- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
yavsib " hiç düzensiz kullan" ne demek canım benim
:uhm: :uhm: :uhm:
banada babaannem dün dediki hepsi kalmaz merak etme bir kısmı geçer derin çatlaklar kalır dedi ama nette okuduğum kadarıyla çatlağın hiçbir tadavisi yokmuş. sanırım onlarla yaşamaya alışıcaz. ben yavaş yavaş kabullendim. daha yaşımçok genç ama vücudumu yaşlanmış hissediyorum onları gördükçe o yüzden artık hiç ilgilenmiyorum kendileriyle mafoldumben
çatlak bendede hiç yoktu su son 2 haftadır damarlar belirginleşti ve biraz tırtık bir yapı oluştu.bir arkadasım var o diyoki benim hiç yoktu diyo dogum sonra sı karın sarktıgı için zaten pütür pütür oluyor ister istemez diyor yani sonbahar herhalukarda olucak bu alıştır kendini
insanın canı sıkılıyor gördükçe dımı. kremde surmuştum ama artık pes ettım. aslında o kadarda kılo almadım ama neden bu kadar oldu anlamadım. bol suda içiyorum
dogumdan sonra karnınızı saracak mısınız. sarkmasın dıye
ben 27 kg aldım ondan çatır çatır çatladım.
hoşgeldin canım
hayırdır sancılı derken?
hoşbuldum hayatım benim doqum sancılarım başladı :gitme: erıken doqum diyor doktorum serum ilaç falan fayda etmiyoo:1shok:
Allah yardımcın olsun canım. bebeğini sağlıkla zamanında kucağına alırsın inşallah
yase sana tavsiyem elevitini hiç düzensiz kullan bugüne kadr nasıl kullandın bilmem ama bence vitamin hapları bebege çok yarıyor ben sana diyim
yavsib " hiç düzensiz kullan" ne demek canım benim
:uhm: :uhm: :uhm:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
telle konuşuyordum dikkatim dagılmış çok DÜZENLİ KULLAN YANİ DEMEK
canım ben dr dan öğrendim sezeryan da olsa ilk günden korse giye biliyomuşuzzben eqer normal olursam kesin sararım ama sezeryanda olmas herhaldeeeee:sinifsinif:
benim kesin göbeğimde sarkar doğumdan sonra... gelir bulur yani beni..
kızlarrr üzülmeyınn şişkoo çatlakk.... ve sarkık olabilirzzz:sinifsinif: amaaa anneolucaz inşallah anneee
bende elevit ve demiri bıraktım kurtuldum kızlarr ohh ne güzel yaa bıkmıştım artıkk ne kaldıki şurda doğumaa kurtuldummm ....
sonabahr benm bebikte senın bebik gibi kılo almayı sefmıorrr ....ama vitamin ilacına başladıktan sonra farketti kilo aldı kujucum genee çok kilolu değil minyon bebek olucak ama vitamınler bebeğe aldırıor kiloyu
çok tatlısın canım benim,anne olucaz anneeee kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?