2010 Temmuz Anneleri : )

bende bebek için her akşam bir koca bardak süt içine pekmez karıştırıyorum ama fayda ediyormu bilmiyorum. görülen o ki bana yaradı 77 kg oldum

bende arada muzlu şeftalılı süt yapıyorum kendıme. umarım faydası oluyordur. ama 4-5 gundur iştahım hiç olmadıgı kadar açıldı. cok sık acıkıyorum

ya benım o kaDAR çatlagım oluştuki anlatamam sızın nasıl

bende mahvoldum artık kremlenmeyi ve ilgilenmyei bıraktım.sadece kalçalarımda vardı 2 haftadır göbeğimde alttan başlayarak çatladı ve gitgide ilerliyor. o yüzden ben artık ilgilenmiyorum.
sempatiksalakcinni

sonbahar ben 37 ci haftama bugün girdim bende daha tık yok sancıdan ben normaldede adet sancısı ne bilmedim,ama size sunu söyleyebilirim sancı olmazsa dogum yaklasana kadar normal dogum gerçekleşmiyor bir cm den fazla acıklık olmuyor.bu sancılar iyidir arkadaslar

bende hiç elevit kullanmadım. arada bir demir ilacı alıyorum. benim kan değerim her seferinde 13.4 ve üstü çıkıyor. sanırım bunu pekmezli süte borçluyum pekmez kan yapıyor ya ondan sanıyorum.

ben sezeryanla doğumu gerçekleştiricem. yani aslında bu sancılar olmasada olur şaka bir yana da sancı vurdukça nasıl zahmetli bir işe kalkıştığımı anlıyorum. belkide bu sancılar anneliğimizi pekiştirecek. yani anne olmak sabır işidir ya azcık sancı çekmekte iyi, öyle zırt diye bebeği kucağına alan yoktur zaten hiç zahmet çekmeden diye düşünüyorum.

bende elevit ve demiri bıraktım kurtuldum kızlarr ohh ne güzel yaa bıkmıştım artıkk ne kaldıki şurda doğumaa kurtuldummm ....
sonabahr benm bebikte senın bebik gibi kılo almayı sefmıorrr ....ama vitamin ilacına başladıktan sonra farketti kilo aldı kujucum genee çok kilolu değil minyon bebek olucak ama vitamınler bebeğe aldırıor kiloyu

beni 12 gibi saglık ocagından aradılar rutin muayene için gelin saglık ocagına diye birazdan ögleden sonra oraya gidecegim ben kızlar.

3200 3000 olsa şöyle ele gelirler biraz bakalım rabbım hayırlısını versinnn ben 3200 razıyım ama sanmıorum

bu çatlaklar hep bızımlemı olacak artık geçmez mı

yase sana tavsiyem elevitini hiç düzensiz kullan bugüne kadr nasıl kullandın bilmem ama bence vitamin hapları bebege çok yarıyor ben sana diyim

ya benım o kaDAR çatlagım oluştuki anlatamam sızın nasıl

benim henüz yok canım

bilemiyorum ya ben doğal yollardan alma taraftarıyım vitaminleri
ayrıca demir ilacı da herkese göre değişir
ben günde 1 tane kullanıyodum tahlillerde kanım düşük çıktı
günde 2 taneye çıkardık şimdi tahlil sonuçlarım çok iyi
doktorum bir hamile bayan için olabilecek en iyi değerler dedi

saolasın canım hemen inceliyim

bu çatlaklar hep bızımlemı olacak artık geçmez mı

banada babaannem dün dediki hepsi kalmaz merak etme bir kısmı geçer derin çatlaklar kalır dedi ama nette okuduğum kadarıyla çatlağın hiçbir tadavisi yokmuş. sanırım onlarla yaşamaya alışıcaz. ben yavaş yavaş kabullendim. daha yaşımçok genç ama vücudumu yaşlanmış hissediyorum onları gördükçe o yüzden artık hiç ilgilenmiyorum kendileriyle mafoldumben

çatlak bendede hiç yoktu su son 2 haftadır damarlar belirginleşti ve biraz tırtık bir yapı oluştu.bir arkadasım var o diyoki benim hiç yoktu diyo dogum sonra sı karın sarktıgı için zaten pütür pütür oluyor ister istemez diyor yani sonbahar herhalukarda olucak bu alıştır kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…