım bende halen anlayabilmiş değilim bizimki aşağıdanda yukarıdanda zorluyor :) karnım biraz aşağı indi bazen o iniş tamamen kayboluyor bizimki yukarı çıkıyor :))

benimde söylediğin gibi.

çözmüş değilim açıkçası ne yaptığını doktora soracağım artık neresi nerede diye.

neyse ben gidip yatayım biraz uykum geldi yine.

çok uykucuyum ya........

sizinkiler nasıllar?

benim ki başı aşağda.. ama çapraz duruyormuş, başı sağ kasığa yakın, ayaklar sol göğüs kafesime yakın ..

zaten hareketleri de hep çapraz hissediyorum..sempatiksalakcinni

Kimsecikler kalmamış... gece 2 de geldik eve.. arkadaştaydık.. ordayken belimden bir sancı gırdı.. dedim galıba ben doguruyorum akannehir neyseki şimdi iyiyim.. bu arada acayıp korktum dogumdan, sancıdan sonra akannehir ALLAHIM bir nefeste hepimizi kurtarsın İNŞAALLAH ..

of uyku tutmadı kalktım geldim..mirmirmirmir

zaman daralıyor canım..dikkat et hayırlısı olsun..:Saruboceq:

yaaaa gece uyuyamadım şimdide eşimi işe yolladım gözümden uyku akıyor ((sen nasılsın şeker???

inanırmısın bende aynıyım üstelik dünden beri kasıklarımda bir ağrı neysekiarada geçiyor.. bu ağrı çıldırtacak gibi oluyor bazen burda okuyordum aa ne güzel bende hç olmadı diyordum dünden beri bendede başladı. karnımda acıktı birşey yiyesimde yok :gitme:

geçmiş olsun canımmm yavaş yavaş sinyal veriyor bebişlerimiz :)) bizde süt içtik açlığımızı bastırdık :)

geçmiş olsun canımmm yavaş yavaş sinyal veriyor bebişlerimiz :)) bizde süt içtik açlığımızı bastırdık :)

afiyet olsun canım bende 4 sabahtır nesfit yiyordum sütle onunda dibi gelmiş içimde canavarmı vardır nedir evdeki herşey bitiyor
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın güzel anneler

zaman yaklaştıkca agrılar sızılar ve gerginlik artıyo safak 9 kaldı bakalım

hepimizin hakkında hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…