2010 Temmuz Anneleri : )

şuan doğumuma max 4 hafta var ve en fazla 3 kg alma hakkım var. kendime yasak koydum. şuan 27 kg almış durumdayım. eğer 30 kg yi geçersem küsücem kendime. inanın o kadar dikkat ediyorum ben neden böyle oldum. ayaklarım tombik parmağımla bastırıyorum bastırdığım yer çukur kalıyor hep şişlik var. doktora soruyorum normal diyor. verceksin diyor ama insan inceyken birden bu kadar tombik şişkocuk olmayı kabul edemiyor benim gibi olan varmı aranızda? ne kadar kabul ettim desemde olmuyor inanın Bebeğimi sağlıkla kucağıma alabildikten sonra, ikinci dileğim bu irilikten kurtulabilmek..

amin canım inşallah :Saruboceq:

burdaki herkes bir nefeste pırt diye doğursun inşallah
:Saruboceq:

kıslarrrrr selammm biz gece uyuyamayınca uzun bir gündüz uykusu yapmışız :))

canım besbelli ödem oluşmuş sendee....
kiloları vereceğin çook açık ve net bir şekilde belli korkma sakın hemm sen zaten çok zayıfmışsın azıcık ele gelir olursun doğumdan sonraa iri olmassın yani sen çoook zayıf oludğun için sana irimiyşsin gibi geliorrr ama aslındaa yaşama döndünn şekerimmm......
okadr zayıflıkta ii değil
çok kiloyu sevmıorum ama çok zayıflığıda kimseye yakıştırmıorummm resimlerinden gördüğüm kadarıyla doğumdan 1 ay sonraa fıstık gibi bir hatun olucaksın

ay esmacım çok güzel yazmışsın moralim biraz yerine geldi inanki..
inşallah dediğin gibi olur.
:Saruboceq:

bende 20 kilo aldımm ve zaten normal olan vucut hatlarımmm çok zayıf olmayannn ....
176 boyumm 60 ile başladım .. gel sen bende gör iriliği
ve ilk aylarrr ben nasıl kustum anlatamm kilo verdim resmnn kaç kilo hemdee 5 aya kadr ağzıma bişe koymadım karnım çıkmadı bileee .... ama baktıki doktor bebeiş kılo almıor dayadı vitamin hapları kan haplarııı pompayla hava verirgibi şitimmm yanııı 80 kılocuk oldummm kaydirigubbakcemile3

kızlar bize müsade azcık uzanalım kızımla.karnımda sertleşme çok bugün.uzanayım geçer sanırm.geliriz sonra.öpüyorum hepinizi.geliriz yine.görüşürz...

maşallah canım boyunda varmış. banada seninkiler gidici gibi geldi bence sendede kalmaz. bende 50 idim şimdi 77 kilocuk

maşallah canım boyunda varmış. banada seninkiler gidici gibi geldi bence sendede kalmaz. bende 50 idim şimdi 77 kilocuk

canımmm sende basen toto yok seninkiler gider ama bende gobik normal oyle çok buyuk değil basenin maşallha var bebekte basende olmadıkına göree kılolar bana bebişimden yadigar
doğumdan sonra kıçımı duvarlara vururum herhalde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

vurma kız acır yazık popoya. kaydirigubbakcemile3 çok alemsin ya

kızlar hamilelikte aşı olmak gerekiyormuş bana hiç aşı yapılmadı????? siz yaptırdınız mı?

benmm evet doğum baya yaklaştııı kızlarr ....
doğumdan korkuyorumm elim ayağım titrior annem heycan yapmadıor ama elimde değilll sanki ilk defa ben doğurucammm .....
allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsinnn

kızlar hamilelikte aşı olmak gerekiyormuş bana hiç aşı yapılmadı????? siz yaptırdınız mı?

yanlış yönlendirmekl istememm ama çokta gerkli bişe değil normalde 2 doz sanırım ben tek doz vuruldumm vurulduğuma pişmannn oldm.. çaok acı verici birşeydiii 3 gün ateşler içinde yattımm evde doğum yapanlar için gerekliymiş o aşılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…