Canım benim seninde yanında olacak oynayacaksınb,koklayacaksın kuzunu misler gibi kokuyorlar.
Bende çok istiyordum oğlum yanımda olsa gözümün önünde olsa,herşey daha kolay olur,düşüncem olmaz diye.
Ama inan anne karnında 1 gün bile çok çok önemliymiş bunu yaşadıkça anladım.
oğlum sarılık oldu.erken doğduğu ve düşük kilolu olduğu için,bak 3 haftalık oldu hala devam ediyor.2 günde 1 kan alınıyor sarılık takibi için,şimdi haftada 1 e çıkarttı dr.
Nasıl ağlıyor yavrum kan alınırken o ağlıyor ben ağlıyorum.
Saat başı beslenmesi lazım sarılık için,uyanmıyor zorla yediriyorum.
İnan şimdi sizlere özeniyorum ne güzel zamanında vakitli doğum yapacaklar diye,
Aslında vardı baharcım sancım.Gece oğlum tekmeledikçe bende sancı oluyordu.Sabahta sancım vardı hatta eşime anneme ben doğurucam galiba bugün diyordum.
Ama 2 gün önce doktordaydım kontrolüm vardı.nst ye girdim.dr.bu sancılar haft.göre normal dedi.onun rahatlığı vardı bende.
Taki çok afedersin vc ye girip kanama görünce meğer o kanama doğum nişanıymış.
bugün günümüz hep dışarda geçti babamın bi arkadaşının düğününe babam adına katıldık sonra ufak defek alacaklarımız vardı onları aldık ve eşimin kardeşigil çağırdılar akşamda oraya gittik bayağı yorucu oldu bana ama hep evde olmaktanda sıkılıyorum.
bu arada bebğin dönüp dönmediğini biz kendimiz nasıl anlarız. ben hala ayaklarımı sol yanımda hissediyorum.
sanki başıda sağ alt tarafta gibi?
sizinkiler nasıllar?
valla canım bende halen anlayabilmiş değilim bizimki aşağıdanda yukarıdanda zorluyor :) karnım biraz aşağı indi bazen o iniş tamamen kayboluyor bizimki yukarı çıkıyor :))
bu arada bebğin dönüp dönmediğini biz kendimiz nasıl anlarız. ben hala ayaklarımı sol yanımda hissediyorum.
sanki başıda sağ alt tarafta gibi?
sizinkiler nasıllar?
herkese iyi uykular...
Kimsecikler kalmamış... gece 2 de geldik eve.. arkadaştaydık.. ordayken belimden bir sancı gırdı.. dedim galıba ben doguruyorum akannehir neyseki şimdi iyiyim.. bu arada acayıp korktum dogumdan, sancıdan sonra akannehir ALLAHIM bir nefeste hepimizi kurtarsın İNŞAALLAH ..
günaydınlllaaaaaaarrrrrrrrrr
günaydın sizeeee :dance:
yaaaa gece uyuyamadım şimdide eşimi işe yolladım gözümden uyku akıyor((sen nasılsın şeker???
inanırmısın bende aynıyım üstelik dünden beri kasıklarımda bir ağrı neysekiarada geçiyor.. bu ağrı çıldırtacak gibi oluyor bazen burda okuyordum aa ne güzel bende hç olmadı diyordum dünden beri bendede başladı. karnımda acıktı birşey yiyesimde yok :gitme:
geçmiş olsun canımmm yavaş yavaş sinyal veriyor bebişlerimiz :)) bizde süt içtik açlığımızı bastırdık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?