2010 Temmuz Anneleri : )

ayy kızlarr annişler doğuruyor tek tek çok heycanlııı ....
artık bebek bakımını konuşucaz sanırım burda fırsat buldukça rabbim hepimizin yardımcısı olsun

herkeze dua edioruz canımmm ..........
rabbim hepimizi zamnında sağşlıkla kurtarsn ...
sen nasıl doğum yapıcan

günaydın kızlaaaaaaaaaarrrrrrrr....
gece hiç uyuyamadım galiba üşütmüşüm yanlarım ve karnımın üst tarafı çok ağrıdı hala da ağrıyor. hem size yazıyorum hem de oğluma klasik müzik dinletiyorum. umarım işe yarar ve doğduktan sonra bu şarkıları duyunca sakinleşirzemuszemus

1 temmuz geliyor
çok heyecanlı.....mutlu ve endişeliyim
arkadaşlar dualarınızı esirgemeyin benden nooolur

herkezı sıraylan allah kurtarsın
herkese gunaydın

benımde karnım cok gerılmeye basladı
gece yatarken yanlarım agrıyo ama karnım yukarda asagıya ınmedıgıne gore doguma baya var dımı zaten 2-3 hafta var
bugun kontrole gıdıcem ve ılk defa nst ye gırıcem
bakalım tartılıcamda ınsallah kılo almamısımdır evdede yartı yokkı olsa bılerek gıderdım en azından

burulardayız seker

off bu günde bır sıkıntı var içimde

bu gece ilkdefa oglumu gördüm rüyamda 3820 gr 51 cm dogum yapmışım süreklı emzirmek için ugrastım öyle uyandım

kızlar ya etrafımda doğum yapan anneler hep emzirmekte zorlanılar ıkı arkadaş doğum yaptııı hafta önce ıkısndende süt gelmedi korkuyorum inşallh sütümüz olur

belkidee ama çok zor bişe sütün gelmmesi ben pompayı hemen sipraiş ettim valla gelmesse sürekli sağıcammm inaşşalh gelir bebeğim sütsüz kalmaz

hangi marka aldın bıdekac lira verdın ben kararsız kaldım ya

canımm medala mini eletrikli süt pompası die geçiorr ... 118+kdv aldık cnmm yanii bende çok kararsiz kaldım ama almak zorundaydım en iiler aventmiş ama oda 300 küsürdü almadım o yüzden

merhaba arkadaşlar bende doktordaydım cumartesi günü ve doktorum artık bebeğin iyice aşağı kaydığını sende fark ettin değilmi dedi. sanırım benim doğum yakın çünkü sonra bebek gelişimini tamalmaış ve kilosuda maşallah çok iyi, artık bu saateen sonra gelirsede korkma dedi. benim ablamda bu haftalarda doğum yapmıştı. erkenn gelirse üzüldüğüm tek şey olur oda annemin yanımda olmayışı (

masallah canım sana ve bebışıne saglık olsun yaa
takma kafana annecinde üzülür sonra

selam kızlar...kahvaltımızı yaptık geldik..

bugün çarşıya çıkmam lazım ufak tefek alacaklarım var ev için doğum için ama bakalım.

ben gelirim yanına hemşerim ayıp ettin...ben de bursalıyım..bursadayım

üzülme sağlık olsun..

asıl memleket nere? annen nerden gelecek?

günaydın güzel anneler

zaman yaklaştıkca agrılar sızılar ve gerginlik artıyo safak 9 kaldı bakalım

hepimizin hakkında hayırlısı

1 temmuz geliyor
çok heyecanlı.....mutlu ve endişeliyim
arkadaşlar dualarınızı esirgemeyin benden nooolur

ay sırada siz varsınız demek..ilk önce asiyim var..
hadi bakalım hayırlsı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…