2010 Temmuz Anneleri : )

insanın canı sıkılıyor gördükçe dımı. kremde surmuştum ama artık pes ettım. aslında o kadarda kılo almadım ama neden bu kadar oldu anlamadım. bol suda içiyorum

ben zaten alıştımki kabullendim artık ilgilenmiyorum dedim canım okumadın sanırım

saglık ocagında hamile baynların bilgilerini kaydediyorlar.asılarımız, testlerimiz,kilomuz vs... gibi saglık ocaklarının görevleri bu bizde dogum öncesi ve dogum sonrası aşı ve muayeneler için oraya gidiyorz.

ben eqer normal olursam kesin sararım ama sezeryanda olmas herhaldeeeee:sinifsinif:
canım ben dr dan öğrendim sezeryan da olsa ilk günden korse giye biliyomuşuzz
yerimseniben
benim kesin göbeğimde sarkar doğumdan sonra... gelir bulur yani beni..

ya dert etme canım benim bi doğsunlar peşlerinden koştukça veririz kiloları sarkanlar olursa da hoppp çekilir gerii fit oluruz yeniden üzülme sakın
:1hug:

kızlarrr üzülmeyınn şişkoo çatlakk.... ve sarkık olabilirzzz:sinifsinif: amaaa anneolucaz inşallah anneee

esm_ckr vitaminler ve demir bebek için değil kendimiz için alıyoruz, bebek her halikarda ihtiyacı olan vitamini ve demiri senden alacak, ama vitamin ve demirini beslenmende yeteri kadar almaz isen kansız kalırsın ve vitaminsiz kalırsın..yani bunlar bebek için değil anne için gerekli.

ya anne olacaksınız anneee....
çatlakları kiloları şimdi dert etmeyin kızlar...
ama doğumdan sonra dikkat edin benim gibide bunalıma girmeyin
nasılsınız şekerler keyifler nasıl bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…