teşekkür ederim canım üzülmüyorum.:) ama annelere daha çok nazlanılıyor değilmi , yazık annnemede kıyamıyorum duramaz o temizlik yemek neler neler yapar.
allah razı olsun deniz, ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde anneme temmuzda yanımda olacaksın değilmi demiştim.:) ilk düşündüğüm şey annemdi yine...
sende carşıya çıkacaksın heralde :) aman dikkat et güneşte fazla durma.:)
ankaradan gelcek annem buarada:)
flowersun sende sancılanma var mı ? senle günümüz aynı olduğu için soruyorum..bende hiç sancı mancı yok maşallah turp gibiyim..
çok teşk ediyorum sonbaharcım.bugün kalktım kalkalı hep uzanıyorum ayaklarımı kaldırıp.bundan sonra doğuma kadar öle yapıcam ben de sanırım zira korkuyorum erken doğacak bebeğim bu yorgunluğa...
flowersun sende sancılanma var mı ? senle günümüz aynı olduğu için soruyorum..bende hiç sancı mancı yok maşallah turp gibiyim..
bence de yat dinlen...
geçmiş olsun canım
bende aynıyımki. dün sticker almaya gittik 10 dk ayakta duramadım hemen seçtik çıktık. duramıyorum artık bacaklarım ve belim karnımın ağırlığını vücdumu taşıyamıyorum. 5 dk sabit ayakta dursam sırtım mahvediyor beni ağrıdan. ama ben kendime göre çok ağırlaştım sanırım ondan taşıyamıyor bacaklarım tartmıyor üst tarafımı.
yok canım sancım benim. kasılmam da yok maşallah. ama siyatik sinirine baskı yapıyor gebelik kesesi bir de uykusuzluk çok var. benim kaslarım zaten zayıftır eskiden de fibromiyalji diye bir hastalım vardı bende hep sırt ağrısı bel ağrısı çekerdim şimdi acaip kalçalarım bacaklarım sırtım belim filan ağrıyor. tek sıkıntım bu. doktor 2 tabne minoset iç ve uzan dinlen dedi. başka yapacak bişi yokmuş. ama ben 1 tane aldım minoset. bir de biraz uyusam dinlencek kaslarım biraz.
sunny aman dilini ısır 2 gün önce aynı senin gibi dedim ama dün sabahtan beri sancılardan mahvoluyorum.bi geliyor bi gidiyor. kendi kendine nazar etme boşver olmasın sancın. insanın keyfinide kaçırıyor bak ben bugün ruh gibiyim. keyifsiz... :gitme:
benim de annem gelecek ankaradan önümüzdeki haftakaydirigubbakcemile5
kayınvalidem burdaydı ama hanımefendi yazlığa gittialsanaalsanasmile
orda yoklama alıcaklar çünkü "fatma hanım bu sene sezonun açılışına gelmediniz ne iş?" diyecekler herhaldelmaz:
ne varsa yine kendi annelerimizde var galiba:sinifsinif:
aman o zaman dikkat et kalkarken ani kalkma kramp falan girmesin. o kemik kas ağrıları bende de var canım dün biraz bebişe alışveriş yapalım dedik, 10 dakika ayakta duramadım hemen sandalye istedim. sanki sırtımda koca bir çuval taşıyorum, ağır işçiler gibi..biraz önce de 2 tencere yemek yapayım dedim şu anda pestilim çıkmış vaziyetteyim resmen..
sunny aman dilini ısır 2 gün önce aynı senin gibi dedim ama dün sabahtan beri sancılardan mahvoluyorum.bi geliyor bi gidiyor. kendi kendine nazar etme boşver olmasın sancın. insanın keyfinide kaçırıyor bak ben bugün ruh gibiyim. keyifsiz... :gitme:
akşam benim kayınvalidemde bizdeydi.deli etti beni...
yapı olarak çok meraklıdır kendileri.kalabalıktan istifade kendileri kalkıp tüm ewimi kurcaladı.bütün çekmecelerime bakmış.yiğenim görmüş.en son ben çocuk odasının çekmecelerini karıştırırken gördüm.lütfen kapatır mısınz özel eşyalarım olabilir değil mi dedi.ama o hiç istifini bozmadı.deli ediyor bu kadın beni yaaa...
akşam benim kayınvalidemde bizdeydi.deli etti beni...
yapı olarak çok meraklıdır kendileri.kalabalıktan istifade kendileri kalkıp tüm ewimi kurcaladı.bütün çekmecelerime bakmış.yiğenim görmüş.en son ben çocuk odasının çekmecelerini karıştırırken gördüm.lütfen kapatır mısınz özel eşyalarım olabilir değil mi dedi.ama o hiç istifini bozmadı.deli ediyor bu kadın beni yaaa...
slm kızlar
cumartesi kontrolüm vardı
oğluşum 2.350 gr. 46 cm olmuş
ben de rekorumu kırıp son 1 ayda 4 kilo almışım kendime koca bi yuh çektim
önceki kontrolümde kendime1 kilo almıştım bebişim de1 kilo almıştı.
bu defa ben coşmuşum ama bebişimi çok besleyememişim sanırım
o kadar da dikkat ediyorum halbuki
biraz canım sıkıldı. doktoruma kalsa iyi normal sıkıntı yapma diyo ama
kilo olarak ilerden gitmesine alışmıştım bebişimin.
bu defa 2500 ün altında beklemiyodum
kızlar sizce nasıl çok mu küçük bebişim?
sonbaharcım aman gözümü korkutma :) ama şöyle düşün sancıların olması normal doğum için daha rahat açılma sağlayacaktır..bu da sürecin bir parçası işte.. gerçi sen normal mi istiyordun sezeryan mı ?
ben ayakta sabit 2dk bile duramıyorum. en fazla yaptığım oturduğum yerde salatayı yapmak.
ne kadar ayıp annem bile soruyor bana şunu şuraya koyuyorum şunu şöyle yapıyorum diye.
aman ya meraklı kaynanada zor walla çok şükür benim kayınvalidem anne gibidir. kendi annem olmadığından eksikliğini hissettirmiyor. ama aksi olsa tahammül edemezdim. sen bizden tecrübelisin kkgm ben yeni evliyim sen artık sabretmeyi öğrenmişsindir artık olduğu gibi kabullencen takma desekte sinir bozucu. öff zor çok zor insanlarla uğraşmak..
sunnycim korkma. inşallah hiç sancın olmaz. sezeryan istedim ben ama hala tam karar verebilmiş değilim kafamda çok zoru işaretleri var. bilmiyorumki sanırım o anki duruma göre karar vericem ama tabiki korkudan dolayı aklımda hep sezeryan var. çok korkağımda ohaoldumsmile
yase senin mi sancıların başladı?
hiç öyle düşünme moralinide bozma bende bi önceki kontrolümde düşük kilolu diye üzülmüştüm sonra eşim kızdı sağlıklı olması daha önemli diye kendime geldim normal yemeğe devam ettim öyle abartmadım ama muz yemeye başladım süt ve muz aldırıyor sanırım birde sabahları ceviz. bebek ikibuçuk haftada 750 gr almış maşallah bebekler birden kilo alıyorlar bu haftalanrda hiç merak etme..olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?