2010 Temmuz Anneleri : )

slm kızlar

cumartesi kontrolüm vardı
oğluşum 2.350 gr. 46 cm olmuş
ben de rekorumu kırıp son 1 ayda 4 kilo almışım kendime koca bi yuh çektim
önceki kontrolümde kendime1 kilo almıştım bebişim de1 kilo almıştı.
bu defa ben coşmuşum ama bebişimi çok besleyememişim sanırım
o kadar da dikkat ediyorum halbuki
biraz canım sıkıldı. doktoruma kalsa iyi normal sıkıntı yapma diyo ama
kilo olarak ilerden gitmesine alışmıştım bebişimin.
bu defa 2500 ün altında beklemiyodum
kızlar sizce nasıl çok mu küçük bebişim?

Son düzenleme:
bu arada bebğin dönüp dönmediğini biz kendimiz nasıl anlarız. ben hala ayaklarımı sol yanımda hissediyorum.

sanki başıda sağ alt tarafta gibi?

sizinkiler nasıllar?

benimki de hala dönmedi kafasını hissedebiliyorum kaburgamın altında.birde doğrulurken kafa şekli belli oluyor

yasecim maşallah bebişe. dr eğer normal dediyse bence hiç endişe etme çünkü hem ultrasonlar yanıltabiliyor hemde 2500 kg nın üzerinde doğan bebekler normal kabul ediliyor. bende bu hafta kendim hiç beslenemedim sanıyorumki bebeğide besleyemedim üzülüyorum ama yapacak birşey yok ben şuna 77 kg yum. 27 kg aldım. ve rahatsızlanmaktan kokrtuğum için az ve sık yiyorum sabah dışındaki öğünlerimi meyvelerle geçiştirmeye çalışıyorum. benim kontrolum cuma günü inş bende gider gelirimde yazarım buraya.

slm herkeze sancısı agrısı sızısı olan varmı nasılsınz?

ağrısı sızısı olan ben varım dün sabahtan beri ara ara geliyor sancı. karnımın alt tarafı ve özellikle kasıklarıma. burda sancılı arkadaşları okuyunca üzülüyordum şükürki bende yok diyordum ama sevincim fazla sürmedi dünden beri ağrı bi şiddetleniyor bi azalıyor.

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım

kızlar ben hergün bir muz yiyorum
2 günde bir yumurta yiyorum bunlar bebeğe kilo aldırıyo diye
ama çok faydası olmadı galiba
siz ne yiyosunuz bebek için
bu arada ben artık elevit kullanmıyorum
3 günde 1 calsiyum
hergün magnezyum ve demir ilacı alıyorum

acaba bebegin aşagıya indigini hissedebiliyormuyuz bilen var mı

karnımın üst tarafı boşaldı yani derim bile yumuşadı. ben alta indiğini anlamadımda üst taraf çok kremden yumuşadı sanmıştım dün babaannem söyledi aşağıya inmeye başlamış diye daha 2-3 parmak vaktin var dedi. eski insanlar anlıyorlar tabi
:CüvCüv:

bende bebek için her akşam bir koca bardak süt içine pekmez karıştırıyorum ama fayda ediyormu bilmiyorum. görülen o ki bana yaradı 77 kg oldum

ben eleviti kesmedim doguma kadarda kesmeyecegim bebege en fayda eden sey o hap bence ben hep düzenli kullandım içinde demirde kalsiyumda vitaminde var zaten birde günde bir kalsiyum içiyorum ben benim doktorrum bunları dogum sonrası bile devam ettirecegimi ve bırakmamam gerektigini ısrarla tembih etti. ben demir kan hapı hamileligim boyunca hiç kullanmadım doktorum gerek yok herseyi elevitten alıyosun zaten diyor.

selam kızlarrr bi sancılı anne daha qeldii:sinifsinif:

hoşgeldin canım
hayırdır sancılı derken?

günde 1 lt süt içmekte bebek için iyiymiş

ooooo yok canım o kadar çok içmiyorum sadece 1 bardak :kedi:

bende bebek için her akşam bir koca bardak süt içine pekmez karıştırıyorum ama fayda ediyormu bilmiyorum. görülen o ki bana yaradı 77 kg oldum

sütle pekmezi birlikte tüketmek iyi değil canım
ayrı zamanlarda alırsan ikisinin de faydasını görürsün cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…