bende bebek için her akşam bir koca bardak süt içine pekmez karıştırıyorum ama fayda ediyormu bilmiyorum. görülen o ki bana yaradı 77 kg oldum
ya benım o kaDAR çatlagım oluştuki anlatamam sızın nasıl
ben eleviti kesmedim doguma kadarda kesmeyecegim bebege en fayda eden sey o hap bence ben hep düzenli kullandım içinde demirde kalsiyumda vitaminde var zaten birde günde bir kalsiyum içiyorum ben benim doktorrum bunları dogum sonrası bile devam ettirecegimi ve bırakmamam gerektigini ısrarla tembih etti. ben demir kan hapı hamileligim boyunca hiç kullanmadım doktorum gerek yok herseyi elevitten alıyosun zaten diyor.
sonbahar ben 37 ci haftama bugün girdim bende daha tık yok sancıdan ben normaldede adet sancısı ne bilmedim,ama size sunu söyleyebilirim sancı olmazsa dogum yaklasana kadar normal dogum gerçekleşmiyor bir cm den fazla acıklık olmuyor.bu sancılar iyidir arkadaslar
karçiçeğim geçmiş olsun neresi sancı yapıyor senin ?
benim gibi karnın alt tarafı ve kasıklar mı?
hoşgeldin canım
hayırdır sancılı derken?
hoşbuldum hayatım benim doqum sancılarım başladı :gitme: erıken doqum diyor doktorum serum ilaç falan fayda etmiyoo:1shok:
bende mahvoldum artık kremlenmeyi ve ilgilenmyei bıraktım.sadece kalçalarımda vardı 2 haftadır göbeğimde alttan başlayarak çatladı ve gitgide ilerliyor. o yüzden ben artık ilgilenmiyorum. sempatiksalakcinni
ya benım o kaDAR çatlagım oluştuki anlatamam sızın nasıl
ben eleviti kesmedim doguma kadarda kesmeyecegim bebege en fayda eden sey o hap bence ben hep düzenli kullandım içinde demirde kalsiyumda vitaminde var zaten birde günde bir kalsiyum içiyorum ben benim doktorrum bunları dogum sonrası bile devam ettirecegimi ve bırakmamam gerektigini ısrarla tembih etti. ben demir kan hapı hamileligim boyunca hiç kullanmadım doktorum gerek yok herseyi elevitten alıyosun zaten diyor.
yase bak bunu buldum ama yine bildiğimiz şeyleri yazmışlar
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...-aylarda-bebege-kilo-aldirici-besinler-2.html
bu çatlaklar hep bızımlemı olacak artık geçmez mı
beni 12 gibi saglık ocagından aradılar rutin muayene için gelin saglık ocagına diye birazdan ögleden sonra oraya gidecegim ben kızlar.
yase sana tavsiyem elevitini hiç düzensiz kullan bugüne kadr nasıl kullandın bilmem ama bence vitamin hapları bebege çok yarıyor ben sana diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?